Самопроклятие

• 570
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
Преди години бях много влюбена в едно момче, но той не ме искаше. Тогава се молех всеки ден да се обърнат нещата в моя полза на всяка цена, да потръгне тази връзка…, Мисля, че се самопроклех.., с обет от сорта на: “Ако той ми обърне внимание и поиска да е с мен…, всички останали връзки в живота ми да се разпадат” 18 години по-късно така става - всички връзки, които имах след това момче, се разпадат.. Дали е възможно наистина да съм се самопроклела.. и ако да - как бих могла да разваля това проклятие?

# 1
как бих могла да разваля това проклятие?

С поемане на отговорност.

# 2
Здравейте,
Преди години бях много влюбена в едно момче, но той не ме искаше. Тогава се молех всеки ден да се обърнат нещата в моя полза на всяка цена, да потръгне тази връзка…, Мисля, че се самопроклех.., с обет от сорта на: “Ако той ми обърне внимание и поиска да е с мен…, всички останали връзки в живота ми да се разпадат” 18 години по-късно така става - всички връзки, които имах след това момче, се разпадат.. Дали е възможно наистина да съм се самопроклела.. и ако да - как бих могла да разваля това проклятие?

Няма такова нещо, но се сещам за един израз: внимавай какво си пожелаваш. Въпросът е дали правилно си анализирала защо се разпадат връзките ти. Имам предвид 18 години не е малко време. Ако говорим за краткотрайни връзки, там според няма какво да се анализира, но ако са дълготрайни много неща са възможни.

# 3
Здравейте,

Няма такова нещо, но се сещам за един израз: внимавай какво си пожелаваш. Въпросът е дали правилно си анализирала защо се разпадат връзките ти. Имам предвид 18 години не е малко време. Ако говорим за краткотрайни връзки, там според няма какво да се анализира, но ако са дълготрайни много неща са възможни.

Дълги са връзките ми около 1-2 години издържат… Мъжете да много влюбени в началото към мен, дори обсебено влюбени…, заживяват с мен, правят всичко с мен…, но изведнъж се разпад и то от нищото, обръщат се срещу мен дори рязко спират да имат каквито и да било чувства..

# 4
Ахх, и аз бях тей. Луднах по един. Чудех се какво да правя. Чудех се за магии, работи. Ама добре, че малко след това се запознах с ММ. Като се замисля, щях да изтърва много ако бях успяла да го получа.

Амии според мене си е до нагласа. И явно не попадаш на правните хора. Нещо проваляш в тези връзки.

# 5
  • По света и у нас
Добре де, той обърна ли ти внимание след като беше луднала по него?

# 6
Не, той си държеше само на сексуалните отношения.

Добре де, той обърна ли ти внимание след като беше луднала по него?

# 7
  • По света и у нас
Ми значи нямаш повод за притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт