Звездни компромати - Април' 23

• 306 342
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Мила Михова на въпрос в Инстаграм под нейна публикация, с какъв режим е свалила толкова килограми-25, отговори, че е с инсулинова резистентност и взема лекарства. Дама я попита удобно ли е да сподели лекарството и тя й отговори, че не е удобно.

# 2 461
Не знаех коя е Мила Михова, но като ѝ погледнах Инстаграм, не знам защо толкова хора са изненадани, че взима подобно лекарство. Тя като тия попрецъфтелите космо "момичета" на 35+. Това, че няма данни за бръмчалка, не значи, че е по-малко суетна от тези, които имат. И онези, ако изкарват някакви пари, като покажат тяло и муцки в Инстаграм, тя даже и това оправдание няма, за да прекарва толкова време в снимане и режисиране на снимки.

# 2 462
Малко отклонение от фармацевтичната тема-Мадона и Бисти бойс 1985г.
Скрит текст:

# 2 463
Малко отклонение от фармацевтичната тема-Мадона и Бисти бойс 1985г.
Скрит текст:

Това според мен не е Мадона.

# 2 464
Мария Бакалова от преди няколко страници е чудесна! Рядко ми прави впечатление, но този път твърдо да!
А Брад и Джордж Клуни да не снимат нещо заедно отново? Между другото Брад изглежда много добре. Евала му на дерматолози/хирурзи, козметици и антураж. Много внимателно и деликатно го пипат, остарява чудесно. И понеже онзиден попаднах пак на филма му с Робърт Редфорд - Шпионски игри, гледах снимки на младият Редфорд и те направо са 1:1. Прекрасни и двамата 😍 извинете за лирическото отклонение 😃

# 2 465
  • София
20 години след излизането си и незабавното сваляне от ефир, най-смелото видео от Мадона е официално налично. Колкото смело, толкова и важно, защото Артистът трябва да използва славата си за да показва проблемите, каквото и да му струва това.
American Life :

Скрит текст:

# 2 466
Мила Михова все още живее в апартамента, който се продаваше за онази баснословна сума. Явно не са успели да го продадат .

# 2 467
  • Враца
20 години след излизането си и незабавното сваляне от ефир, най-смелото видео от Мадона е официално налично. Колкото смело, толкова и важно, защото Артистът трябва да използва славата си за да показва проблемите, каквото и да му струва това.
American Life :

Скрит текст:

Страхотна Мадона! В най-добрата й версия!

# 2 468
Като изключим как изглежда и се държи в момента, Мадона си е кралицата. Винаги съм я харесвала, слушам я буквално от дете. Спомням си, че сестра ми въртеше Frozen и The power of goodbye денонощно. Дописвам си и You’ll see. Аз като дъртите ама нали - вече не правят такава музика 😃

# 2 469
  • София
RebelHeart ние неотдавна го обсъждахме с теб тук, но не помня, тя сама ли сваля видеото и пуска онова с флаговете или цензура то спира.
Ние как сме го гледали някога не знам, аз много добре помня видеото и тези иракски деца😢Нямаше ли версия с Буш на финала?
Сама го сваля заради войната в Ирак, която започва дни след излизането на видеото.
Имаше кадри с двойник на Буш, но тук липсват.
Но веднъж в пространството, няма как да се изтрие. Винаги е имало начин да се види. Дали с нейно пасивно съгласие, казва ли ти някой 😉
Two music videos were shot for the song, both directed by Swedish director Jonas Åkerlund. The first featured Madonna at a military-themed fashion show, ending with her throwing a hand grenade at George W. Bush. Prior to its release, the video caused controversy regarding its political, racial and religious implications, leading Madonna to release a statement explaining its concept. After the 2003 invasion of Iraq started, Madonna cancelled the release of the original music video, because of the political climate of the country at the time, and released an alternative version, featuring her in front of a backdrop of flags from around the world.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 22:36 от RebelHeart

# 2 470
Патрашкова с татус на Чаплин
Скрит текст:

# 2 471
  • Враца
А този клип не е ли по времето на Гай Ричи? Защо си мислех, че той трябва да го е правил за нея, а явно е друг режисьор.

# 2 472
  • София
Грейс Кели на шопинг с майка си през 1955г.
Скрит текст:

# 2 473
  • София
А този клип не е ли по времето на Гай Ричи? Защо си мислех, че той трябва да го е правил за нея, а явно е друг режисьор.
Женени са, Роко е вече роден.
Гай Ричи снима видео към друга песен от същия албум - What it feels like for a girl.
Въпреки всичко, не мога да му отрека таланта. Видеото е крайно впечатляващо :
Скрит текст:

# 2 474
Ох, Патрашкова има някаква неизживяна младост, като че ли, то са ярки тоалети, къси поли, то е кич, сякаш някакъв паун се е показал от храстите.
Толкова да искаш да бъдеш забелязан пък не е нормално, нещо вътре в нея ми е сбъркано изначално.

Ех, Грейс Кели ми е толкова любима… изящна просто. Де да можеше да коментираме и гледаме снимки на повече звезди като нея.

Общи условия

Активация на акаунт