Любители на котки - Тема 182

• 33 539
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Май кастрацията оказа някакво влияние.
Мони спря да съска, Харко спря да я пердаши.
И започнаха да се гушкат, мият взаимно и малката нон стоп търчи подир него и сама се бута да спи до него.
Явно хормоните дават сериозно отражение върху поведението.

# 631
Много се радвам, че всичко е наред и вече са другарчета. Ти отдавна си мислеше за другарче на Хари и съдбата ти го изпрати.
Бързо свикнаха и явно вече ще са щастливи.

# 632
Харко и Мони са такава идилична картинка, радост за душата.
А ето ни и нас
с кака
с мама
Heart Eyes

# 633
  • Бургас
Да, това котенце Мони не е за навън вече. С тези проблеми...
Редакция - чепка ми дънките, явно смята, че имам нужда от дизайнерско накъсване. Ще мяука до казаните накрая...
Joy
Харко доста ѝ се чудеше на опашката, даже снощи докато я пердашеше по д-то, перна опашката нагоре няколко пъти.
Явно не разбира как така е все надолу.
Но е добро коте, изобщо не я закачаше след операцията.

Кардю, страхотни са.
Расте детето, да са живи и здрави всичките ти дечица.
Много здраве и късмет и на прекрасната ти дъщеричка, специални пожелания от сърце.
Не всяка котка е толкова контактна, рядко някоя чак толкова се привързва и влюбва. Дано е здравичък вече Сина, изключителен кот е.

# 634
Много се радвам за Хари и Мони.
Моите много рядко се гушат, и видно от снимката от онзи ден, Ади го търпи с нежелание:

# 635
Много се радвам, че този път роди у нас и няма да ги мисля къде са. Очаквах да роди към средата на месеца, а тя пак като миналата година. Явно още първия път си е забременяла, но ми е чудно защо забегна пак след седмица. Миличката ми
Скрит текст:
Първото и
Как да им сменя постелката? До кога не се пипат малките?

# 636
  • Крайбрежен район
Оле какви сладки мишлета. Heart EyesKissing HeartHug  Хубави като мама. Heart

# 637
Другата седмица в Лидл ще има котешка трева, на когото му трябва.

# 638
Много хубави котенца Heart

# 639
Опитай като стане мама просто да ги “изтърсиш”:) върху новата постелка Simple Smile

# 640
Най-сладките розови лапки са на бебетата Heart Decoration !
Благодаря за инфото за тревата, че купихме да садим ама докато стане ще вземем от Лидл.

# 641
Котешката трева май е от следващия четвъртък, не от понеделник.

# 642
На телец трябваше да сложат едно такова съвършенство и щяха да ме уцелят. Между другото и всички котенца са ми телета 🤭 само Манди не я знам, но като нищо и тя може май месец да е родена.

Леле както божествено същество ...
Голяма красота !!!
ПС : Довечера ще снимам моите малки бонбони. Скоро ги намерих в една кофа на двора .
Оная вещица ( майка им ) май вече не си ги гледа , а те да са на месец ... Пак ще има гледане

# 643
  • Варна
Здравейте Blush Отдавна не съм писала тук, но ви следя. Преди 7 месеца осинових писанка за компания на моя котак. Тя все още се страхува от мен на моменти и единствената ни близост е да спи върху мен или в краката ми нощем.
Но поне с мъжкия са си приятелчета и много се закачат и си играят, което ме радва. А тя дори да не е гальовна писанка няма проблем, само ми е жал, че понякога се страхува като просто минавам покрай нея. Но все пак има някакъв малък напредък откакто я взех.

Тя все се бута да спи до мъжкия, а той става и си тръгва Grinning Това им е най-голяма близост по време на сън

Тук тя направо си седна върху него Grinning

Та такива котешки истории Simple Smile

# 644
Много са хубавки наистина 🥰 Нямам търпение вече да ги гушна и да им се порадвам. Аз за първи път виждам толкова малки котенца на живо.
Кои котки раждат рижави бебета? На първите и котенца бащата беше рижав, а бебета пак бяха тъмно (Тобчо) и едно беличко. Сега пак са и тъмнички, а съм попадала на снимки на котки майки с много различни по цветове бебета.

Общи условия

Активация на акаунт