Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за гинеколозите мъже в сравнение с жените?
Какви са различните методи за контрол на хранителния режим, които участниците във форума са използвали?
Какви са мненията за изследванията и методите за контрол на здравето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за гинеколозите мъже в сравнение с жените?
-
Какви са различните методи за контрол на хранителния режим, които участниците във форума са използвали?
-
Какви са мненията за изследванията и методите за контрол на здравето?
-
Каква е разликата между колпоскопия и цитонамазка?
-
Какво е цитат и достатъчен ли е за алкализиране на тялото?
И да хапна козунак, ще е като си опека домашния, с купените не могат да ме съблазнят. То после ще ми е сладко в устата сигурно половин ден още, много мразя подсладители...
Чета темата от години, но не съм по честото писане. Реших да се включа да споделя нещо, а и най-вече, защото четох за проблемите на Елора с ВЦ и чуденето за калия. Много се интересувам от хранене, много спортувам и съм се сблъсквала с такива проблеми. За калият - не е хубаво да се пият добавки калии, защото с времето водят до проблеми. Най-лесно , за да се повиши калият става с калиева сол. Моята я взимам от Била, Калас се казва. 1/4 чаена лъжичка дава около 800мг калии, от минимален дневен прием 2600мг. Калият е много важен, защото често недостигът му води до инфаркти на средна възраст, а с храната е невъзможно да се добавят дори минималните 2600мг. Сега за чая Сание- в него няма сена, има слез, което е друга билка и дори лекува гастрит. Проучила съм му съставките , защото и аз съм го пила и то в големи дози през годините, богат е на силиции и няма привикване , поне при мен. Когато не го пия това, което на мен ми помага сутрин е следното : на гладно щом стана си правя гореща вода. На дъното на чаша от 300мл слагам морска сол, био ябълков оцет( моят е на Войекел) 1. ч.л. зехтин и заливам горещата вода като не пълня чашата догоре, а малко над средата, разбърквам и доливам студена вода. Не се пие горещо, а една идея по-силно от топло. Изпивам на 1 път и после лягам малко - идеята е да слезе по-бързо течността. Полежавам за 10 минути и си правя кафенцето. Това на мен ми действа безотказно. @Елора ако искаш пробвай дано и на теб подейства. Аз нямам ИР, но чета темата и ми е много приятна. Надявам се да съм била полезна.