Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 366
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Звънна на Гюлшах , видяха се и се представи , че е много загрижена за Ферит .. Гюлшах да му звъннела да се видят , и ако може да не му казва .. ама тя точно това иска.И Гюлшах наивната й каза , че нищо няма да крие от Ферит , тъкмо да знае Пелин колко много мисли за него.
Май тоя акъл й го е дал Ифакат.
Ифакат така плете нещата , че Ферит да се откаже от Сейран и .. като чуе , че Пелин мисли за него и се притеснява .. да си каже , майната му , отивам при Пелин.

# 61
  • Дубай
Момичета, струва ли си епизода? Да будвам или да си чакам превода ?
До този момент само побоища, викане, инат и интриги.

Какъв е планът на Пелин?
Е,нищо ,което да не очаквахме?!Не знам за Шербета,обаче след това насилие над жените ,което показват тук, Шербетът  е цвете ви казвам.Там няма такива брутални сцени.

# 62
  • София
Планът на Пелин май успя. Ферит се предаде.

# 63
На Ферит ама една клетка не му трепва за Пелин .. и да има нещо с нея , ще е да накара Сейран да ревнува.

# 64
  • София
Ама и за Сейран не му трепва. Пее си в колата, а Кязъм урежда развода в имението.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 23:49 от missence

# 65
Ама и за Сейран не му трепва. Пее си в колата, а Кязъм урежда развода в имението.

Имам чувството , че гледаш друг сериал или не вникваш в нещата.

# 66
Най-яката серия до момента. Joy
 Щом и Феро бей изяде шамара, време е Тарък да идва. Grinning

# 67
  • София
Сейран стои и гледа като изтукана. За мен този брак приключи.

# 68
Пълна катастрофа беше епизода 🙄

# 69
Серията беше ужасна. Беше  поредната посветена на Пелин.  
Май май, не случайно каза на Сейран,че е селянка. Баща й е чист селяндурин.
Браво на Пелин.  Ако  получи Ферит, ще е заслужено. Показа,че е готова на всичко за него.

# 70
За мен пък беше един от най-добрите епизоди.
Включиха се по-голямата част от актьорите .. Ифакат си действа плана много добре ,Пелин и Зерин и те плетат.
Кязъм ще страда много.. усещам го.
Сейран след шамара на баща й към Ферит .. просто искаше да го убие с поглед.
От страх не клекна да го вдигне.
Време е да се борят един за друг , дано ни изненадат с готин фрагман.

# 71
Хубавата новина е, че не видяхме финала във фрагманите, това е начина. Лошата е, че тази буца в гърлото няма да я преглътна скоро... Какъв епизод!!!

# 72
Хубавата новина е, че не видяхме финала във фрагманите, това е начина. Лошата е, че тази буца в гърлото няма да я преглътна скоро... Какъв епизод!!!

Да, ще е добре да има някаква изненада в епизодите и фрагмент  да получим.

Пряко сватбата на Пелин и  Феро

# 73
Най-голямата простотия беше Ферит да си пее в колата с някаква приятелка 😒

# 74
Вече не знам, за кого ми е повече жал. Честно. Но знам, кой са ми най-противните в този епизод. За Казъм е ясно. Обаче Хатуч ми е номер едно. Даже и змиите не се класират. Те са ясни, гонят си целите, безскрупулни, обаче бабата.....зла гад, безчувствена. Агата и той. Офффф

Афра и Мерт блестящи! Heart

Щом след серия или две ще разбере за насилието към Сейран, значи пак ще се срещат. Това, ако спойлерите са верни, де.

Общи условия

Активация на акаунт