🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 756
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Няма ли скоро да ги обединяват? Направо си е мъка да се гледа това. Жал ми е за Станилия и Тино.

# 136
Не ми хареса гласуването.Станилия смела ама сама.Не беше Георги точният човек за преговори.

# 137
Не че подкрепям червената петорка, но ми прави впечатление,  че на синята такава не се обръща такова внимание, и не се набляга на това, че съществува.

# 138
  • София
Чудя се Благой дали няма да саботира играта утре, за да намали съвсем другата коалиция, или всъщност няма смисъл, защото така скоро ще трябва да се номинират по между си.

# 139
  • Другата България
Квартетът Гошо - Благой - Татяна - Иван е толкова непробиваем, че няма никакъв шанс докато останалите от племето са в играта някой да се отдели от него. Благой така здраво държи юздите, всичко му се докладва веднага - очеизвадно, и надали някой храни илюзии, вече, че който и да от четиримата ще се отдели доброволно от този квартет, за да се съюзи с някой от останалите. Имат и идол, тези са просто сигурни финалисти за момента.
Как и защо оставиха Мара, а изпратиха Тино -

# 140
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, ясно беше, че няма никакъв шанс Георги да се обърне срещу баджанака. Голямо е зле милият! Хич не знае къде се намира. Опитва се да формулира някаква мисъл, да си оформя изреченията му отнема цяла вечност, някакви страшни напъни и мъка... а Станилия и Тино бяха изпаднали в интелектуален гърч. Понасочиха го какво да гледа, "оно рупа ли рупа". Мъжкар бил, чест, достойнство.... Абе слушай умните хора бе!

# 141
  • София
Тино стреля по най-милото на Татяна - готварските ѝ умения. Не знам колко още може да понесе тя. Trollface

# 142
  • софия
Айде, няма да се бутам за Станилия, че много станахте.  Ще разцелувам Тино. Разкошен!

# 143
  • София
Татяна за стотен път: Аз като жената в нашето племе...

Там има още две жени.
Не се издържат нейните речи, на същото ниво са като тези на Георги. Мъжкият и женският вариант на един и същи човек.

# 144
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много ме е яд, не е истина просто.
Тези четиримата ще си откарат до финал. Обидно е и за играчите и за зрителите да стои такъв участник като Татяна, а Тино и Станилия да си тръгнат. Какво им направи този Благой на червените, не мога да си го обясня.

# 145
Квартетът Гошо - Благой - Татяна - Иван е толкова непробиваем, че няма никакъв шанс докато останалите от племето са в играта някой да се отдели от него. Благой така здраво държи юздите, всичко му се докладва веднага - очеизвадно, и надали някой храни илюзии, вече, че който и да от четиримата ще се отдели доброволно от този квартет, за да се съюзи с някой от останалите. Имат и идол, тези са просто сигурни финалисти за момента.

Щото е по силен играч

# 146
Jess!, нищо не им е направил, просто е най-умният и хитрият там, а то не е трудно, като видиш, че останалите са със стайна температура за IQ.

Утре ще има ескалация, явно вече не им издържат нервите на Тино и Станилия и са решили поне да изкарат кирливите ризи на показ.

# 147

Приличат на субектите в парламента.

# 148
Искам утре червените пак на номинации!Дано Станилия не изгори!

# 149
Станилия трябва да я държи имунитетът от днес, освен ако пак не променят правилата.

Общи условия

Активация на акаунт