🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 715
  • 795
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Светослав: *прекъсва Станилия за пореден път*
Ваня: Станилия може да продължиш.

# 661
  • Другата България
Мега противен е този Зъб.
Сгрешил от глад.....

# 662
Тино,все пове4е ми харесва!

# 663
  • На морето!
Освен предвидим, гледаме и нагласен Сървайвър. Червените са се разбрали да падат, докато имат 2 “багажа” - Тино и Станилия. Разкарат ли ги, рязко ще се засилят.
Без Тино и Станилия? Трудно ще се засилят.

# 664
  • София
Сгрешил от глад.....
Тази игра, в която каза, че блеснали знанията му, той я провали, стената му беше "бутната" за по-малко от минута. Това само ми показва, че няма реална преценка нито за себе си, нито за заобикалящия го свят.

# 665
Сгрешил от глад.....

Да, все едно другите са на пет степенно меню. Пълен отвратеняк. И как само напада Станилия, за да защити собствената си слабост..Пфууу

# 666
Благо каза" моята" , а не " нашата" коалиция.
Мега тъпо взе да става.

# 667
Гошето не смее да се обади горкия)) Скука))
Защо нямаше игра на думи или нещо друго.
Много сух съвет. Татяна пък, като разбра какво са хапнали за награда веднага се похвали, че те били с по-богата вечеря и се огледа наперено. Много , много неприятен човек за мен.
Падрето, ама как го изтипоса тънко Снежи, взе му целият ореол от съчувствие дето проявил Благо)))) Хапе си Снежи, ама я бива и го прави тънко, кога реши))

# 668
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тино ми е любим от Гласът на България, много се радвам, че продължава да не ме разочарова и тук. Много стойностен, умен и възпитан млад мъж, браво!
Светльо побеснява, ако някой си позволи да каже нещо различно от суперлативи по негов адрес. Ако имаше един начин, пак Станилия щеше да номинира. Действително няма никаква ясна представа за възможностите си, но за сметка на това има самочувствие без покритие в излишък.

# 669
Падрето, ама как го изтипоса тънко Снежи, взе му целият ореол от съчувствие дето проявил Благо)))) Хапе си Снежи, ама я бива и го прави тънко, кога реши))
О, на него даже му хареса. Снежи спечели точки пред него Grinning

# 670
За къде бързат с това обединение.  Племе от 200 човека 🤣

# 671
Ох, с глас се смея!
Знаех си, че няма как от промито да са се радвали сините толкова за сливането, ето сега се видя - голямата радост е за къпането хахахахахахах

# 672
  • Буркина Фасо
Мара ще се изкъпе rotfImbo 

# 673
  • София
Дали ще има изгонен веднага след партито? Аз ако съм на сините (+ върналия се от дуел), директно стрелям по Благо

# 674
  • Другата България
Е, не! Поредната тъпотия, голяма и сериозна тъпотия.
Обединение, както и очаквах, и точно преди него Тино или Станилия да отпаднат....все още смятам, че това няма да стане, защото ще има някакъв елемент с Божана и Чефо, и загубилия на дуела, един от тях ще се върне, така си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт