Политиката в България - Тема 4

• 704 050
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 20 670
Ще предложи да приемат веднага макетата в Шенген, че да има право да забрани на Гърция да се присъединява към туй мини Wink

# 20 671
Цеков е опровергал,че се е срещал в хотели с руснаци по думите на ББ. Цеков ще бъде подгонен заради сигнала към ДАНС за тол системата.
Цветанов,Горанов,Гешев,Здравков,Рашидов,напомнят на всеки един гербаджия какво се случва като станеш неудобен.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 23:10 от Морана

# 20 672
При ББ важи с пълна сила приказката крадецът вика дръжте крадеца. Все ми се струва, че няма да му бъде простен  Турски поток. Може би ще имаме едно есенно поставяне на магнитни наколенки. Ами тъй де, това му е слабото място. То не бяха менискуси, то не беше чудо при всяко нагорещяване на обстановката по време на управлението му.

# 20 673
То всеки като го отстравят ходи да разправя, че е заради това, че е много честен и не ще да участва в далавери.

# 20 674
Не е само до Герб. Да не забравяме Богомил Бонев, Румен Петков, Радостин Василев....все храбреци, които след уволнението си  внезапно се "осъзнаха" и започнаха да говорят срещу бившите си босове.
-------------------------

Държавният департамент на САЩ е одобрил сделка за продажба на България на бронирани машини "Страйкър" (Stryker) и свързано с тях оборудване на стойност около 1,5 млрд. долара, съобщи Агенцията за сътрудничество в областта на сигурността на Пентагона, която отговаря за продажбите на военно оборудване и оръжия в чужбина.Продажбата на съюзника на НАТО България ще се състои от 183 превозни средства от фамилията Stryker, включително превозни средства на пехотата, командни превозни средства и превозни средства за медицинска евакуация, посочи Пентагонът.

Според мен това е страхотна новина, време е да продължим модернизацията на армията си.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 00:55 от Лорд Сняг

# 20 675
  • Разпиляна във въображението
Супер за Страйкър. Малко грешни пари, като ефките, но се върви към модернизацията. Успех за министър Димитър Стоянов, който работеше по проекта.

# 20 676
Аз за самолетите съм ОК, но за бронирани машини не толкова. Имаме мощности и традиции да произвеждаме такива. По-добре лицензи да ни бяха продали и сами да си ги правим ( с внос на по-сложни компоненти, разбира се).

# 20 677
  • Буркина Фасо
както се и очакваше - давме 100 ненужни ни машини на Украйна и ще получим 183 с/у солидно заплащане.

# 20 678
  • София
Гледам интервюто на комисар Петър Тодоров, е, покъртително, до степен криминално, прост е.

# 20 679
  • София
При ББ важи с пълна сила приказката крадецът вика дръжте крадеца. Все ми се струва, че няма да му бъде простен  Турски поток. Може би ще имаме едно есенно поставяне на магнитни наколенки. Ами тъй де, това му е слабото място. То не бяха менискуси, то не беше чудо при всяко нагорещяване на обстановката по време на управлението му.
Съмнявам се. Ще отпадне основният стимул на ББ да крепи правителството, а сега това им е ключово на посолствоТО.
Като казах посолство: оказа се, че САЩ са държали и Божков на къса каишка за информатор и употреба срещу ББ. https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/sasht-sa-razpitvali … borisov-i-goranov
Ето и уважаваният от много хора Дневник:
https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2023/08/30/4523079_do_kraia_na_sep … _shte_dade_oshte/
Големи демократи, голямо нещо, лидери на свободния свят, поучават ни за борбата с корупцията, а с всичките ни мафиоти сътрудничат и Магнитски е морков и тояга. Потрес!

# 20 680
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15356407

Защо Тагарев не пита Емин защо уронва престижа на министерството му.
Продължават да копаят дъна

# 20 681
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15356407

Защо Тагарев не пита Емин защо уронва престижа на министерството му.
Продължават да копаят дъна
И как по-точно ?
Защо никой не пита Пирогов къде за записите от камерите?
Понеже техен служител е наклеветил човек, а в тях са доказателствата по същество какво се е случило.
А излязоха с някаква позиция за свършената си работа, нещо, в което нито някой ги е обвинявал, нито се е повдигнало като тема.

Позицията и поведението на институцията, която има възможност да докаже еднозначно какво се е случило, за мен е показателна.

# 20 682
  • Варна
Позицията и поведението на институцията, която има възможност да докаже еднозначно какво се е случило, за мен е показателна.
За нищо не е показателна.
Трябва да се изкарат наистина тези записи, иначе няма да разберем дали пък не са ги натиснали от министерството.

Държавният департамент на САЩ е одобрил сделка за продажба на България на бронирани машини "Страйкър" (Stryker) и свързано с тях оборудване на стойност около 1,5 млрд. долара, съобщи Агенцията за сътрудничество в областта на сигурността на Пентагона, която отговаря за продажбите на военно оборудване и оръжия в чужбина.Продажбата на съюзника на НАТО България ще се състои от 183 превозни средства от фамилията Stryker, включително превозни средства на пехотата, командни превозни средства и превозни средства за медицинска евакуация, посочи Пентагонът.
Каква изненада!

# 20 683
  • Разпиляна във въображението
За мен е имало някакъв скандал, за да излезе лекар да му обяснява на този, че има тежки случаи с които са заети и че не е добре да вкарат и сина му, за да гледа.

Гледам Денков. Като щраус е - заравя си главата.

# 20 684
За нищо не е показателна.
Трябва да се изкарат наистина тези записи, иначе няма да разберем дали пък не са ги натиснали от министерството.
Изкарването на записи от камера е 5 минути работа.
Защо не го правят ?

Общи условия

Активация на акаунт