Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 161
  • 3 084
  •   1
Отговори
# 240
Ето в момента пак се прави сравнение с Валерия, но от другата страна. Значи когато ви изнася може. В конкретния пример с коментара на английски аз не виждам грешка. Не претендирам за перфектен английски, но все пак мога да си преведа написаното и смятам, че е правилно написано.
Има ли някой, който да докаже, че написаното е грешно? Моля да се включи, ако има, защото иначе си е едно постоянно плюене, без основание.

Всъщност и “you people”, и “your people” са приемвливи в случая (с уточнението, че имат различен смисъл). Грешката е в глаголното време. Вместо “I was working at…” следва да е “I used to work at” или поне “I worked at”.

Не е фрапантна грешка за чужденец. Дразнещи са грешките ѝ в българския по-скоро, не защото ѝ е роден, а защото го използва като медия за професионални изяви. Затова и грешките на Валерия не бодат очите никому. Ако тайно носеше кожени обувки и ядеше луканка, щяхме и на нея да се дразним.

# 241
Оф, аман от тази Елена, става нечетимо вече тук! Какво ѝ анализирате всяка буква и дума, то бива дребнавост, ама 10 страници писва вече!

# 242
Скрит текст:
Не знам, аз с чак толкова грозен нв съм излизала.
Дали да гвориш за книги, или не  на първите срещи е въпрос на усещане. Това не те определя като умен/неумен-четящ/нечетящ. Каквото заключение направиха част от потребителките.
Стискаме си ръцете че си права и да продължим?
Предъвкваме всичко за пореден път.

😁
Както някой много мъдро отбеляза, човек най-много не харесва този, на когото подсъзнателно се оприличава. С това се извинявам за скорпионската си природа и за това, че понякога съм малко Елена.

Ей, много сте лоши, не е толкова грозно момичето 😄

Аз бях с мъдрото отбелязване, нищо че съм от феновете на Елена Stuck Out Tongue Winking Eye Скорпионската ми природа и на мен не издържа Animal Scorpio Може да не харесва и този на когото завижда Wink

Моята първоначалната неприязън бе предизвикана от Айлин и едва по някое време разбрах, че й завиждам за 'бойните умения' от всякакъв вид Simple Smile

# 243
  • Мюнхен
Оф, аман от тази Елена, става нечетимо вече тук! Какво ѝ анализирате всяка буква и дума, то бива дребнавост, ама 10 страници писва вече!

Добре де, като Валерия беше в центъра на вниманието, по същия начин се коментираше и тя. И то с много по-грозна лексика, какъв е проблемът? Темата се движи съвсем естествено спрямо това кой участник има най-много екранно време.

В сряда и четвъртък ще има други хора на среща и ако те заемат повече екранно време от Елена, съм готова да се обзаложа, че ще се обсъждат повече те.

# 244
Ами задайте някаква друга тема, то постоянно се качват някакви нейни неща, после защо коментираме. 😂
Опитах се да гледам Надкаста с Азов, но ми беше супер скучен, единият водещ, този с късата коса, прекалено завива в теорията на конспирациите и става негледаемото за мен.

# 245
Вие Елена си я критикувате, ама тя благодари за новите си 20 к последователи и за критичната им мисъл 😃😃😃
Добре, три хл. повече от петък. Браво!
Тръгна от 3200.
Ако спечели ще мине 50 хл.

# 246
  • Варна
О, Валерия изобщо нямаше същото внимание като Елена...

# 247
Ооо, за Валерия изобщо не беше със същия интензитет, ще прощаваш. Аз нея не я харесвам, признавам си, че веднъж използвах определението на пинчер, но никога не съм дълбала и издребнявала въобще така, както тук е вече масова практика за Елена. Нито пък ми е било приятно да чета обиди и квалификации. Но и "пинчер" го приемам повече на шега, не е същото като дойде някой и да започне да се възмущава от отвратителната й кожа, кратери по лицето и т.н., което за мен беше изключително грозно и направих забележка - така че стандартът в тази посока поне не е двоен.

# 248
Е, то на Валето какво да и се обсъжда. Гледа като ....

# 249
Никога не е обсъждана Валерия със всичките ѝ постове в Инстаграм за 10 години назад и с безкрайни анализи какво значела всяка нейна дума, не че сме чули думи за анализиране от нея де. Валерия се обсъжда по същество - как се е натресла на коктейл, що се целувала, като първата среща беше провал...пък Елена се разглежда под лупа, което е супер досадно.

# 250

Добре де, като Валерия беше в центъра на вниманието, по същия начин се коментираше и тя. И то с много по-грозна лексика, какъв е проблемът? Темата се движи съвсем естествено спрямо това кой участник има най-много екранно време.

В сряда и четвъртък ще има други хора на среща и ако те заемат повече екранно време от Елена, съм готова да се обзаложа, че ще се обсъждат повече те.

Не се обзалагай, защото на среща ще е Пламена и ще е като аватар познай на кого.

# 251
Уф,темата зацикли около една участничка.Дано стори се разцикли,че стана досадно.
И да има нов епизод за храна на дискусията.

# 252
Тук просто постоянно се качват постове на Елена и то най-вече от феновете ѝ, после има сърдене, че се коментира... Не знам.
Ето една нова снимка на Валерия за смяна на темата. Много красив фотос се е получил.

# 253
Сигурна съм, че скоро ще има раздвижване с нова мома - или ще вкарат в играта третата, която е на финал (крайно време е), или ще извадят от нафталина "любовта" към Валерия. Предпоитам първото Grinning

# 254
О, Валерия изобщо нямаше същото внимание като Елена...
При Валерия имаше много свободни съчинения на тема: "Каква би била, ако..." И разбира се, всички бяха негативни.

Наскоро направих кратък списък с тези, които си спомням или си направих труда да прочета. Тогава темата определено беше по-натоварваща от сега.
Никога не е обсъждана Валерия със всичките ѝ постове в Инстаграм за 10 години назад и с безкрайни анализи какво значела всяка нейна дума, не че сме чули думи за анализиране от нея де. Валерия се обсъжда по същество - как се е натресла на коктейл, що се целувала, като първата среща беше провал...пък Елена се разглежда под лупа, което е супер досадно.
Пост на Валерия от преди две години беше качен вчера от фен на Елена с цел да бъде порицана и осмяна във форума. Давам пресен пример.

Последният пост на Елена беше качен с някакви други цели, но не беше преднамерено търсен, за да бъде критикуван.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 22:51 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт