Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 263
  • 751
  •   2
Отговори
# 465
Aз не харесвам цикламената обувка от Каролина Херрера. Купих я заради опаковката. Парфюмът е твърде сладникав. Но пък опаковката идеално ми пасва на таблата с колекцията ми от парфюми на тоалетката ми.
Между другото има едни малки парфюми в Лили. Те са в продълговати шишета, въобще не са скъпи и имат дълготраен аромат.

# 466
  • София
За 18 г момиче - категорично Шанс Тендър. Има голяма възможност другите Шанели да не й допаднат.

# 467
Момичета, може ли да ми препоръчате мъжки и женски парфюми, изчистени от всякакви вредни съставки за деца? Синът ми е почти на 7г. Има си приятелка. Дъщеря ми е почти на 3 г. и постоянно налита на моите козметики и парфюми.

# 468
Има специални бебешки и детски серии.

# 469
denis, къде мога да ги открия?

# 470
Попитайте в детските магазини и големите вериги, не съм търсила отдавна. В нета също трябва да има.
Ето например
https://makeup.bg/categorys/647305/

# 471
Моля за помощ, че въобще не съм запозната с марката - трябва ми Шанел за момиче на 18г. Ще поръчвам от някой сайт, какво бихте ме посъветвали да взема?

Питайте момичето, нека да е доволно. Да иде и да пробва, ако не е сигурна. Колкото жени, толкова и мнения.
Не става така.

# 472
Това са ми любимите запитвания в темата:)

# 473
Ако някой е пропуснал да се запознае с парфюмите на  Джо Малоун и Зара от миналия сезон.Сега е момента.Виждам,че има и от новата колекция.10мл са за 5.95лв.Безплатна доставка до магазин.
https://www.zara.com/bg/bg/damsko-accessories-specialni-tseni-l1 … 9.html?v1=2261589

Мустела имат детски парфюм.Предполагам е изчистен от всичко вредно.

# 474
може ли да ми препоръчате мъжки и женски парфюми, изчистени от всякакви вредни съставки за деца?

zara има - https://www.zara.com/bg/bg/kids-accessories-perfumes-l5951.html

# 475
Аз да се похваля с първия си Jo Malone Nectarine Blossom. Много красив пролетен парфюм, влюбена съм. Simple Smile

# 476
Честит, невероятен е!

# 477
  • Sofia
Днес най-неочаквано се сдобих с This Is Her! Undressed Zadig & Voltaire. Препоръчвам горещо на любителите на захаросания джинджифил и млечната сандалова база. Има някакви допирни точки с пъвообраза, но е мек, пухкав, в същото време има свежест и сладост от джинджифила. Нищо накъртващо или прекалено остро (заради подобни усещания от известно време не мога да нося This Is Her). Дотук около 4 часа го усещам добре, но няма да е някаква бомба, давам му още най-много час-два. Което не е беда, защото началните нотки са мечта!

# 478
Да споделя впечатленията си от един парфюм, който беше сред предложенията на Houbigant в рамките на ESXENCE. Става дума за Pivoine Souveraine.
Та, много приятна изненада от Сесил Елена. Аз се бях уплашила, че ще ме шамароса с розовия пепер като друг път, ама не.
Парфюмът е много свеж, много пролетен, лек и приятен. Отваря се с цитруси (клементина) и зеленина (листа). При мен чаят се усеща още в началото. След около 30 мин се усеща сладостта на цветовете на розата, жасмина и божура. Дървеса, пипери и други такива на моята кожа не се усетиха (Ураааа!). Божурът не доминира, въпреки името на парфюма.
Като трайност - според зависи. При мен трае различно на всяка част от тялото. По-интензивен е от дизайнерските аромати, това е сигурно. Поне няколко часа се излъчва от кожата.
За този парфюм на Houbigant смея да твърдя, че е най-младежкото им ухание. Пак има класа, но няма традиционната тежест на техните творения като Essence Rare, примерно.

# 479
Забърсах един discovery set от Нотино вчера🙈

Повечето съм ги пробвала отдавна и не ги помня, но искам да тествам и на кожа.
Beach walk май ми е най-интересен

Чакам си и любимия Aoud night и май напоследък прекалявам с парфюмите 🤨

Общи условия

Активация на акаунт