Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 183
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Пловдив
Сиросче, нямам тук НВО.

Боли ме корем Confused

# 2 656
Марулета, ще дойда да нападна неназовимото! Много го обичам, но мразя да го пържа. В килъра с фраер капака половината стана чудно, другата - не. Другия път в голямата тава на фурната.
Малкия недовършен ще да живее. Поотпусна го и спря да капризничи. Наспорт с хайнекен, макар че замезвам с останалата от вечеря салата с марули и краставици, ама кот такоа!
Добри не разбрах де изчезна (дано да са на почивка нейде), а Крот писа, че са я нагазили проблеми. Дано да сте добре момичета!

# 2 657
Мид, радвам се, че Павката е по-добре. Днес следобед си отспах здраво. От къде толкова умора не знам. Отложиха едно мероприятие за утре, сега започнах да съжалявам.
На айрян със сол съм, кръвното и моето си играе шегички. Трябва да си намеря читав кардиолог.

# 2 658
Улинце бе, класа си ми ти! С какъв финес отреагираш, там където аз бих тръгнала с рога и копита. И Бърдче е същата, искам и аз, ама не всекиму е дадено.
Сисче Heart ти си знаеш защо е сърцето! Simple Smile
Панди, да нагушкаш малката Пантичка от мен, и да я нацелуваш! Мамино котенце мъничко Heart Съжалявам, че минавате през това…
Мид, гушки! Скорошно оздравяване на  Павел! Ох, много ти се събра, мило момиченце Heart
Аз цял ден оправяВам майсторски драми. Трима работят на двора, четвъртият, който уж оправя стълбата седи до дворските и им дрОби мохабет. От 9 до 13 часа сложи точно едно стъпало, па взе, че го махна, щот нещо не било наред. Къмто тринайсет часА, забиха тъпани, забибиткаха клаксони, и нашият ми вика – КАКА, СВАТБА! Ма с такъв патос и зачезна да гледа как водят с музика някоя, да пере чорапите на некой льольо. Казвам на майка ми, - тоя ми скина нервата днес, ще го удуша собственоръчно, ще го излежа и в зандана ще си почина!
Втора чаша с керосин изпразвам, ма в душата ми е мрак…

# 2 659
  • Наблизо
Мид,радвам се че Павел се е съвзел!

Лайла,надявам се да не е прозвучал кофти коментара ми..Интересно тогава как намира време да мисли за глупости и как намира приказка с някакви недорасляци..
Той не че и моят е цвете..Сърди се за глупости понякога и ни лази по нервите..

Малкото не спа на обяд и сега ни скача по главите.Ще го насочвам към леглото.Утре ще го водим на едно като Патиланци,ако го помните.Умира за там.
После сигурно ще идем да хапнем някъде,въпреки че искаме да спестяваме ама..

При нас сирената са с едно 30-40 процента отгоре ,а сме производител и не се внасят..Ето днес 75€ за нищо особено.Пак.Но взех глезотийки и месо и ето.Не знам не знам,нашият президент казва че трябвало да стиснем зъби до края на лятото.Не знам какво точно си мисли.

Пандич,не знам как да помогна но съчувствам.Кой знае моето как ще е,нали е назад с говора и някои деца го избягват..

# 2 660
Ех, Карамелче Heart Eyes рога и копита искам, че от толкоз класа и финес вчера в била на касата хем ми се накара, че смея да я питам нещо хем вместо 2 съм платила 5 неща. Ама толкова се бях ядосала накрая,  че само събрах детето и покупките и си тръгнах,  вместо да й кажа да не ми се кара и малко по-любезно да го кара.
И теб не те виждам с рога и копита, де. Само с език като бръснач, за което пак завиждам Kissing Heart
Щот на мен ми хрумва какво съм можела да кажа два часа пост фактум Joy

# 2 661
Ули Heart Eyes аз като изригна не намирам точните думи, но ми идват други, та после съжалявам Joy
Ама... Но Халапеньо го признавам- думи пирони на секундата Simple Smile Бяхме купили една постройка в съседство с каторгата, не че ни трябваше, но за да нямаме комшии, Щото съсед е равно на проблем на квадрат. И отиваме един ден на работа и гледаме някакъв на покрива на новозакупената сграда, сваля керемидите. Халапеньо го пита - ма, какво правиш, защо сваляш покрива!!! А онзи - не свалям нищо! И моят - а защо си се качил на покрива, да не викаш "дар ми дойде" Joy ( Внаше село има обичай, като се построи нова къща и направят покрива, да забият върху него трибагреника. А главният майстор вика с пълен глас- ДАР МИ ДОЙДЕЕЕ. И съседите отиват да подарят по нещо дребно за новия дом, обикновено кърпи дават ) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 662
  • Варна
Аз искам да благодаря на Търтийн за подаръка, жеста. Тази картина, тази зимна приказка означава много за мен. Рядко оставам безмълвна. Зимата любимият ми сезон - скреж по стъклата, пелена от сняг, коприна от снежинки, зачервени бузи, дъх от устата, пукот на камина, домашно вино и коледна елха. Simple Smile

Търти, ти от сърце подаръци раздаваш и с усмивки озаряваш.
Мечтай, рисувай и душата си раздавай, тези платна оцветявай и настроение създавай. На теб не са ти нужни крила, за да летиш. Въображението ти е голямо, а таланта..давал Господ.
Четките са ти първи дружки, а боичките ти шепнат на ухо : мен използвай, мен.
Съревновават се коя първа ще мине по туй платно, за да започне творение на поредна красота. Цветен е живота, цветни сме хората и цветна е дъгата. Търти, високо си във висините при звездите. Продължавай, мечтай, лети. Heart

Отново благодаря.

# 2 663
  • София
Благодаря за коментарите и подкрепата ви, момичета!  ❤️ Да, не е само моето дете потърпевшо. Инструктирана е да казва на възрастните, които са наоколо, но тя не винаги го прави. Повече детайли няма да пиша ,защото рискувам да ме разпознаят хора от реала, които биха могли усложнят ситуацията допълнително, ако пожелаят. Иначе са взети мерки доколкото разбрах, но явно трябва време да се промени поведението на това детето.
Продължавам да говоря на Пантата както винаги съм правила. И няма да оставя нещата така с агресорчето. Имам предвид към кого да се обърна, ако се наложи.

Мид, радвам се, че е по-добре момчето ти! Представям си шока и за теб, и за него, а и за Ена.

Фло, честита придобивка! Наистина е пленителна тази картина! Талант си е нашата Търти!

# 2 664
Добро утро!
   Що да не се събудя в 6 без 10?
 Пия кафе и мислено чертая плана за деня.Залагам една кокошка да се вари ,за супа и яхния.Едни сърми ще врътна, кенефа трябва да чистя, внучка да гледам, мустаците си да махам, да се гръмна!

Нямам стилизирана снимка на кафе,ама ви каня на моето!

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 08:35 от марулета

# 2 665
Добро утро! Сега отварям очи, чак не мога да повярвам, че до 8:30 съм спала.

Последните дни все ви гоня, пак прескочих седем или осем страници, но ми е толкова приятно във вашата компания. Имах важна задача за днес, но не успях да се подготвя и сега се мъча да степенувам приоритети.

Да ви е слэнчева неделята! Бъдете здрави!

# 2 666
  • Mediterraneo
Единственият ден от седмицата, в който никой не трябва да става рано, и аз се оцъклих в 7 и 20. Вече пих кафе, ще си догледам сериала и ще бутна нещо по къщата. Имаме уговорка за обяд, следобедът ще е дълга сиеста.

# 2 667
Добро утро! Тежка нощ имах, но вече пия кафе. Ето го моето, направено от ММ с много любов

# 2 668
  • Пловдив
Ау, Сис, любимото ми! Завид за домашния бариста майстор Simple Smile

Добрутро, което за мен ич не е...незнам с това хъркане как ще се случват нещата 🙄 особено като не сме у нас е мега зле! А снощи племенника беше тук, та нямах вариант за стая...освен да гушкам свеки Grinning
Сливицата му е огромна Confused гърлото все така червено и незнам вече...смуче ся някви хомеопатии, само това не е опитал.

# 2 669
Сисче, страхотно кафе, браво на ТУ! Марулетич и от твоето си взех, щото обожавам чаши с трендафили и моята е с тях накичена Simple Smile Сигурно съм развила зависимост към тия китки, вдъхновена от шортите на дедо Игрек, любими са ми ( китките, не шортите)  Joy МУ веднъж в живота ми е поднесал кафе в леглото и от лигавщина ме заля... От тогава, не гледам с романтични очила на този жест.
Тъкмо щях да ви се поФаля, че е неделя и в главата ми не кънтят удари на чукове и не вият флексове. Аха, да се почувствам дзен и мозъкът ми бе прорязан от виене на шлайф. Излизам да видя, кой смее да цепи тишината и виждам вчерашния сватбар. Хили се срещу мен - Кака, обекта е голем и решиФ да рАботя и в неделя. Просветнало му един вид, нали, че има работа. И докато го гледам изумено ми казва- Кака, не ми е лЬОсно!
Задавих се Joy Докато приключим нескончаемия ремонт, ще проговоря чужд език Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт