Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 161
  • 3 084
  •   2
Отговори
# 900
Как защо се бута, да трупа точки как брани слабите и уязвимите. Гледам да не в коментирам, нали било досадно, ама…

Валерия изглежда чудесно.

# 901
Е, хайде стига, как според вас Евгени ще знае да задълбае да пита Боряна така?Подсказали са му къде да дълбае според мен, не са приятни такива моменти.

# 902
Бубето ми е фаворитка. Само не разбирам - защо направо не му седна в скута.

# 903
  • софия
Валерия ревнува Генчо от Пам. Confused
Тя и от Цикатридината го ревнува вече.
Обаче с Боби изглежда отегчен.
Сега, като го сгъне на дивана и ще му мине. 😀

# 904
Елена също ми харесва тази вечер, само татуировката на гърдите ми пречи.
Изпадам в голям вътрешен дисонанс относно Валерия... толкова ми е противна като поведение и характер, а ми е толкова красива, че не мога да откъсна очи от нея Grinning

# 905
Валерия гледа като препикано мушкато. Но тя по принцип не ми харесва на външен вид.

Лицето ѝ има две основни изражения - тъжно и злобно.

# 906
Валерия няма да просперира с женската си гордост тук. Евгени ясно показа, че предпочита жените да действат, "да го преследват".

# 907
  • София
Следваща лична драма ще бъде споделена...

# 908
Всъщност аз грозни жени почти не съм видяла, но наистина Айлин се откроява, още като влизаше - красавица отвсякъде, Вики също по един нежен начин. Но бива ли таквиа красиви жени да не бъдат канени и ухажвани, а да трябва те да канят мъжа и да го свалят? Това убива всичко направо...как само Евгени каза на Виктория, че искал да вижда тази смелост от нея.

Валерия няма да просперира с женската си гордост тук. Евгени ясно показа, че предпочита жените да действат, "да го преследват".
да, той убива всичко женствено.

# 909
И нека личните драми в харема на Евгени да започнат сега. Защо се излагат така?Вместо да го забавляват😅 ще го сринат емоционално😅

# 910
Боби е жената, която е била с женен мъж - явно натам отива разговорът.

# 911
Ръчка ги да си разкажат най-тегавите моменти, вероятно са ги попълнили във въпросника, за който една от мацките тук беше казала, че искали при кандидатстване... Гадове са от продукцията, на Бубето му се насълзиха очите и то изглежда искрено страда

# 912
Боряна ми е далеч от красива. Има нещо отблъскващо в лицето ѝ.

# 913
В този формат вечерите под мотото “дами канят” са по-скоро “гладни песове се бият за салама”.

Не ми се слушат драматични истории. Аман.

# 914
Наистина е нежна Виктория и може би Ергени има сантимент, но не виждам никаква истинска химия между тях. Той явно харесва по-нахакани и инициативни дами в предаването, а Виктория изглежда доста стеснителна и по-прикрита.

Общи условия

Активация на акаунт