Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 62

• 27 751
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Просто неграмотност. Касията си е сена. Тя има много имена.
Не ми се спори. Писала съм си и с производителя, та съм наясно, че има сена. Поне в единия.
Не споря, споделям. Другото, което също ми помага е омнибиотик 6. Ако искаш пробвай и с оцета, но сложи сода за хляб , за да не ти дразни стомаха.

# 391
Аз ще оспоря Омнибиотика. Давах го повече от месец на дребното, така и не почна да си върши работата без други помощни средства. Сините сливи обаче действат, стига да я прилъжа да хапне, че нали е рогато и си има мнение за всичко. За съжаление май няма универсална рецепта.

# 392
Не ми се спори. Писала съм си и с производителя, та съм наясно, че има сена. Поне в единия.
Не споря, споделям. Другото, което също ми помага е омнибиотик 6. Ако искаш пробвай и с оцета, но сложи сода за хляб , за да не ти дразни стомаха.

Като видях цената се отказах Grinning
Пила съм пробиотици. Явно не е това.
И с оцет, сол и зехтин, нямам възможност, нито време сутрин, особено като съм на работа.
Дет се вика имам си определено време в което да свърша всичко преди работа + да си изям закуската и изпия кафето. Миш маш в червата си не мога да правя.
Иначе в нета пише, че и вода със сода също уж била за запек.

Аливи, а сините сливи при мен бяха като приказката - всяко чудо за три дни.
Абе имам, ще ги ям чат пат. И по една мисля. Колкото и да съм подобрила ир, не мисля, че трябва да ям три. 1 стига. Все ще се научат тия черва да работят. Няма къда да ми избягат.
И друг път съм правила опити, но явно съм се отчайвала още отначало. Сега за пръв път вече месец не съм пила тоя чай и усещам, че червата си възвръщат дейноста. Не напълно, ама явно ще трябва време.
И бутарена мисля три месеца да го пия, като накрая може би ще намаля по 1 на ядене.

# 393
  • София

Като видях цената се отказах Grinning
Пила съм пробиотици. Явно не е това.
И с оцет, сол и зехтин, нямам възможност, нито време сутрин, особено като съм на работа.
Дет се вика имам си определено време в което да свърша всичко преди работа + да си изям закуската и изпия кафето. Миш маш в червата си не мога да правя.
Иначе в нета пише, че и вода със сода също уж била за запек.

Аливи, а сините сливи при мен бяха като приказката - всяко чудо за три дни.
Абе имам, ще ги ям чат пат. И по една мисля. Колкото и да съм подобрила ир, не мисля, че трябва да ям три. 1 стига. Все ще се научат тия черва да работят. Няма къда да ми избягат.
И друг път съм правила опити, но явно съм се отчайвала още отначало. Сега за пръв път вече месец не съм пила тоя чай и усещам, че червата си възвръщат дейноста. Не напълно, ама явно ще трябва време.
И бутарена мисля три месеца да го пия, като накрая може би ще намаля по 1 на ядене.
Ох, да това щях да кажа, че им трябва време. Когато съм го спирала и нищо друго не съм ползвала за 10 дни се оправя положението. Ще станат нещата. Търпение трябва.

# 394
Търпението е ясно, ама аз трябва да ходя всеки ден. Че иначе става страшно.

# 395
Скапах се! Ние уж да открием сезона на вилата, то като пуснахме водата, стана наводнение, мани тва ами някакви келешчета са резнали портата на двора с флекс и отворили къщата с кози крак.., Нищо не липсва, телевизор, хладилник, други ценности няма, ми откраднали на баба матрьошките и една дървена мечка 😂 и оставили навсякъде опаковки от кроасани, вафли и стекове бира и две пълни бутилки със смешен газ... 😒 та сега се изръсихме за аварийно ВиК, които май заради паниката на баба ми и мене ме омотаха с една сума, отделно че трябва да слагаме порта и ограда още едно 1500...
Иначе вече нетърпеливо похапнахме козунак... безглутеновият е много вкусен, но си е кекс, не е козунак. Изкуших се от едно пухкаво парченце истински козунак и пак търчах до вецето... ама поне вече не съм на антибиотиците и малко по малко се окопитвам... 🙏🙏🙏

# 396
Ей затова не се занимавам с кето глупости на Великден.
Козунака си е козунак. Ако кетото не може да ми докара козунака на вкус да е като козунак, да не ме занимават и ще си ям козунак. То на празници Бог ни пази Sunglasses
Хапнах си днес гръцки козунак с шоколадов крем.
Ама нали с кисело млекце и нищо ми няма. Тоест леко зониране така да се каже.
А  когато се почерпих преди седмица и нямаше млекце - ауууу каква реакция. За много неща Сиърс е прав.

# 397
Кето глупости ама като имаш чувствителност към глутен не са баш глупости.

# 398
  • София
Аз пък не обичам козунак и изобщо няма да ми липсва. За това пък лятото не си го представям без сладолед... Rolling Eyes

# 399
Кето глупости ама като имаш чувствителност към глутен не са баш глупости.

Е, тук си права.
А от глутен какво ти става?
Аз не го ям заради щитовидната, но и пък без хляб се чуствам много по-добре. Хляба даже го разкарах много преди да мина на нв и част от килата дето свалих си беше и от това.

# 400
Аз пък не обичам козунак и изобщо няма да ми липсва. За това пък лятото не си го представям без сладолед... Rolling Eyes
Същата съм. И миналата година, а и тази, прескачам без никакво отношение козунаците. Сладоледите на Рафи от години лятото са ми били и за добро утро, и за лека нощ. Ходех и на басейн и после три топки сладолед и половинка сок от портокал.
Минало забравено.
Ще заместиш с други лакомства. Аз фрапе, това ми е .
Спринг, приключи ли с антибиотиците.
Да знаеш, че от мръсната гад хелико е била цялата ти драма. Ще се възстановиш, това поне се лекува.

Весели празници, момичета 💜

# 401
Три топки. Браво.
Аз вече нямам такива възможности.
Ама не мога наведнъж да ги изям. Иначе лятото се е случвало, ама после яко ходене падна.

# 402
Това беше в предишен живот 😀.
Цял ден глад, плаж, плуване и вместо да се наям с мръвка и салата, рия с голямата лъжица в топките. И сокче така, да не остане някоя клетка ненавъглехидратена 🤣.
Та сега си тръскам още багажа.

# 403
Хареса ми тоз лаф. Ненавъглехидратена клетка Joy

# 404
Аз пък без козунак мога и не само на Великден, даже не обичам, без сладолед също мога, но без шоколад ми е адски трудно. По едно време си правех с кокосово, какаово масло, какао, орехи/лешници и подсладител, страхотен, но откакто се разделих с подсладителите, избягвам да правя. Много почитатели имаше този шоколад сред моите приятели. И отделно има 100000 калории, трябва по едно малко парче, но аз с малко не мога, затова предпочитам без.
Черният шоколад пък ми е доста сладък, с изключение на 90 % и 100% какао на Линдт, които много обичам, но както по-горе казах - не мога с един ред ,затова предпочитам без, поне до лятото.

Общи условия

Активация на акаунт