Политиката в България - Тема 4

• 703 759
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 21 015
Ама разбира се, че трябва да падне цялото правителство заради Мустафа Емин. Даже ще е хубаво България да излезе от ЕС и НАТО в знак на поемане на политическата отговорност. 🤣

Ех, КК и фенове кога ли ще се научат да разходват енергия (и мастило) за нещо различно от комичен ефект.
докато не разберат, че това правителство ще стои, докато не видим Шенген и еврозона. До тогава.

# 21 016
Лорде,не съм мяркала някой от ППДБ да сипе жлъч по сестрата,не смятам,че Тагарев е виновен,той дори май беше в чужбина по времето на случката и последващата истерия на другия ден.Нямаше да спре дори и да беше в отпуск.

Морана, нали не мислиш, че случайно е излязъл в отпуск?
И шефката на НАП като я гепиха със скандала две седмици отиде да се пече на плаж. Никакъв проблем нямаше да даде изявление от чужбина Тагарев живеем в дигитална ера. Или - заместникът му да де изявление. Не, целта бе да заметат скандала, ама не стана. А ако бяха видели хората, че има накакви стъпки за сериозно извинение,щяха да оставят ЕМин на мира.
Ама не, жената първо я изкараха от Възраждане, сетне религиозна фанатичка, сетне ненормална, имаше даже изказвания че щом е религиозна не трябва да допускат до болница....всичко да се окаля. Сега ще се окаже, че и била права и за превишените правомощия и че е заплашвал Емин, и че е искал детето му незабавно да влезе, докато още са оперирали другото.

Мириел, логиката на Тагарев е - щом има две версии и те са различни, прав е моят човек. Дори не се замисля, че може да не е прав. Това е още една причина поради кокято хората ще назлобеят освен срещу Емин срещу Тагарев. Непогрешими хора няма, ако човека ти е сбъркал - разделяш се с него. Добър-лош, Бойко смени доста министри, а тези се ослушват.
И е драснал за чужбина да не го занимават с глупости, веднага ?
Тагарев иска да види с очите си какво е станало. И аз искам.
Цялата история напомня на изслушванията на конфиденциална информация в парламента и начина, по който я предават депутатите. Понеже няма как да знаем 1:1, всеки използва чутото да върти обичайните мантри.

Да, драснал е веднага за чужбина. Стара тактика на нашите политици. Като не искат да ги занимават "с глупости" изведнъж си намират извинение. Толкова не е можел да каже по Фейсбуук "Ще коментирам като имам повече подробности, но ако има злопоутреба със служебно положение тя ще бъде санкционирана". Чуди се как да се върже на фльонга. ето, сега комисията по отбрана е приела, че има злоупотреба, какво още часа? пак излиза с изявления, в смисъл за нови провеки.

Hope 4C, аз не видях някой да иска да пада правителството*, това са внушения. Иска се Емин да подаде оставка, заради злоупотреба със служебно положение, но ако Тагарев продържава така пламенно да го защитава си подритва трудовата книжка.

*остави го Копейкин, той няма тежест в обществото.

# 21 017
Походът за мир и неутралитет иска нов парламент. Утре ще протестират.

# 21 018
Мирен протест или ще щурмуват НС с червена боя и руски знамена?

Срещите на Тагарев са били обявени още юли,на 29 и 30.08  ,пак повтарям-в Толедо,заедно с други министри на отбраната,на 31.08 пуска писмо до Хинков.
Доколкото помня това с Емин се случва на 29 вечерта,ако не,поправете ме.
Ще си замине от поста,ясно е за мен вече.

*Макар през живота си да съм виждала и поголовно лъжене и в съд на ръководство,за да се злепостави един човек,набеди грозно,откровено лъжесвидетелстване на трима/+1 маша/ човека ,гледаха се записи..е,набеденият спечели делото./разказвала съм и преди/Та и такива истории има,затова смятам,че без истерии,без излишен драматизъм трябва да се направи проверка от колкото човека е нужно и тогава да се излиза с изявление и мерки.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 00:06 от Морана

# 21 019
Морана, утре ще видим.
Изненадах се днес, когато попаднах на информацията, че публично са обявили тази си цел.

# 21 020
Морана, утре ще видим.
Изненадах се днес, когато попаднах на информацията, че публично са обявили тази си цел.
Голяма вест...
Той Копейката си го дрънчи това от ден първи..
Ама както стана ясно протестите са със сирИнИ.
Без сирИнИ русоробството не се пробужда, тъй де патриотизЪмА.

# 21 021
  • Разпиляна във въображението
Сирос, и какви са внушенията? Че Тагарев ляга и стават Украйна? Истина си е.

Тагарев просто да освободи съветника.

За войната по пътищата - наказания добре, но къде остава превенцията? Защо няма превенция?

# 21 022
Сигурно пак ще развяват “Самарското знаме”, както някой тук се опитваше да ни убеди. 🤣

Поход за “мир и неутралитет”…с първото искане ще е най-добре да се позиционират пред едно посолство в кв. Изток. Не се сещам ние да сме започнали война или да участваме в такава, ама спонсорите им…и да внимават, ако ги черпят с чай, че и без това сме в демографска криза.

# 21 023
Какво мислите за това причинена смърт при катастрофа под въздействието на алкохол, наркотици или при превишена скорост да се води умишлено убийство?
Мисля, че правото не е манджа която да забъркаш по каквато рецепта си искаш.

# 21 024
Колкото и да се издънят управляващите,все е виновен путин,едно посолство.Емин отказва да говори по въпроса пред журналисти.Защо?Цял екип д-ри потвърждават безобраното му поведение,но със сигурност е виновно някакво посолство.Ако се случи с детето или близък на пишман защитниците на Емин,сигурно ще го прежалят за една драскотина на политическо чедо.Сакън да не се дестабилизира държавата.....Тя е толкова дестабилизирана с любезната помощ на посолства,че надежда няма никаква.

# 21 025
  • София
Каква е претенцията за шофиране след употреба на алкохол? Аз се сещам само за коли, които не палят след положителна проба. Останалото са санкции, които да се налагат.
Не мога да повярвам, че драмата с изнервен баща тресе обществото седмица. Видно е, че е активно мероприятие.
Не виждам и какво общо има Тагарев. Да накаже административно Емин и толкова. Ако беше голям проблем поведението му, болницата щеше да задейства процедура, като уведоми работодателя му или министъра на здравеопазването. Факт е, че нещата тръгват от доста поокрасен личен пост във ФБ, който е свален от автора си.
За 3 март също е ясно. Дори и 60% да го искат, в което се съмнявам, само показва, че не са наясно какво точно се празнува.
За мен Съединението бележи създаването на сегашна България и е българско постижение.

# 21 026
Обещанията на Възраждане през 2017г:

Между субсидията от 1 лев, за която нищо се казали, и парите, които жената на КК прибира от “чужди НПОта”, няма ни една изпълнена точка. 😁

ПС: Случайно ми попадна в Туитър.

# 21 027
Какво пък го погнахте Тагарев сега. Мустафа Емин да си понесе последствията, не виждам Тагарев каква вина точно има, че да си ходи.
Набута се между шамарите така, както и Меси не може да мине между 4-5 защитника.

# 21 028
претенцията е, първо че може да си карал фирмена кола за 100 000 лева, а заплатата ти да е далеч от сумата. Какво правим тогава?
Второ че в момента искат да те държат отговорна, ако си видял, че някой пие и си му позволила да шофира. Как ще се докаже, че си знаела, че ще шофира? Ти може да си си тръгнала от партито два часа преди него и то - пеша.

Нека да извадят фирмите и юридическите лица от сега действащия закон или да оформят друга точка за тях; да махнат и дрегерите за наркотици (поне докато не оправят положението с лабораториите), защото те попадат под същия закон. И да действа законът за всичко останало.

# 21 029
Дават Божков по новините. Водят го с белезници към съдебната зала,а той държи в ръцете си бутилка минерална вода и някакъв напечатан лист под мишницата. Което е забранено. Не е случаен човек,.начи. Yum

Общи условия

Активация на акаунт