Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 182
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 670
Ако МУ ми направи кафе, ще се ощипя, за да съм сигурна, че не сънувам.

Снощи дремах на дивана цяла вечер, днес станах след 9. Като ударена с мокър парцал съм, сънлива, едва се движа. А ме чака работа колкото за половината китайски народ.
Научих лоша новина, която не ме касае пряко, но ми стана мъчно и криво.

Флексове, шлайфове и бормашини не чувам, но съседите има едно дребно вредно куче, пускат го на двора и не спира да лае нито за минутка. Пак добре, че от време на време го прибират, да си починем от постоянния истеричен лай.

# 2 671
# 2 672
  • тук и там
Добро утро! ММ никога не ми е носил кафе в леглото, нито аз на него, но ми е носил фервекс Grinning
Сутринта пробвах едни летни панталони от миналата година-не мога да ги закопчея..Ай, Ай..Това всяка година качвам номера, после след зверска диета най-много да сваля един номер (не винаги) и до там.
Сега пак трябва да купувам по-голям номер, че няма в какво да се пъхна. Не ми се вярва да успея да сваля до юли един номер..
Пристигнаха ми обувките.Станаха ми, ще си ги нося,само да дойде най-накрая таЯ пролет, че още с ботите излизам сутрин..
Хубава неделя!

Щях да пиша, че при мен сабахлям само птички чуруликат,от време на време някой да пусне  косачката .
Живея обаче до място, където правят концерти понякога,фестивали,  играят се фут. мачове и т.н.
Та на 6-ти вечерта ще има традиционното техно парти. Започва в 8 вечерта и приключва в 8 сутринта..
Верно, че веднъж годишно е това техно парти, ама си вземаме дозата за цяла година тишина..

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 10:50 от Кайсия

# 2 673
  • Пловдив
Съседите тук имат пауни...колкото са хубави, толкоз грозно крякат Confused ужас!

МУ не пие кафе Simple Smile много рядко капучино, съответно и не може да ми направи, ама и не държа де.
Искам да си ходим. Нервно ми е.

# 2 674
ММ е любител бариста, та не мога да се оплача от липса на хубаво кафе.

Днес е чудно време и мисля да се отдам на събиране на тен. Вече няколко пъти колеги ме питат дали ходя на солариум. Лицето ми потъмня от няколкото слънчеви бани с кафето или обяда на двора. Joy И като кажа, че е от слънцето, са супер изненадани, защото всички са убедени, че слънце има рядко.

# 2 675
Мисте, къде ги гледат тези пауни?
Ние по едно време имахме един в града, беше се превърнал в градска атракция. Обикаляше свободно, хората го снимаха по огради и дворове. После рязко изчезна.

И МУ не пие кафе, но не е чак такава философия да пъхне капсулата и да натисне едно копче. Не че е дошъл края на света, но понякога ме дразни с вечната реплика “аз не му разбирам”. Инженер не може са подкара кафемашина с капсули, нали.

Не мога да измисля какво да готвя. Вчера ядохме постно зеле, днес като гледам нищо няма да ядем, защото другата ми любима реплика е “не знам какво да ядем”.

# 2 676
Добрютру!

Хич не напирам ММ да става истински кафе любител Simple Smile макар да знам, че му трябва една капка само Simple Smile стига ми чая.
Кафе автомата със специално кафе засега ми е идеален. Че ако рече да купува машина, пък кафемелачка и всичките други джаджи, ще замине сума, която даже не искам да смятам Joy
Добре, че вече има достатъчно разнообразие на кафе Simple Smile

# 2 677
Ден.
Днес кафето аз си го довлякох в леглото.. но миУтУ редовно си ме глези. Не е бариста майстор, де, но пък е постоянен 😘
Много кафета и все хубави, браво..
На тръстик съм днес аз..фффффф и всички безгласни, ве 🤨

Дотогава има време и го мисла, кви да ги свършим. Откриват Флората днес, обаче пък Ладно и вей вятър...та се чудя- да уважим ли събитиЙто.

Флоо 🤗

Я първо кафето, че сте сервирали за цял китайски народ...пък ще видим накъде и какво..

На работа прокарват някаква нова схема за работа, на която схема се чудим и маем. Мислим и не можем да и измислим логиката, а положението става още по- зле. При този подход на работа. И усещам нещо не добро...относно службата, но ще поживеем и видим...
Само да подскажа и да ви озадача и вас- схемата новата е- три продадени кофички кис. мляко е повече от една продадена ъглошлайф машина. Като стойност. Оставям ви тук тази задача и ако може да ми найдете логиката, ще ви обявя за гении 🤪
Хубав ви ден!

# 2 678
Ули, като се сетя за сумата, която замина у дома за всичкото оборудване и почва да ми горчи кафето 🤕

# 2 679
  • София
Само минавам да кажа ДУ, да гушна Мид и заминавам. Ще ви дочитам нощес или утре сутрин.
Палчета за щерката, моля! Днес има важно състезание. Сърцето ми е вее на джвачка, не издържам на напрежението.

# 2 680
  • София
Здравейте девойки. Хубави кафета сте пили.
13, страхотна е поредната картина. Вчера се рових във форума и гледах една тема за рисуване. В Хоби раздела.
Имало някакъв сайт за продажба на картини. Нещо като тези за фотография. Защо не се пробваш там да качваш.

# 2 681
  • Пловдив
Бърд, до сега бяха на тясно е някво стайче на двора...сега им направиха палат Simple Smile Нещо като огромна клетка и за на вън и вътре, около 20кв.м сигур. Сега са навън, припичат се.

Бър, успех на щерката!

13сче, ептен искат да ви откажат Confused да знайш, тая схема ще да е светнала в главата на нЕкой супервайзър, дет дерзае яко. И при нас има един такъв Head Band

# 2 682
Логиката  ,13, е,че повече хора ще купят кисело мляко,за разлика от феновете на бормашините 😎
Кой,кой има мускулна треска на странни места,вадейки вчера картофи 🤕.Ся мъкнах само лук и маруля.Движението е познато на тялото ми,та не го и отрази.
Грах и бутчета с картофи от мен днес.И едно бързо гювече с картофи и сирена.
Треска ме тресе,от утре започвам работа с други колеги.С жените си имам приказка,с началника сме работили заедно дълги години (преди да се "издигне"),та ще видим как ще е.Дано е за добро!

# 2 683
  • Пловдив
Дано, Ренко! Hug

# 2 684
За добро ще е Ренко, ще видиш! Flowers Four Leaf Clover
Успех и на спортистката!
Мид, как е Павката днес? Поздрави го от цялото вещерско сборище Hug

Общи условия

Активация на акаунт