Боли ме корем
ти си знаеш защо е сърцето! 
Съжалявам, че минавате през това…
рога и копита искам, че от толкоз класа и финес вчера в била на касата хем ми се накара, че смея да я питам нещо хем вместо 2 съм платила 5 неща. Ама толкова се бях ядосала накрая, че само събрах детето и покупките и си тръгнах, вместо да й кажа да не ми се кара и малко по-любезно да го кара. 
аз като изригна не намирам точните думи, но ми идват други, та после съжалявам 
Бяхме купили една постройка в съседство с каторгата, не че ни трябваше, но за да нямаме комшии, Щото съсед е равно на проблем на квадрат. И отиваме един ден на работа и гледаме някакъв на покрива на новозакупената сграда, сваля керемидите. Халапеньо го пита - ма, какво правиш, защо сваляш покрива!!! А онзи - не свалям нищо! И моят - а защо си се качил на покрива, да не викаш "дар ми дойде"
( Внаше село има обичай, като се построи нова къща и направят покрива, да забият върху него трибагреника. А главният майстор вика с пълен глас- ДАР МИ ДОЙДЕЕЕ. И съседите отиват да подарят по нещо дребно за новия дом, обикновено кърпи дават )

гърлото все така червено и незнам вече...смуче ся някви хомеопатии, само това не е опитал.
Сигурно съм развила зависимост към тия китки, вдъхновена от шортите на дедо Игрек, любими са ми ( китките, не шортите)
МУ веднъж в живота ми е поднесал кафе в леглото и от лигавщина ме заля... От тогава, не гледам с романтични очила на този жест.
Докато приключим нескончаемия ремонт, ще проговоря чужд език