Отговори
# 585
Ново от сторито на Толга:

По случай деня на бащата Толга е споделил и тази снимка:

Скрит текст:

Честит ден на бащата!

# 586

Yum Гледам днес Толгахан като добър син и баща
веднага пусна фотка за празника на бащите и
се разминахме с пейзажите, та се замислих защо още няма
ден на любовниците*
Joy
..не на влюбените или семейните,
 а ей тъй.. на Казанова*
Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

*Декамерон* -
изкушение за плътта и греховна съблазън*
Joy

Kiss

# 587
По случай деня на бащата Амине качи клипче в сториз(което аз, разбира се, не можах да сваля , но пък си имаме Еми за целта ).
Посвещението гласи: "Честит ден на бащата, любов моя, нашите дъщери и аз те обичаме толкова много, радвам се, че те имам".

# 588
По случай деня на бащата Амине качи клипче в сториз(което аз, разбира се, не можах да сваля , но пък си имаме Еми за целта ).
Посвещението гласи: "Честит ден на бащата, любов моя, нашите дъщери и аз те обичаме толкова много, радвам се, че те имам".

Цвети, ето я и гифката от видеото, което Амине е качила.

Скрит текст:
Yum ... защо още няма
ден на любовниците*
Joy
..не на влюбените или семейните,
 а ей тъй.. на Казанова*
Stuck Out Tongue Winking Eye
    Софиии, проверих... има и ден на любовниците, ама сме го изтървали, Stuck Out Tongue Winking Eye пък и за да го отбележим е трябвало да прескочим до Бразилия или да се пренесем в Каталуния. Joy
     Ние като благоверни, скромни и възпитани дами на 23 април сме отбелязали Световния ден на книгата, а в Каталуния са отдали почит на любовниците.
     Съвсем наскоро, на 12 юни в Бразилия са отбелязали "Деня на любовниците"
"Рио де Жанейро, Бразилия /КРОСС/ Днес в Бразилия отбелязват Деня на любовниците. Празникът е подобен на Свети Валентин. На днешния ден влюбени и съпрузи в Бразилия си разменят подаръци, цветя и шоколадови бонбони.

Датата 12 юни е избрана, тъй като на следващия ден се отбелязва денят на Св. Антоний, който в Латинска Америка е известен като покровител на брака.
Разбира се, неотменна част от празника са дългите нощни партита, музиката, танците и фойерверките."
    В Бразилия бракът, съпрузите и любовниците изглежда вървят ръка за ръка. Всички вкупом са се отдали на нощни партита и танци.
     Не ни остава нищо друго, освен да се почерпим с "Декамерон" - греховното изкушение.
*Декамерон* -
изкушение за плътта и греховна съблазън*
Joy

# 589
Барона се е прибрал в Рим

ИГ Джан:
Честита неделя на всички ✨ Нека винаги помним да се забавляваме

# 590

Двойката Толгахан Сайъшман - Алмеда Абази с децата си в Бодрум

16.06.2023 г.
Двойката Толгахан Сайъшман - Алмеда Абази откри ваканционния сезон в Бодрум с децата си Ефехан и Алина. Сайъшман е видян да играе игри на плажа на хотела, където са отседнали с баща си, Халюк Сайъшман, и техните деца.
Толгахан Сайъшман играе с децата си Ефехан и Алина на плажа, заедно с баща си Халюк Сайъшман.
Освен това се разбра, че Толгахан Сайъшман е бил болен в първите дни на ваканцията, но придружава децата си, като взема серум.

ЖЕНЕН ПРЕЗ 2017г
Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, които са щастливо женени, се ожениха в Лос Анджелис през 2017 г. и се сдобиха с първото си дете Ефехан през 2019 г. и дъщеря си Алина през 2021 г.
Толгахан Сайъшман и съпругата му Алмеда Абази са образцово семейство със щастлив брак.
 Те са една от най-обичаните двойки в света на таблоидите.
Двойка, която е много влюбена един в друг и в същото време в мир със себе си. Понякога се хвалят с хубави думи, а понякога с шегите си показват колко са естествени и искрени. Надявам се любовта им да продължи да расте цял живот.
Източник: HABERTURK.COM

# 591
Добро утро, момичета!

Минавам на бързо, защото съм залепена за Север-юг

# 592
Здравейте, момичета!

Безпокойството не решава утрешните проблеми, но пречи на днешното спокойствие!
Прекрасен и усмихнат да е денят Ви!

Щастлива и ползотворна нова седмица!

# 593
# 594
Спомени..., спомени...

# 595

Joy още един гол* спомен..

охх, каква конкуренция открих,
сладура и рекламата не подминава
Yum
изкушение* Icecream

Kiss

# 596
    Софи, надявах се да не го караме само на спомени, но Толга упорито набляга на пейзажите това лято, а албанката продължава да ни дразни с крак и гръбче от любимия съпруг.

Скрит текст:

охх, каква конкуренция открих,
сладура и рекламата не подминава
Yum
изкушение* Icecream
    Ехааа, вкусен сладолед... искам и аз...

# 597
# 598
Здравейте, момичета!

"Нещата винаги вървят по план... Но понякога не по вашия план, а по този на съдбата."

Бъдете щастливи! Просто така, защото предстои нов ден!
Защото животът продължава!

# 599

Heart Eyes Щастието* е и в малките удоволствия..

Kiss

Общи условия

Активация на акаунт