🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 693
  • 795
  •   1
Отговори
# 720
Певачката с контузията, причинена от Станилия, се вижда на играта за имунитет в промото.

Аз само 2ма човека май не видях там -  върналия се от острова и човека с малко тяло и голяма глава, който никога не посяга на жени 😅 (не знма как се слага тук спойлер полето)

# 721
Нека да оценим днешния епизод 20  (вторник):

# 722
  • софия
Аз идвам да мрънкам. Тази седмица хванах от тук от там епизодите. Виладжийка съм, нетът с манивела в пущинака.  Мъжо цял живот главен готвач и общо взето от старание да гледаме по равно и от хелса и от сървайвър, нищо не видяхме. Мрън и хлъц. Ще разчитам на вас.
 Много искам да се върнат всички от острова. Ще е голям смях.

# 723
  • Другата България
Певачката с контузията, причинена от Станилия, се вижда на играта за имунитет в промото.

Аз само 2ма човека май не видях там -  върналия се от острова и човека с малко тяло и голяма глава, който никога не посяга на жени 😅 (не знма как се слага тук спойлер полето)
Значи съм в грешка.
Жалко.

# 724
  • София
HLS(m3u8) HLS Player

Survivor - епизод 20 (11.04.2023)

mp4

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 00:45 от Mari_Mar

# 725
Записвам се при вас. Миналата седмица случайно чух и видях Тино за 1 минута, нещо говореше и съм влюбена Grinning  Заради него по принуда започнах да гледам. Иначе нито Гласът на Б-я съм гледала, нито Сървайвър от поне 7 години и си нямах идея кой е Тино, но вече го разучих. Очарована съм от него и му стискам палци.
От 3 епизода изгледани и като ви изчетох вече се ориентирах горе - долу. Сините са по - симпатични от червените на пръв поглед, но всички ми изглеждат някакви невзрачни лапета, не мога да повярвам какъв смотан кастинг има. Снежана много ми е много дразнеща, но съм съгласна, че е силен играч на всички фронтове. Станилия първоначално я харесах, но вече ми се изпаряват симпатиите към нея, защото има много неприятен маниер на общуване. И Тино е откровен, но без да злобее като нея. Права си е за нея, разбирам я, но поведението й е самоубийствено за играта, доколкото я разбирам. От сините само Едис се откроява, другите са ми безлични и наивни. Благо ви дразни, но мен ме кефи как върти всички на пръста си и то тихомълком. Дори да е отрицателен герой му признавам лидерството. Георги изобщо не ме дразни, даже ми е симпатичен в простодушието си. Мария сякаш е родена с вързани ръце и крака, как са я избрали за Сървайвър не ми е ясно. Татяна е смотана, но и тя не ме дразни за сега. Гледала съм много малко и нямам натрупани разочарования, затова съм още ларж към повечето участници.

# 726
Пф. Доста безидейна изглежда цялата продуцентска посторйка. Метнаха идоли в играта - не се получи. Добавиха Остров на отшелника - само знаем, че съществува, но не и какво става там. Обединиха 2 племена в 1 с 15 човека?! Може по-другата седмица да ги разделят обратно на 3 племена по 4 човека, а след още седмица - да сложат надуваеми бариери по плажа и във всеки лот да има по 1 човек. Цялата тази галимация ми прилича на кризисен мениджмънт (рейтинга), но предаването става още по-далечен братовчед на Сървайвър.

Относно играчите - всичко си е същото. Тино и Станилия са ми най-симпатични особено заради непримиримостта им с хората, които изграждат цялото си себеуважение на две купи ориз и една кошница с пране.

Надявам се другата седмица Пресвети Джизъс Даньовмамин да се пекат на бавен огън. Благой и Иван трябва да са първите на дръвника.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 01:12 от Hope4C

# 727
Аз ли давам на късо, или в промото съвсем ясно се вижда , че Едис бута кулата? Но пък след това участва в играта за личен имунитет.

# 728
И на мен ми се струва почти невъзможно да се закрепи кулата след такова разклащане при Едис, но наистина после го има на играта.
А може и той да я бута и да кажат - майтап, никой няма да отпада на партито, но едва ли... 😅

# 729
  • софия
И на мен ми се струва почти невъзможно да се закрепи кулата след такова разклащане при Едис, но наистина после го има на играта.
А може и той да я бута и да кажат - майтап, никой няма да отпада на партито, но едва ли... 😅
Като нищо, то всичко там е един голям майтап тази година.

# 730
  • Пловдив
Те не знаят ли,че на такова парти никога не се пие.
Всички помним Агонцев. Култов момент  беше.
Преди отпадането заради напиването си на партито беше един от фаворитите. Вероятно още не може да го преживее. Изобщо онзи сезон на Сървайвър беше култов. Всъщност култови, интересни и много зарибяващи бяха първите сезони. Дали заради каста  ,дали защото времената бяха други, но беше удоволствие да ги гледам.
А този сезон ми е скучен и това е. Не хейтя никого ,никой не успява да ме развълнува до степен да го мразя или харесвам. Георги не ми е противен, напротив. Смятам  , и съм убедена , че не би ударил никой, че просто му е такъв темперамента и че хората, които ти се усмихват и съскат от злоба зад гърба ти са много,много по-вредни (Едис). И Благо не ме дразни. Уравновесен е, опитен, дали ги върти като зъл гений или просто така се е получило заради възрастта му,  не знам. Също и не намирам лошо в коалицията му. В тази игра не може без. И за да стигнеш далеч, трябва да успяваш да завърташ хора около себе си. Интересното е,че до вчера се твърдеше, че е в сговор с Едис и Едис му е като аватар(хахаха),а днес,като се видя,че не е така, сякаш тези конспирации се забравиха.
Не исках да го казвам, но Игри на волята при все ужасно режисираното и нагласено предаване, което е, ми е доста по-интересно и вълнуващо от този Сървайвър. Жалко е,но факт.
Но,каста, каста е много важен.
Та, каквото такова. Продължавам да го гледам, за да подкрепя проекта , но не се вълнувам.

# 731
  • София
Аз гледам Сървайвър от миналата година и в повечето случаи превъртвам, понеже хич не ми е интересно кой какво казал, помислил, направил и в Игри на волята така. Обаче миналият Сървайвър ми хареса повече от този, предните не съм ги гледала, само онази прословута битка с въжетата, на която се съдрах да се смея. А какво е станало с Агонцев на купона, знам, че се напил, но дотам?
Просветлете ме.  Или линк към предаването? Simple Smile

# 732
Имаше празненство на обединението. Агонцев си пийна повечко и се напи. В един момент им казаха, че ще има игра. Двете племена лежаха на дървени нарове с една вдигната ръка, която беше вързана за кофа с вода. Ако наклонят ръката и водата се излее, отпада този участник. Съплеменниците на Агонцев бяха до него и тихо му говореха, за да не заспи. Но в един момент той явно задряма и си отпусна ръката.
После дръпна много пламенна реч колко съжалява, че е предал племето си.
Таня Никлева беше в този сезон, много симпатичен участник, както и Дренски.

# 733
Голяма драма беше вчера, че голямата коалиция номинира Тино и Станилия.
Ако това беше истински Сървайвър, отдавна да са си в България. Няма как достоен победител да е някой, който е бил номиниран и изгонен на съвет.

# 734
  • София
Голяма драма беше вчера, че голямата коалиция номинира Тино и Станилия.
Ако това беше истински Сървайвър, отдавна да са си в България. Няма как достоен победител да е някой, който е бил номиниран и изгонен на съвет.
Да, но в нормален Сървайвър не вкарват хора, които се познават от 20 години и човек има шанс да развали коалиция, ако, не в двете племена, то поне в едното става раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт