С продуктите Frosch почистваме екологично, ефективно и на достъпна цена!

• 12 206
  • 398
  •   1
Отговори
# 285
  • оттам, откъдето започва България
🐸  С Frosch домът е безопасен и чист

Битовата химия се свърза с повишен риск от раздразнения и алергии, особено за малките деца, които пипат навсякъде, пълзят, лягат и по този начин са в постоянен контакт с третираните повърхности.

Дерматологично тестваните формули на Frosch не вредят на кожата*. В състава им влизат минимални количества меки консерванти и внимателно подбрани парфюми. Някои от продуктите са неароматизирани. Осигурете по-сигурна домашна среда с достъпните продукти на Frosch!

Може ли да споделите кои са тези продукти, тъй като продуктите Ви са много?

# 286
  • sofia
На първо място бих заменила препарата за съдове, тъй като често, когато прекаля с миенето ръцете ми после са сухи и ги усещам неприятно. Другия препарат, който бих заменила в домакинството ни също е свързан със същия проблем и това е препарата за прозорци. Кожата на ръцете ми явно не и харесват по-грубите препарати.

# 287
Бих заменила препаратите за баня и тоалетна, както и праха за пране

# 288
Бихме искали да заменим препарата за съдове и повърхности

# 289
Бих заменила препаратите за почистване на баня и тоалетна. Simple Smile

# 290
Всичко бих. Важното ми е доброто съотношение качество / цена, а симпатии към марки нямам.

# 291
  • София
На първо място бих заменила препарата за миене на съдове,защото много често ръцете ми се разраняват.На второ мясти-тези за почистване на банята и за пране.

# 292
Използвам препаратите на Фрош за стъкла, котлен камък и перилен препарат, доволна съм, така че бих заменила всички препарати, които се предлагат и от Фрош (при наличност в магазините).

# 293
Препарат за миене на съдове - веро.

# 294
Ползвам фейри. Бих искала да пробвам фрош - например за стъкла, за миене на съдове също.

# 295
Бих заменила всички препарати с изгодна и безопасна алтернатива с препаратите на Frosch.

# 296
Тези за баня и тоалетна, вече ползвам прах и препарат за съдове Heart

# 297
Използвам предимно Фрош, имам малко дете и за мен  екологичното почистване е от значение. Препарати те ми за фурна, мивка котлен камък, за баня са на Фрош. За тоалетна, обезмаслителя,  и за под са на друга марка само.

# 298
  • SF
Препарата, с който мия пода, препарата за прозорци и за инокс.

# 299
Препарата за прозорци,баня и фурна ще заменя.

Общи условия

Активация на акаунт