Политиката в България - Тема 4

• 703 867
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 20 925
Ангелов има за какво да му дерем кокалите - конкретно около Ковид кризата - но е добре, че е извадил конкретни факти около конкретния казус. Защо Тагарев се възползва от мълчанието на медиците и напоследък се "зъби"

# 20 926
Аз нищо конкретно не видях в цитираното.

# 20 927
 документите пише, че г-н Емин е проявил “вербална агресия” и е “отправял заплахи като споменава за намеса от министъра на здравеопазването”. Поискал е “да се сдобие с имената на целия медицински персонал, участвал в прегледа и лечението на детето му”, “с цел да бъдат показани на министъра на здравеопазването”.
По същото време същите медици са се борили за живота на дете с хеморагичен шок! * Докато са провеждали ресусцитация в детска противошокова зала, “агресивен мъж е настоявал детето му да бъде прието незабавно”.
Всички обяснения на дежурния медицински екип са идентични и доказват историята с факти.
Описът от камерите в “Пирогов” също съвпада с написаното от медиците.

*обилно кървене

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 16:34 от bubanka

# 20 928
Нищо не разбрах вече от сагата в Пирогов. Ми къде е била охраната? Първия плашещ с връзки ли е?

# 20 929
Нищо не разбрах. Искал ли е да извадят друго дете от шокова зала, или не? Нали това беше обвинението на сестрата.

На никой не му дреме, че пациент е плашил с министър, най-вече на заплашените.

# 20 930
Прочети пак какво е написал. Нищо конкретно не казва.
Отправял заплахи като споменава министъра на здравеопазването ще да е забележката му към сестрата като си е вземал документите накрая, че ще ги показва на министъра.
Скандално е, че е поискал да знае имената на хората, лекували детето? Да, да, щял на министъра да ги казва.
Нищо не казва ангелов, разтегнат локум от писанията на сестрата с други думи.
Хайде да ги пуснат тия записи да го видим и чуем Емин и да се приключва.

# 20 931
Официалното становище на Пирогов е, че са си извършили задълженията и нищо повече по скандалните моменти.
Не знаят какво ТОЧНО се очаква да кажат ли ?

Предполагам при доказателства може да се търси някаква отговорност на "лицето".
Нали.. всичко в името на справедливостта..

За мен, официалното им становище е  това, което могат да докажат. Останалото не могат да го докажат явно.

# 20 932
  • София
https://dariknews.bg/novini/komisiiata-po-otbrana-rezultatite-ot … haia-emin-2358558
Все пак има леко развитие сагата Пирогов.

А 24-ти е напълно неподходяща дата за мен за национален празник. Национален следва да е някой само и единствено български празник.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 16:52 от Angel_Dust

# 20 933
Нищо не разбрах. Искал ли е да извадят друго дете от шокова зала, или не? Нали това беше обвинението на сестрата.

На никой не му дреме, че пациент е плашил с министър, най-вече на заплашените.

Първо това не е вярно. На много хора им "дреме" искал е да ползва привилегии, а за заканите заслужава моментално да излети.

Второ - искал е детето му да бъде вкарано незабавно въпреки че в този момент в операционната са се борели за живота на друго дете. Очевидно е, че това е нямало как да стане. И да вкарат детето му нали си даваш сметка, че лекарите не могат да си раздвояват вниманието между двете деца.

# 20 934
Мда,първа кипра по тричане е Костадинов,но:
Едно е да настоваш да извадиш дете в шок,друго е да настояваш детето ти да бъде прието незабавно.Зад вратата на залата не знаеш какво се случва.Затова излиза лекар да му каже защо не може да приемат детето му.

Доц.Спасков ,бивш шеф на Пирогов,даде най-умерено и адекватно мнение по случая,без да истерясва,без излишен патос,както някои медии,клавиатурни войни или некоалиционни "партньори"

# 20 935
  • София
Ето още от 24 часа, МЕ 4 пъти звънял на звънеца на противошокова зала с настояване да вкарат детето му. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15388109

# 20 936
24 май също е неподходяща дата - не е абсолютно наша, със самата ни азбука има много неясноти, а и датата е някак висяща. За мен празникът трябва да е денят на Съединението, защото от този именно ден я има днешната българска държава.

# 20 937
Сега прочетох много точно определение за Радев, той наистина не се държи като президент а като лидер на проруска опозиция, фиксиран в идеята за власт чрез следващо проруско служебно правителство...Smile..

Парламентарната опозиция е оглавена от Румен Радев, който се държи като партиен лидер
Доц. Малинов подчерта, че парламентарната опозиция е оглавена от президента Румен Радев, който, според него, се държи като партиен лидер, и те нямат потенциал да нанесат сериозни щети на мнозинството и на правителството. "Радев е фиксиран в идеята да има още едно служебно правителство, с което да покаже на всички на какво е способен, а и да накаже онези политици, които се появиха благодарение на неговите служебни кабинети, за тяхното непокорство и нелоялност", смята той и добави:
"Никога не сме имали всекидневно атакуващ, с повод и без повод, президент, какъвто е Радев"..
https://fakti.bg/bulgaria/812440

# 20 938
Sweat Smile
Вербална агресия със спокоен тон...
След такава ме изписаха от терапията във Варна, в която се очакваше аз с две близначки на 9 м. да стоя в стая с  3 легла и още 2 майки с две деца на 7-8г., докато в самостоятелната бебешка стая бяха настанили майка и сина й, по-едър от майка си.
Просто със спокоен тон ги попитах как става този номер  Wink та ме освободиха за домашно лечение...

# 20 939
Това "вербална агресия със спокоен тон" е  оксиморон. Нещо като дървено желязо. След като има вербална агресия очевидно тонът не е бил спокоен.

А Тагарев вместо да брани на амбразурата Емин само заради това "злоупотреба със служебно положение" моментално трябва да го изхвърли. Така правят развитите страни с които уж искаме да се сравняваме.

Общи условия

Активация на акаунт