Звездни компромати - Април' 23

• 307 757
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Чета последните постове,и тъй като не слушам чалга, все едно новини от паралелна Вселена! Никой не познавам, не им знам творчеството, от тук ги научавам коя с кого е била, коя си пилила носа и попълвала бюста.Май това е вече музиката ни, това са звездите ни! Жалко за нас...

# 151
С тази Сашка съм говорила по телефона веднъж във връзка с едно участие.Изобщо не ми направи добро впечатление. Като цяло след поп фолк контактите, които съм имала покрай организиране на участия на корпоративно парти, не съм  очарована - една неформална комуникация, пишат ми на шльокавица във вайбър. Най-професионално са се държали Ку КУ Бенд (юриста им, агента им).
И най-редовния въпрос - ще искате ли договор и фактура. Ако искате, цената е с 20% отгоре.

Фолк певиците като ги видиш по тв на интервю, що годе ОК са - хубави, поддръжани жени, някой даже са умни. Но като видя  клипче от тяхно участие направо ми се повдига - кючеци, цигания и салфетки. Тези жени и жанра им допринесоха много за опростачването на младите поколения, докато самите те си пълниха банковите сметки през това време. Завършила съм елитна гимназия, 70% от класа ми се изнесе в чужбина. Умни, интелигентни хора, които не слушаха чалга. Останалите сме тук, работим в чужди компании, що годе добре сме, но не можем да стигнем фолк певиците по стандарт на живот.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 17:19 от Adaline

# 152
Не е задължително да слушаш такава музика, за да си наясно с компроматите им. Те са даже вече и в централните емисии.

# 153
  • София
Малко коментари чета за Христо Живков, Бог да го прости, очаквах като че ли по-жива дискусия.  Точно тези дни се бях сетила за Вип Брадър с него и Емануела. Много млад си отиде сякаш...

# 154
Да почива в мир, но съвсем искрено казвам, че не виждам каква дискусия би могла да се породи от смъртта му в клюкарска тема. Тъжно е, когато някой си отива без време, но това е част от живота. Начало и край.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 18:21 от G&B

# 155
  • Sofia
И аз не слушам чалга,направо не я понасям 😤 ,но ги знам повечето изпълнители,от тв,разни писаници за тях,от темите тук 😁

Андрей,принц Кирил и Толева в Лондон
Скрит текст:

# 156
И аз не слушам чалга,направо не я понасям 😤 ,но ги знам повечето изпълнители,от тв,разни писаници за тях,от темите тук 😁

Андрей,принц Кирил и Толева в Лондон
Скрит текст:
Не го разбирам тоз Андрей Frowning

# 157
Малко коментари чета за Христо Живков, Бог да го прости, очаквах като че ли по-жива дискусия. 
Каква дискусия? Рак. Няма млад, няма стар. Съдба.

# 158
  • София
Изключително неочаквано и много тъжно. Мислех, че има почитатели тук, но явно в България не е бил особено популярен.

# 159
Изключително неочаквано и много тъжно. Мислех, че има почитатели тук, но явно в България не е бил особено популярен.
Ами, не беше. Чета, че той е работил само в чужбина и е отказвал оферти за български филми. Чу се за него само около Страстите Христови, но това беше много отдавна. После влезе във Вип брадър и аз лично тогава разбрах за него, но нямам никаква друга информация.

# 160
Според мен не са виновни фолк певиците, а народа, който ги приема и търси.
80% от българите се забавляват на тази музика.
За съжаление е така...

# 161
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Аз след прочетеното за Тоца и мъж съжалявам, че в България
няма cancel култура и тази да стане персона нон-грата за коментари.
Уви, постоянно се коментира и и се вдигат акциите, а за такъв нарцис
като нея ще е голямо наказание да не си вижда нон стоп името в темата.

п.с. много съжалявам за Христо Живков. Очаквах го с голямо нетърпение
във втория филм на Гибсън. И аз го знаех главно покрай филма и после Вип брадър,
много жалка наистина, лека му пръст.

# 162
Не са ми интересни свлечените муцуни ни на Мара дамата, ни на Тоца , ни на Галена. Халтураджийки.

# 163
Аз след прочетеното за Тоца и мъж съжалявам, че в България
няма cancel култура и тази да стане персона нон-грата за коментари.
Уви, постоянно се коментира и и се вдигат акциите, а за такъв нарцис
като нея ще е голямо наказание да не си вижда нон стоп името в темата.
Силно се надявам да получи пълен игнор Тоца. Поне тук.

# 164
Галена в лице наистина е прекалила.. нещо страшно с бузите й се е случило.Но на снимки добре играе фотошопа
Не са ми интересни свлечените муцуни ни на Мара дамата, ни на Тоца , ни на Галена. Халтураджийки.

Общи условия

Активация на акаунт