Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 375
  • 752
  •   2
Отговори
# 75
Има ли и други, които утре сутрин са на работа, но въпреки това си чакат фрага преди сън😂
Наистина искам нещо добро да покажат, Сейран да се застъпи за Ферит например в тази му ситуация

# 76
Най-голямата простотия беше Ферит да си пее в колата с някаква приятелка 😒

Само аз ли видях тъжна картинка на човек, който се опитва да се разведри, но не чувства друго освен празнота?

# 77
Чакам аз, но нищо добро не очаквам. С толкова бой и шамари, утре трябва да ударят тавана на рейтингите.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 00:22 от Бл@гуна

# 78
Juliya  Когато Ферит е нервен и притиснат  знаем какво прави, ситуацията  беше подобна. И аз това видях. Мисля, че пееше,но беше смазан.

Браво на Сейран, евала.

# 79

Ферит след като и шамар изяде заради нея, и пак иска да си я вземе, никой да не говори за пелин и разни Joy

# 80
Има ли и други, които утре сутрин са на работа, но въпреки това си чакат фрага преди сън😂
Наистина искам нещо добро да покажат, Сейран да се застъпи за Ферит например в тази му ситуация

Има и е крайна сметка го изтървах.

# 81
Нали ви е ясно, че  няма да иде с него 🙄

# 82
Сейран, моля те тръгни с негоооо

# 83
Леле! Такъв фраг не очаквах! Много, много ми хареса епизода, на всичкото насилие и сълзи си струваше всяка минута.

# 84
Мисля,че е време да покаже на баща си,че не е Стока или вещ.
Макар,че човека я попита какво иска.
Нея я беше страх,така стиска дреха или ръцете си от страх. Май й е тик.

# 85

Миличките Heart

# 86
Не съм гледала епизода, но фрага гледах- ще кажа само, че това момиче ще е най- голямата глупачка да изпусне подадената й ръка.

# 87
Сейран няма да хване тази ръка само защото майка й и Сина остават там и ще ядат бой.Иначе би тръгнала с 200.

# 88
Ако  Сейран не хване тази ръка,.свърши...

Надявам се в следващата серия да започнат да разкриват  всичко за  Пелин,Ификат  и Зерин.
Вече е крайна време.

# 89
И аз не мисля, че ще хване подадената ръка. Не яде, толкова бой, за поредното- "нали ти казах" на Феро.
Решена е, видно е.

Общи условия

Активация на акаунт