Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 184
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 640
Мисте, и аз искам, но положението е трагично.

С мазна кожа съм и ползвам слънцезащитна на Юсерин, предписана ми от лекар. Доволна съм. Не утежнява, няма кир ефект, попива добре.

Тичах сега до магазина за малко кашкавал, че ми трябва за вечерята. Взех 200 гр размерен. Вървя към касата, гледам етикета, пък като ме напуши един смях. 200 грама - 5 лв. Продавачката повдига вежди, подавам й парчето, да го маркира, поглежда ме и тя избухна в смях. Колежката на отсрещната каса и тя. Дядото зад мен и той. Такъв смях падна. Дядото зададе екзестенциалния въпрос - бе булки, то за смях ли е или за реване.  Нямам обяснение защо ми стана смешно, поне другите разсмях.

# 2 641
  • Пловдив
Ам то, ако всеки път ревем... Simple Smile

И аз Юсерин, писах, ама тая марка има алкохол Confused та нЪл уж не е ок? Искам да сменя.

# 2 642
Работата е смях през сълзи.
Може ли да ми метнеш този Юсерин?
Ползвам за тяло, срещу алергии, и съм доволна.

# 2 643
  • Пловдив
Работата е смях през сълзи.
Може ли да ми метнеш този Юсерин?
Ползвам за тяло, срещу алергии, и съм доволна.
https://366.bg/product/eucerin-slancezashtiten-gel-krem-spf50
Този ползваме сега.

# 2 644
Мид, бързо да се оправя младежа!
Милото Панди, и моето едното чудо беше все от тормозената страна, от малък растеше много чувствителен, срамежлив и притеснителен. Децата такива ги надушват от километри и ги тормозят за съжаление. Имали сме проблеми доста в основното училище. Молихго да го запиша на боен спорт, хем да се научи да се защитава, хем да се поотръска. Не иска. Сега в новото училище не, че нещата са съвсем цветя и рози, но не се бият. Той поизрастна и се поотрака, но има какво още да се желае.
Тийна нещо се усади и сега драмата е голяма. Знам, че много боли да ти е защипан врата и всяко движение да е болка, но и той като всеки недовършен не може да търпи. Мажа с репарил, давам б-комплекс, даже един нурфен дадох. Имам траумил, ако и той не помогне и продължи да се държи като лигава баба ще хвана тигана да му наместя кривотията!

# 2 645
Сири, 20€ гони кашкавала при нас. Аз вече не се смея!

# 2 646
Бърди, този https://apteka.framar.bg/30048517/%D0%B5%D1%83%D1%86%D0%B5%D1%80 … 0-50-%D0%BC%D0%BB

Сис, и тук имаме кашкавал от 45 лв, но производителят да си го яде. Да не казвам и какво ни продават за кашкавал. 🤐

# 2 647
Мид, стискам палци! Всичко ще е наред!
Оцелях, събрахме тонове, тонове капачки. До 14 беше, но останах до сега. Накрая беше най-забавно, голяма емоция и еуфория беше. Чакаме преброяването на стотинките, което ще е след месец, претеглянето на капачките тия дни, но натоварихме пет тира капачки, стотинки поне 2 тона. Изгорях на ръкавици и къс ръкав 😄

# 2 648
Кротева къде се изгуби и защо абдикира от задълженията си?

# 2 649
  • Пловдив
Браво, Бобчи! Супер инициатива! Heart

Сиросче, същият и моя крем Simple Smile

Мид, да пишеш как е детето!

# 2 650
Мид, как е детето?Бързо да минава!
 Панде, трудна ситуация. Добър човек си,ще намериш правилният начин, но говорене с твоето дете,много говорене.Не е хубаво да стиска в себе си такива неща.
   Щерката има гости-нейното бести с детенцето си,което е с нашата в една група в яслата.Там много се разбират,но тук се хващат за една и съща играчка и следва рев и пищене.На двора са,аз ги чувам през прозореца, голяма врява!
   Наляла съм си джинче и се подготвям да почвам да пържа една огромна купа от неназовимото.
   ММ спи, няма да го закачам.Доста е стресиран и напрегнат покрай майка си,освен това чисто физически много бачка .Моля се утре да иде за риба.
   Кроти и Добри ги няма.Дано са ок!

# 2 651
Цял ден не мога да стигна до вас 🥴.Чак сега опнах малко крак, та да отдъхна.
Мид,как е Павката?Милият,сам в болница 🥺
Панде,това дете чужденчето ли е 🤔.Имам чувството,че него описваш.Дано греша.
Вчера на пазара ми искаха 4,50 за дребни пресни картофи.Казах им да си ги ядат!Ама буквално го рекнах.Другите вървяха 2,50-3,50.
И днес на нивата,като отидохме да видим една роднина,ни предложи да вадим саморасляци картофи,останали от лани.Наред с тревата,изрових и половин торбичка картофчета, достатъчни да обядваме и тримата.Ето ни урожая, вече в историята 🤭
Скрит текст:
Големият плюс беше,че Шефа заспа моментално,и малко по-продължително.

# 2 652
  • София
Съвзе се, до понеделник ще стои.
С грип Б е +.

# 2 653
Мид, прегръдка 🤗

Мисте, по нво2 Планът Уилямс.

# 2 654
Бързо да се оправя Павел!

Общи условия

Активация на акаунт