Любители на котки - Тема 182

• 33 520
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Габриела, и пастичката на ДМ не е никак лоша. Аз ползвам такава (но за пораснали котки)

# 241
  • София
АнМари, много благодаря ! Ние нямаме този магазин, но по-нататък ще поръчам от сайта им.
Сайтът е немски и нямат физически магазини у нас. Но много неща са изгодни. Храна пазарувам най-вече от тях. И да знаеш, ако някога решиш да се регистрираш и да поръчваш, с покана от приятел дават отстъпка за "Добре дошъл". Май беше 10%.

Видяхте ли какъв сладък тефтер/тетрадка подаряват в момента? Ама е само 20 страници. Май не си заслужава да се хаби кода. Поне в моя профил има 2 други кода, които повече си заслужават.
Скрит текст:
Жалко, че не могат да се подаряват кодове като в други сайтове. Този за 5% отстъпка от цялата сметка изтича днес, а няма да го ползвам. Sad

Дъщеря ми също е купила тази паста от ДМ (обаче е за големи котета). Дейзи я хапва с голям кеф. Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 17:43 от Таня67

# 242
  • Свети Влас
Благодаря ви, момичета, златни сте !

# 243
  • София
Но много неща са изгодни.
Само за сравнение
Зооплюс, Miamor Cat Snack крем със сьомга, 6 x 15 г, 5,50 лв. (като може да се използва ваучер за 10%)
квартален магазин, същото, 10,59 лв
Зооплюс, Miamor Trinkfein Vitaldrink 6 x 135 мл, 14,90 лв.
квартален магазин, същото, една консерва, 5,30 лв

Аз и в Зооплюс давам по много пари за ядене, но ако трябва да пазарувам от кварталният същото количество - ще ме изселят от дома Simple Smile

# 244
  • Велико Търново
Ние също пазаруваме само от зооплюс. Да, дават се пари накуп, но после имаме храна за месеци. Аз съм виждала пред неголеми местни зоо магазини кашоните от зооплюс, така че и те пазаруват оттам.
И аз сега имам - 5% и както уж нищо не ни трябва, ще взема да поръчам един чувал гранули, че те си вървят

# 245
Ние тук  пазаруваме от
MAXI ZOO
https://www.maxizoo.fr › en_ligne › boutique. От сайта е по-изгодно.

# 246
  • Свети Влас
Пробвахме, нови храни, но не нашият само Феликс харесва ( знам, че не е с най-доброто качество, но дитето това харесва). Купихме супичките на ДМ, за големи мацита, но нашият ги хареса. Та днес в Т Маркет бяха намалени на 2 и нещо и мама купила 5 пакета- Феликс.

# 247
Нямам нищо общо с жената, качила Райчо, но е много сладък и заслужава дом.

# 248
Мария,много красиви котки си имаш😊

# 249
Ходихме да изхвърляме боклук и мацата ни посрещна на коша. Започна да се отърква в нас и да иска да я галиш. Още е бременна, направо е огромна. Не трябваше ли вече да е родила? Та тръгна тя с нас към вкъщи, влезе с нас в двора, даже преди нас. Обаче Блеко се появи и като я видя се затича, настръхна, взе да вика ольо ольо, тя милата взе да го съска, залегна и после избяга. Нашият Таласъм хукна след нея да я гони. Мъжът ми му каза, че така няма да си намери приятели. Joy И на нейна територия й се ежеше. Според мен, ако не беше бременна, щеше да го набие. Grinning Той само на по-слабите се ежи, на по-големите заляга и се предава. Joy

# 250
Сина вече е без лекарства. Цистон само остана и ще го пие дъъъълго. Но с  другите лекарства приключи. Добре е момчето Heart Eyes

# 251
  • Свети Влас
Много се радвам, че момчето е  добре. Нашето спинка. Играхме малко и го оставих да спинка.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 21:36 от Габриела Радева

# 252

Радваме се за Сина.

# 253
Бая гушка е отпрала.Kissing Heart
Дебеланка сладка.
Кардю, много се радвам за Сина.

# 254
Ивекс, да.
Този път бая гранули набива Joy

Общи условия

Активация на акаунт