🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 740
  • 795
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Освен предвидим, гледаме и нагласен Сървайвър. Червените са се разбрали да падат, докато имат 2 “багажа” - Тино и Станилия. Разкарат ли ги, рязко ще се засилят.

Ще се засилят те...С кого?С С Татяна, Мимето и Неандерталеца, ли?
А така хвалената вечеря си беше чиста гавра. Миличките сини, така се надяваха да хапнат и да се повеселят, ама...
Еее, хубава работа! Забравяш най-силния! Ама е гладен и по тази причинаа... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 691
  • Мюнхен
Ако ни четат тук, cе надявам, че ще направят вcичко възможно да запазят и Тино и Cтанилия.... Cложила cъм розовите очила и не приемам друго развитие на играта.

# 692
Сините ще имат още един сигурен глас за коалицията - от Човека от острова на Отшелника. Но ме съмнява дали Едис ще остане докрай син, имам съмнения, не вярвам на думите му.

# 693
  • София
Едис според мен смята, че няма шанс срещу Благой, така че поне за желанието му да отстрани именно него, му вярвам. А след това ще се сформират нови, малки групи. Важното е единият лидер да отпадне, съмнявам се, че членовете на коалицията на Благой имат капацитета да се прикрепят към друга, може би Мария има най-голям шанс.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 23:50 от La Vikinga

# 694
  • На морето!
И аз се надявам и вярвам, че и Тино, и Станилия ще останат в играта. Който и да е от двамата, ще победи и Чефо, и Божана.
Иначе за момента предпочитам Станилия да остане, така или иначе и двамата ще са пангара на всички номинации, поне нека остане тя, която им казва всичко в очите.

# 695
Умници големи и двамата 🤣🤣🤣

# 696
Какво стана с острова на отшелника ? Аз ли съм пропуснала нещо днеска и вчера ? Защо не дават нищо ? Какво правят, как си оцеляват ? Гледаме залези и луни вече повече от месец

# 697
  • София
Червените мишки гледат като отровени... Rolling Eyes

# 698
  • Буркина Фасо
Какво стана с острова на отшелника ? Аз ли съм пропуснала нещо днеска и вчера ? Защо не дават нищо ? Какво правят, как си оцеляват ? Гледаме залези и луни вече повече от месец
живот си живеят. ядене и пиене. Smiley

# 699
  • София
Имат шезлонги. Grinning

# 700
  • София
Гадно... Надявам се Станилия да се върне от острова. Но сега се замислих, че от гледна точка на продукцията най-добре ще е да се върне Божана. И на Чефо, и на Станилия ше им се зарадват поне сините, но Божана ще е ШОК и ужас за всички (освен Снежана).
Въпреки това искам Станилия да се върне в племето

# 701
  • София
Най-добре би било и тримата да ги върнат в играта и Благо да счупи някой зъб от скърцане... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 702
  • София
Охо, пияни хора играят дженга...ще е весело 😄

# 703
Сериозно ли в Сървайвър,  ще елиминират участник с игра на дженга? Излагат се. Острови за спасение на определени хора, сливане много рано , сега и това

# 704
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Както очаквахме - игра между тримата отшелници. Искам синята коалиция да им разпука каските на чалгарите. Съвсем логично е Благо да поведе парада за на ма*ната си. Моля да ми простите френския!
Хмм, леко се обхваща оптимизъм, да видим....

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 00:55 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт