Звездни компромати - Април' 23

• 306 408
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 415
Мила Михова ми е неприятна и префърцунена,от темата разбирам, че и тя е по новата мода. Изглеждаше малко по-умна от останалите повърхностни кифли, които се бодат от суета и поставят здравето си в риск.

# 2 416
Патрашкова демонстрираше приятелство с един футболист, много млад, който замина за чужбина. Не мога да си спомня името му, но помня, че беше много талантлив и хубавец. Ето тогава й завидях искрено.
Някой знае ли какво стана с това момче?

# 2 417
  • София
Десподов.
Не е в чужбина, в Лудогорец е.

# 2 418
  • Пловдив
Гло и половинка...
Скрит текст:
За половинката си - много по-младия от нея Добромир Добрев, който нарече "момче" и не спомена името му, Глория сподели, че цели 5 години я ухажвал преди тя да му даде шанс да се докосне до нея. И с доза прекомерно самочувствие дори допълни, че чака да види дали той ще оцени шанса, който му дала.
Не мога да се оплача от липса на ухажори, има... Имам толкова много обожатели, толкова много почитатели… И това ми стига!
Влюбена съм предимно в себе си!

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 13:01 от mystic woman

# 2 419
  • София
Този на снимката не е Добромир,а май предното гадже.😇

# 2 420
Ясно. Голям "капацитет" е иначе.

# 2 421
Аз не знам коя е Мила Михова пък.                   Джоан Колинз/88г/ и съпруг Пърси/56г/, с когото са заедно от 20години.     
Скрит текст:
[spoiler/]

# 2 422
  • Пловдив
Брус Уилис и бившата му жена Деми Мур станаха горди баба и дядо на момиченце. Най-голямата им дъщеря - Румър Уилис, посрещна първото си дете от Дерек Ричард Томас на 18 април.
https://life.dir.bg/zvezdi/brus-uilis-i-demi-mur-stanaha-baba-i- … do-na-momichentse

Наталито Трифонова...
Скрит текст:

# 2 423
Май към агнешко залита.

Божеее, какви са тия заблудени агнета!?!?

# 2 424
Припомнете ми, майката на Мила Михова ли беше тази оперна певица, която вдигна шум до небето, че кандидатствала за пост в училище и директора я е накарал да мине през приемни тестове както всеки друг кандидат?

# 2 425
  • на село
Ами то и тук за всяка пълна жена се коментира - ау, напълняла е, дано да няма здравословни проблеми! Никой не казва - май вдига по-често лъжицата. Та, защо и тя да не си е открила проблемите?  Или, щом ползва от това лекарство, тя е от лошите дебели, не е от тези приятните, с хормоналните проблеми?

И защо за липсата му се обвиняват ползващите го? Ако е по здравна каса и има недостиг, защо не се търси сметка на институциите?

# 2 426
Припомнете ми, майката на Мила Михова ли беше тази оперна певица, която вдигна шум до небето, че кандидатствала за пост в училище и директора я е накарал да мине през приемни тестове както всеки друг кандидат?

Да Дарина Такова. Тази жена има самочувствието на всички нобелови и всякакви други лауреати в едно. Мария Калас  сигурно е била по-скромна.

# 2 427
  • София
На Деси Слава големият син.Каква е тази ръка😳

https://www.instagram.com/p/Crfh5yPNLFH/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 2 428
  • на село

Да Дарина Такова. Тази жена има самочувствието на всички нобелови и всякакви други лауреати в едно. Мария Калас  сигурно е била по-скромна.
Тази жена съм я запомнила с ужасно кичозна кухня, затрупана с толкова много неща, че няма място къде едно яйце да обелиш. ОКР-то ми се побърка при тази гледка, направо му се превъртя стрелката.

# 2 429
  • София
Мария Бакалова
Скрит текст:
Дита фон Тийз
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:
Джуд Лоу
Скрит текст:
Кристина Агилера
Скрит текст: