Звездни компромати - Април' 23

• 304 873
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 685
  • Glasgow
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0hefJcahofBuxrA … qcYl&id=643427573
Миро вече ще може да изпълнява отново 'Гълъбо", правата са му безвъзмездно прехвърлени. Аз не разбрах там каква беше драмата, клипът беше приятен

# 2 686
  • София
Ужасна е Мария с тази коса. Моя приятелка психолог я познава и каза, че е ужасна и нетърпима. Иначе, доколкото знам, Миро е лихвар.

Случка от фризьора ми : Влиза Мара - дамата и виква, "Ето мe милички, идвам прясно наe...на"

# 2 687
  • In The Middle Of Nowhere
Отварям инстаграм и виждам, че:
Джулианиганини са на Куба
Скрит текст:

Цвети Биометова си е подкъсила косата и много добре й стои така. Интересно съвпадение ми е, че вчера и аз се подстригах така

Скрит текст:

Глория не сваля тия авиаторски очила.. Толкова пък да не се харесва с друг модел, не й ли писва
Скрит текст:

# 2 688
Тази Цвети с какво е известна ?

# 2 689
Прическата на Цвети е супер, но тя ми прилича на мъж.

# 2 690
Тази пък Гълъбо толкова неприятна песен да е, чудя се за какво се карат

# 2 691
“Гълъбо” е една от най-добрите и заслужено успешни съвременни песни.

# 2 692
  • Glasgow
Авторката на текста, Вида Пиронкова имаше някакви претенции за отчисления и забрани да се пее и излъчва, но как са се спогодили сега нямам идея. В тези среди защо все не могат да се спогодят, Лили Иванова нали и тя имаше драми с Митко щерев, не знам заровиха ли томахавката

# 2 693
Радвам се , че са си оправили драмата. Бяха я свалили по едно време песента отвсякъде, после я върнаха в Ютюб, но в Спотифай примерно я няма.

И Васил Найденов подозирам, че нещо не се е разбрал с някой, защото му изчезнаха някои от най-известните песни от Спотифай.

# 2 694
  • Glasgow
Ами да си плащат на композиторите и на текстописците и няма да има драми. Аз разбирам позицията на Вида и помня тогава продуцентът що щуротии изписа и лични детайли,.което не му прави чест...тя може да не я слуша много главата, но песента и музиката са нейни. Аз полудявам някой ако използва мои фрази или думи като авторски, дето най-много да ги видя в нечий статус във facebook, представям си да напиша песен, от която някой изкарва толкова много пари и той да не ми плати за това

# 2 695
  • До морето
Миро и по участия не я пееше доста време. И аз знам, че Вида имаше претенции. Но пък сега Игор Марковски е обявил, е ТОЙ прехвърля всички права на Миро безвъзмездно. Къде остава Пиронкова тогава?!?!

# 2 696
  • In The Middle Of Nowhere
Тази Цвети с какво е известна ?

Известна е със скъпарския си лайфстайл.

# 2 697
“Гълъбо” е една от най-добрите и заслужено успешни съвременни песни.

Може и така да е, на мен не ми харесва

# 2 698
  • Glasgow
Пъф деди, пи диди или както се води сега навремето не е имал разрешение от Стинг да ползва семпъл за I'll be missing you и му дължи 2000$ за всеки ден, в който парчето е излъчвано. Имаше дело, дали му ги е изплатил, дори не мога да си представя за какви суми иде реч😁
Освен ако не е било шега, защото помня че я изпълняваха заедно на едни МТВ награди и нямаше напрежение.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 21:27 от Jokerr

# 2 699
  • До морето
Пъф деди, пи диди или както се води сега навремето не е имал разрешение от Стинг да ползва семпъл за I'll be missing you и му дължи 2000$ за всеки ден, в който парчето е излъчвано. Имаше дело, дали му ги е изплатил, дори не мога да си представя за какви суми иде реч😁
Чак е странно, че въобще е помислил да не му плати. То даже не е семпъл, то си е кажи-речи цялата песен.

Общи условия

Активация на акаунт