Лидл 174 - априлска цветна

• 92 194
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 255
В сряда бях на пазар и почти нищо нямаше на разпродажба. Няколко детски розови кутии с прасето Пепа със скъсани картони залепени с тиксо, дори не видях какво има вътре. Няколко чифта детски гащи, две развлачени дамски блузи и някакви пластмасови черни капачки,  които нямам представа също за какво са.

При нас също био нещата са смесени вече с другите, което за мен лично е много неудобно.

За пореден път останах разочарована от плодове и зеленчуци. Бананите им са винаги хубави, от тях взех. Всичко останало накупих от конкуренцията К. Цените на някои неща бяха на половина - манго, чери домати.

# 256
Има ли доволно количество от яйцата, чудя се дали да се затичам в обедната или да не се хабя за нищо.

# 257
  • София
Рано сутринта пазарувах в един Лидл и яйца имаше доста. Нямаше интерес към тях. Може би по-късно през деня ще ги поизкупят.

# 258
Като сте гледали украински мръсни яйца, не се ли виждаше първата цифра от печата им? Тя показва начина на отглеждане.
В интерес на истината, в понеделник ще се прежалят за бели яйца, ако са полски, но украински няма да взема.

# 259
  • In transit
Има ли доволно количество от яйцата, чудя се дали да се затичам в обедната или да не се хабя за нищо.
При нас на обяд нямаше кьораво яйце. И от агнешкото нямаше помен.
Много съм разочарована от Лидл..напазарувах си прилично в Била, а и цените им бяха по-ниски от тези в Лидл.

# 260
  • София
Нито една кора яйца наобяд в Люлин 5, утре ще отворя магазина. 🙄 Нещо му става на нашият филиал - в 6 вечерта редовно е полупразен - никакъв хляб, салати, банани... Аман вече.

# 261
Ходих на разходка и аз. Изобщо не влезнах в магазина, отвън питах охраната. Още в 10 часа били свършили яйцата, на отварянето били към 40 човека, имало е епични битки. И друг ден е ден, другата седмица цялата ще са на тази цена, какво са се разбързали не знам.

# 262
На Раковски преди час беше пълно с агнешко, не съм гледала за яйца.

# 263
  • In transit
Някой виждал ли е такъв риган в Лидл?

Знам, че риган няма от една година при нас, но вчера взех този от Румъния, за скромната сума от 0.70лв. Пишеше, че е нов продукт, с произход Гърция.
Сега ме е яд, че не взех повече, бурканчетата са много удобни за ползване.

# 264
Някой виждал ли е такъв риган в Лидл?

Май не съм го виждала, а ние сме почитатели на ригана, щях да го забележа.

# 265
Привет!
Бързо си признайте кой отмъкна под носа ми  детските кухни от магазина при Халите? Grinning
Прекосихме половин София за да стигнем до тях,но уви.
Здраве да е,казвам само,ако и някой друг тръгне да търси там.

# 266
  • София
Виждам, че другата седмица ще има агнешки котлети с ребра, някой да е пробвал преди? Как е агнешкото като цяло? Произход знаете ли?

# 267
  • СОФИЯ
На първа стр. горе дясно в брошурата пише, че агнешкото е българско. И предишни години е било и беше отлично, но съм купувала бут. Котлетите са основно кокал с много малко месо.

# 268
  • София
На първа стр. горе дясно в брошурата пише, че агнешкото е българско. И предишни години е било и беше отлично, но съм купувала бут. Котлетите са основно кокал с много малко месо.
Мерси, не бях обърнала внимание 🫣 аз точно кокал много обичам да гризкам, та ще ги видя другата седмица🤞

# 269
  • Sofia
Мерси, не бях обърнала внимание 🫣 аз точно кокал много обичам да гризкам, та ще ги видя другата седмица🤞
Ми то и сега си го има (цяла седмица), стига да не са свършили във филала ви.

Общи условия

Активация на акаунт