Звездни компромати - Април' 23

• 306 390
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 445
Такива поздравителни адреси не се пишат лично от министъра, зам. министъра, шефа на каквото и да е. В най-най-добрия случай, ако няма какво да прави с времето си, чете текста и иска някакви корекции. Но текстовете ги пише обикновен чиновник, примерно в протокола.

# 2 446
  • софия
Има една длъжност "редактор стилист", която е ключова за грамотността на актовете и е много силно желателно да я има навсякъде, където се "коват" нормативни актове. Всички  приети актове, преди да бъдат изпратени за публикуване в ДВ, трябва да минават през него. Обичайно е човек, завършил "Българска филология". Явно или нивото на човечетата, които я изпълняват в НС е незадоволително, или са спестили от заплати и липсва.

# 2 447
Това горе е от БОК. Склонна съм да вярвам, че във въпросния отдел - вероятно протокол, - не са ги назначавали по компетентност.

# 2 448
Гледам честитката на Лили Иванова от Стефка Костадинова по случай рождения ден и се потрисам. Как е възможна такава неграмотност?! "Стискам ръката ви" с малка буква, въобще учтивостта е сбъркана цялостно. Айде, тя спортист човек, ама няма ли някой по грамотен. Как ще си позволят да пускат такава нелепа честитка?! ]Интервали, запетайки, всичко туш...
Скрит текст:
Може би не съм гледала много внимателно, но чак потресена не съм. 🙄 За "вие" съм съгласна, но за какви интервали и запетайки става дума, че да са чак такива грешки?

# 2 449
  • Berlin
Интервалите са Ок, повечето място м/у някои думи идва от alignment justify.

# 2 450
Аз харесвам Мила принципно, покрай пандемията описваше как е изкарала вируса с много приятно чувство за хумор, заради което я и следвам.
Но 2 седмици да пишеш страници с подробности как си боледувала от вирус (и да се появиш в сутрешни предавания за да го и разкажеш лично), а за Оземпика да се караш на хората, които го "купували за да отслабнат и нямало за нея, Мила, която се нуждаела от това", без нито дума някога да си казвала за истинско твое заболяване, което го налага - е двулично.

Иначе Дарина Такова никога не е надминавала нивото на добрите ни оперни певици и тая поза на дива не я разбирам. Познавах Гена Димитрова лично (което преди 20+ години не беше въпрос на превземки, самата Гена, повечето знаят, беше приветлив, достъпен и много деликатен човек) и пословичната ѝ скромност. На тоя фон Дарина е нелепа.

Къде се е карала за Оземпика?

# 2 451
Интервалите са Ок, повечето място м/у някои думи идва от alignment justify.

Е, да де. Възмущаваме се масово как така не се познават функциите на WORD.

# 2 452
Curious new, около Коледа беше. Инста стори, много назидателно

# 2 453
  • Пловдив
Дара и гадже...https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dara-pokaza-gadzheto-p … bshtestvo-1653986
Скрит текст:

# 2 454
"Каймака на българското общество "
ЖДНБ 🤣🤣🤣

# 2 455
Мелания Тръмп днес има рожден ден. Много я харесвам тая жена.

# 2 456
На Дара гаджето с прическа "ливада" ли е,щото наистина ми прилича на туфа трева сложена на главата. Grinning

# 2 457
Диабетик, който си мисли как щял да си поръча три десертчета и се точи на кроасанчета.Само ще да е болна, не просто с комплекс за теглото си.
Не съм виждала в Иг как се е карала за медикамента, но тук го написаха.
Сезирайте институциите, че кашвала, ъм, таковата де, лекарството трябва да се поръча в неограничени количества, за да стига и за реално болните, не само за суетните фльорци.

# 2 458
Аз изрично уточних, че НЕ съм в арт средите и не съм запозната с творчеството на госпожа Такова.
Хич не ми е приятна и апартамента за милиони нека си го държи, точно в такъв кич не бих искала да живея Joy
По-добре ми е на морето, всяка сутрин да си го гледам от леглото Joy
Кофти май съм аз, излезе че ѝ завиждам Joy
Милинката.

Бояна Маринова хич не изглежда като на снимките

Мари на Гала рекламира лайфхак?!

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 19:27 от alethea

# 2 459
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Припомнете ми, майката на Мила Михова ли беше тази оперна певица,
Да Дарина Такова.
Тази жена съм я запомнила с ужасно кичозна кухня, затрупана с толкова много неща, че няма място къде едно яйце да обелиш. ОКР-то ми се побърка при тази гледка, направо му се превъртя стрелката.
О, дааа,, порцеланче до порцеланче, тръпки ме побиха, имах чувството че под всяко едно капаче се крие някой прах на някой си човек Grinning .
Нали тук коментирахме и апартамента, че го продаваха, 2-3 млн ли беше не си спомянм.
Laughing
Апартамента в центъра на София го продаваха мисля за 1,5 милиона евро..нещо сериозно беше като цена.Навярно са го продали вече.

Общи условия

Активация на акаунт