🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 736
  • 795
  •   1
Отговори
# 705
Някой видя ли нещо в промото - видя ли се някой от отшелниците в кадрите? Защо само малцина играеха дженга?
Много са добри турските монтажисти, убиват ми кефа от спойлерите! 😡 (шегувам се)

# 706
Значи, на битката на отшелниците пишеше: кой ще отпадне, а не кой ще се върне ... дали ще върнат двама или само аз така се надявам хаха

Ох, гледах 5 пъти промото и не можах да видя кой е отпаднал на дженгата?!?!?!? Стори ми се, че видях всички после на следващата битка (без отшелниците, но предполагам нарочно)

# 707
  • Другата България
И аз да питам някой нещо видя ли.
Аз по това, което видях /ама почти спя/, поне на играта за имунитет, май липсваше
Скрит текст:
Татяна
Скрит текст:
Но не съм сигурна.

# 708
  • София
Аз по това, което видях /ама почти спя/, поне на играта за имунитет, май липсваше
Скрит текст:
Татяна
Скрит текст:
Но не съм сигурна.
Няма нужда да криеш. В началото Ваня каза, че са я пратили в болница, защото била контузена.

# 709
  • София
И спойлер кой се е върнал от острова. Аматьори! Rolling Eyes
Аз не видях кой се завръща от Острова, макар че ми се стори, че чувам гласа на
Скрит текст:
Божана
.

# 710
Едно е ясно - Даньова мама ще вие на партито за обединението. Идва ми да отида до Доминикана, само и само да я извлека оттам и да спрем да се мъчим.

# 711
Поне следващият епизод ще е по-интересен. Харесвам много Станилия, но ще умра от кеф да им видя физиономиите, ако Божана се върне. 😀

# 712
  • Другата България
Скрит текст:
Татяна
Скрит текст:
Но не съм сигурна.
Няма нужда да криеш. В началото Ваня каза, че са я пратили в болница, защото била контузена.
Да, права си, че няма нужда да крия, защото това е промо, излъчено официално по ТВ. Така е.
Що се отнася до това, което каза Ваня, то се отнасяше за дуела между Станилия и Тино. На него я нямаше Даньовата. Докато в промото си я видяхме съвсем оздравяла, дори ще бъде главната певачка на вечерта, за мой шок и ужас. На същата вечер ще има веднага игра за отпадане на един участник, дженга, там според мен именно Танчето ще отпадне, но не съм сигурна.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 23:24 от Merri_An

# 713
Едно е ясно - Даньова мама ще вие на партито за обединението. Идва ми да отида до Доминикана, само и само да я извлека оттам и да спрем да се мъчим.
Приемаш ли компания? Joy

# 714
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не видях кой се завръща от Острова, макар че ми се стори, че чувам гласа на
Скрит текст:
Божана
.
Не, не, много се извинявам, грешно съм чула името. Ваня казал Мария, аз чух Станилия.
Ще редактирам, защото подведох неволно. Нямат вина от продукцията.

# 715
Аз ви чета, но да се включа, че искам да върнат третия епизод!

# 716
Идвам с теб😀, докато я извличаш, аз ще се разбера с Богомолеца и Мазен Светльо.🙃
Абсолютен буламач става с това обединение- трудно ми е да си представя как ще се впишат Дани и Мара, Светльо засега е при Благо, но знае ли човек- може да преоткрие някой от сините. Стискам палци на Станилия🤞

Е, много ставаме, давайте да се разпределяме, някой за Едис и Благо?!🤣

Приемаш ли компания? Joy

# 717
Приемаш ли компания? Joy
The more, the merrier. Току-виж сме извлекли още някого. 😉

# 718
  • Другата България
Ако се върне Станилия, нещата са ясни. Много ѝ стискам палци.
Ако се върне Божана обаче, ще стане по-интересно, защото Снежана вече играе с Едис и компания, а Божана и Едис са прекалено очаквано НЕдобра комбинация. Божана хич не я виждам да се впише с Едис синузита и сие, с Джизо и Жълтия зъб още повече, и остава да е свободен електрон. Което ще ѝ подпечата окончателно билета за вкъщи.

# 719
Благой - цар Плъх. 😄

Общи условия

Активация на акаунт