Звездни компромати - Април' 23

• 306 398
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 430
Аз харесвам Мила принципно, покрай пандемията описваше как е изкарала вируса с много приятно чувство за хумор, заради което я и следвам.
Но 2 седмици да пишеш страници с подробности как си боледувала от вирус (и да се появиш в сутрешни предавания за да го и разкажеш лично), а за Оземпика да се караш на хората, които го "купували за да отслабнат и нямало за нея, Мила, която се нуждаела от това", без нито дума някога да си казвала за истинско твое заболяване, което го налага - е двулично.

Иначе Дарина Такова никога не е надминавала нивото на добрите ни оперни певици и тая поза на дива не я разбирам. Познавах Гена Димитрова лично (което преди 20+ години не беше въпрос на превземки, самата Гена, повечето знаят, беше приветлив, достъпен и много деликатен човек) и пословичната ѝ скромност. На тоя фон Дарина е нелепа.

# 2 431
Припомнете ми, майката на Мила Михова ли беше тази оперна певица, която вдигна шум до небето, че кандидатствала за пост в училище и директора я е накарал да мине през приемни тестове както всеки друг кандидат?

Да Дарина Такова. Тази жена има самочувствието на всички нобелови и всякакви други лауреати в едно. Мария Калас  сигурно е била по-скромна.
Тази жена съм я запомнила с ужасно кичозна кухня, затрупана с толкова много неща, че няма място къде едно яйце да обелиш. ОКР-то ми се побърка при тази гледка, направо му се превъртя стрелката.

О, дааа,, порцеланче до порцеланче, тръпки ме побиха, имах чувството че под всяко едно капаче се крие някой прах на някой си човек Grinning .

Нали тук коментирахме и апартамента, че го продаваха, 2-3 млн ли беше не си спомянм.

# 2 432
Крисито си е една напудрена престаряла лелка,която се бута навсякъде!

Дааа, и винаги говори от позицията на последна инстанция.
Според мен може да се прави на ерудирана само пред Златки, Танаски и т.н., които до преди Криси да ги светне, не подозираха, че съществуват книги, да не говорим пък за четенето им.

Не знам защо, но си мисля, че използва бръмчалките за информатори.

# 2 433
Не познах Натали Портман...

# 2 434
Високият инсулин и високата кръвна захар правят човек дебел, мързелив и непрекъснато гладен. И е ужасно трудно да се излезе от порочния кръг. И излекуване няма, може само да се държи под контрол с много, много ограничения. Освен това много трудно се свалят килограми, и много лесно се качват. Не случайно повечето отслабнали, в последствие пак надебеляват и те така. И говоря от личен опит.

# 2 435
Аз също не разбирам тази позиция на дива на Такова (и на Райна Кабаиванска между другото също). Добър си в едно изкуство с ограничена публика, не е по-велико от изобразителното изкуство, балета или театъра и това е. А за всичко говорят с едно пренебрежение, с апломб за собствените си постижения, все едно са открили пеницилина, с превъзходство. Почти не съм виждала актьор, художник или танцьор да се взима толкова насериозно.

# 2 436
Това си е пиниз на оперните певици, там всяка добра е Diva и има резон донякъде, позата при пеене, красивата илюзия с дрехите на кралици и прочее героини, присвоили са си нарицателното и им отива.

Райна Кабаиванска също го заслужава, но Дарина... барабар Петко с мъжете.

# 2 437
Чак да им отива… всеки трябва да излиза от роля понякога. Райна Кабаиванска такива глупости говореше за мъжа си и дъщеря си веднъж, с такова пренебрежение, все едно й поливат райграса. Е що за човек и “дива” си, ако ще да си изпяла всички древни царици.

# 2 438
Мила Михова с тези кила като нищо да е отключила диабет и наистина да и трябва това лекарство. Не винаги е по рождение.

# 2 439
Високият инсулин и високата кръвна захар правят човек дебел, мързелив и непрекъснато гладен. И е ужасно трудно да се излезе от порочния кръг. И излекуване няма, може само да се държи под контрол с много, много ограничения. Освен това много трудно се свалят килограми, и много лесно се качват. Не случайно повечето отслабнали, в последствие пак надебеляват и те така. И говоря от личен опит.
Високият инсулин води до ниска кръвна захар, заради която постоянно се хапва, за да не стане лошо на човек. А не високата захар води до напълняване.

А кой е мъжът от снимката на Глория?

# 2 440
Веднъж седях до Дарина на стол. Гледаше ме все едно нещо съм и взела. Не знаех коя е тогава и се смутих, защо така прави тази жена и после разбрах, че така си се държи по принцип.

# 2 441
  • София
Озимпик не е инсулиново заместваш препарат.  И за съжаление не действа като магическа пръчка. Ако отслабна, ще споделя. За сега не съм. Недостиг все още има, но е в следствие на одобряването му и за препарат за борба със затлъстяването в Англия. Там, одобрените лекарства са почти безплатни, както и в други страни. Просто стана по-достъпно за по-широк кръг от хора. Има и други препарати с активна съставка семаглутид.
Мила я бях гледала в Черешката на тортата и не ми се стори пълна, но беше отдавна.

# 2 442
Секцията на Насито ме уби.Стил по родопски.Бачорски качил стори как една от неговите работнички ромки е измамена с 30 лв.Значи им дава 30 лв на ден,защото се оказало ,че не е ходила тогава на работа.

# 2 443
Гледам честитката на Лили Иванова от Стефка Костадинова по случай рождения ден и се потрисам. Как е възможна такава неграмотност?! "Стискам ръката ви" с малка буква, въобще учтивостта е сбъркана цялостно. Айде, тя спортист човек, ама няма ли някой по грамотен. Как ще си позволят да пускат такава нелепа честитка?! Интервали, запетайки, всичко туш...

# 2 444
Гледам честитката на Лили Иванова от Стефка Костадинова по случай рождения ден и се потрисам. Как е възможна такава неграмотност?! "Стискам ръката ви" с малка буква, въобще учтивостта е сбъркана цялостно. Айде, тя спортист човек, ама няма ли някой по грамотен. Как ще си позволят да пускат такава нелепа честитка?! Интервали, запетайки, всичко туш...

Учудвам се, че се учудвате. В повечето спортни агенциийки, комитети, федерации, съюзи и подобни, работят само близки на великите ни "спортни деятели". Семействата и роднините до девето коляно са им там, някои постове се предават по наследство. А такива писма тя подписва сигурно по 100 на ден, и едва ли изобщо чете за какво става въпрос. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт