Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 165
  • 3 084
  •   1
Отговори
# 2 790
Церебрално- мозъчно.
Но тя е написала серебрално. Изглежда яко друсана на снимката. Никога не съм харесвала чалга, нито като студентка съм посещавала чалготеки, но нима това е нивото, което би трябвало да я победи? Това ли е женствеността и класата? Изглежда безнравствено и низко.

# 2 791
Веднага станах по- взискателна, благодаря Елена🌸И ето към какво е насочена моята взискателност:
1 ескейпизъм Да, хедонизъм за слуховия ми сензибилитет🤪Колко чалгарско щеше да е ако беше “бягство”,🤮
2.”серебрално ниво”- ами не ми се валидира девойката с тази поредна лексикална грешка , съвсем не се валидира високо в интелектуалния ми списък. Ако беше проверила в речника по латински, може би щеше да употреби правилно думата-“церебрално”, ама Псевдо- ефектът щеше да се загуби…в това число и на усещането за Псевдо- интелектуалност на Елена, което упорито ме обзема на проприорецептивно ниво от нещата които пише.

По-лошо написан текст отдавна не бях чела.

И аз, но кои сме ние, да оценяваме Елена? 😀
Ще се обзаложа, че скоро скоро ще ни бъде “начукано канчето” от будна бдяща потребителка.🫣
Сигурно съм много проста, ама аз и хедонизъм не знам какво значи.

# 2 792
Според мен Валерия е твърде малка още, неопитна и наивна, за да изкарва пари от животните. Иначе ясно защо много хора правят фондации за защита на животни и е обществена тайна, че се печелят пари от това.

# 2 793
А много ли нелитературно ще е просто да напише:

"Отношението към качествената електронна музика и посещаването на клубове с такава е като връзка с любовник. В началото е просто бягство, експлозия от чувства на клетъчно ниво."

Примерно. Че гръбначно-мозъчно ниво не ми звучи.

Кому са нужни тия превземки? Grinning

# 2 794
А защо трябва да има кауза?
Не е длъжна
И аз нямам какво да науча от Валерия.
Който иска да научи нещо, има библиотеки и учебници. От това предаване може да се научи само 1 единствена дума- морална деградация. Нищо повече.
Това са две думи...
Joy Важен е смисъла.Дано сте ме разбрали правилно.

# 2 795
Carolina91, това е дума, която отново Елена въведе и употребява често: “удоволствие”, в по- широк контекст:”умение да се наслаждаваш”. / от старогр./
Друга нейна популярна дума е “тактилност”😀
Постът ми е ироничен, поради стилистиката на Лирическата героиня😉

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 23:09 от ellis

# 2 796
  • here and now
Аз искам да ви питам, според вас коя от момите наистина харесва Ергена?
Ергена всички го харесват, но Евгени ни една!
Всички са отишли да се позиционират продуктово.

# 2 797
Ама ние я разбираме Елена  много  добре  какво иска да каже, просто тя говори глупости и си мисли, че някой й се възхищава на простотиите.

# 2 798
# 2 799
  • София
Отвсякъде се вижда, че е на по-високо серебрално ниво от останалите участнички.

# 2 800
Като човек попадал на такова парти, мога да кажа, че Елена има още един минус от мен и вече стига под нулата и копае дъното. Бих предпочела чалга клуб, пред парти с такава музика, на която хората масово са дрогирани и правят секс като зайци из тоалетните, но пък са много арт и над стигмите в обществото. 🤣

Да, в един град в Германия (нарочно няма да назовавам името) клубът с електронна музика беше едно от най-долнопромните места. Веднъж се озовахме там с компания, защото съседната дискотека беше пълна. Почти всички бяха дрогирани. Ами това ни беше единственото посещение.

# 2 801
Carolina91, това е дума, която отново Елена въведе и употребява често: “удоволствие”, в по- широк контекст:”умение да се наслаждаваш”.
Хедонизъм си е истинска дума, не е измислена от Елена, даже още в училище се учи с някои произведения и древногръцки философи. Но тя не ми изглежда като хедонист, а като епикуреец 😂

# 2 802
Carolina91, това е дума, която отново Елена въведе и употребява често: “удоволствие”, в по- широк контекст:”умение да се наслаждаваш”.
Благодаря! Joy
предполагам, че тактилност идва от tactility, пиктурален - от pictorial, ама на хедонизма можеше нещо друго да му измисли - прекалено ми идва някак. Също и ескейпизъм! Падам направо! Аз живея в Англия и в ежедневието си не общувам с българи, ама такива простотии още не са ми влезли в речника, а тя - нашенка от село, половината и изказ с чуждици!

# 2 803
  • Варна
Значи направо не мога да си представя, колко нагла е Елена, че е решила да пише по-инък, че е решила да мисли и изказва мнение ,ааааа виж я ти, нахалница берлинска. Ще ми се прави на интелигентна, айде бе.

Силно вярвам, че Валерия въобще й е през ушите за кученцата. То й личи от километри. За протокола, имам осиновени куче и котка, и за едното куче си платих, гледам си ги, разхождам си ги И НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ ИМ СЪБИРАМ АКОТО  и всяка сутрин и вечер псувам такива пръдли като Валерия, които не ги събират, щото се прибирам с вмирисани маратонки.

# 2 804
  • София
Нейният трик е, че заимства по-нетрадиционни думи от английския. Същевременно за "опит" няма да ползва експириънс 'щот тва и баба го знае.

Общи условия

Активация на акаунт