Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 370
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
За како ще ядът бой, а и боя е яден толкова пъти, че един бой още.....Човек за да оцелее трябва да се бори за себе си, няма как да очаква някой друг да се пребори за него.

Сейран няма да хване тази ръка само защото майка й и Сина остават там и ще ядат бой.Иначе би тръгнала с 200.

# 91
Ела , съгласна съм с теб.Но Сейран не го проумява.Умее главно да се инати , но не на когото трябва.
Според мен няма да му подаде ръка , но Ферит ще разбере , че през тези дни е бита и все пак ще си я вземе.

# 92
Представете си бащата на Ферит да зашлеви така Сейран!
Кой е по унижен в случая ?Тя от Ферит,или Ферит от нея?

# 93
Аз пък залагам на варианта Сейран да хване подадената й ръка и тръгне с Ферит, но като отидат в конака дядката ще я изгони ( нали Ифакат го подкова за развод). Ако стане така ми е интересно дали Ферит ще тръгне с нея или ще се подчини на дядката, защото и той се страхува от него, както Сейран от баща си.
Не чувах добре превода и не разбрах в подробности какво Халис бей му наговори на масата.

# 94
Епизода беше много силен и ключов видяхме,че маската на Ифакат падна и за власт е способна на всичко.
Ферит е много объркан,но знае какво иска много добре и след плесницата на Кязъм която меко казано е унижение пак иска Сейран до себе си за последен път мъчи копчетата за да включи връзката им онлайн.Тя буквално усети шамара върху нея спомнете си какво беше казала като изяде той шамар от Халис.
Искам да поздравя АфРам за играта им тази серия.Особено с Ферит си поплаках сложила качулка остана сам като псе защото всички които обича и вярва му обръщат гръб а в неговите очи Абидин го предаде,но като питаха за Абидин защо така е направил той замлъкна ето това е истински брат което е ясно защо е бесен а не ,че е погледнал бълдъзата му.Ифакат от дете помагала на Ферит когато никой мислел,че не може да му помогне.Всеки го вика и му говори неговата версия. Сафет деди и литъл Сафет направо тръпки ме побиха от тях.

НИКОЙ НЯМА ДА ПЛАЧЕ СЛЕД СЕЙРАН - СЪЛЗИТЕ НА ФЕРИТ
Ферит към Гюлшах - Не можеш да избереш в кого да се влюбиш.
Тя се опитва да му помогне като приятелка не,че ще го метна в лапите на Пелю когато разбере ,че наистина обича жена си може и да му помогне в Гюлшах има тази кръв не виждам нещо подло даже е наивна затова са се харесали с Феро за приятели.
А спойлера който аз си замълчах стана само,че да беше този спойлер означаваше да си копа дупка в Истанбул не ,че сега няма да е същото. Говоря за Кязъмчо. На който очите му зашариха по Зеринка там да не стане нещо ще си падна от смях вече.Щото Есме го прехвали миналата серия на Ферит.
Ферит не е по лошото не знам колко пъти трябва да бъдат пречукани,унижени,гладни,пребити белким им дойде акъла в главата...
Тарък е батко на Сафетко.
Тръпки ме побиха като Аби напусна къщата но е ясно и кой ще го намери и върне като се успокои ситуацията.
Временните победи на Ифакат.
Спойлер нов в шкафа на Ферит за да  не се разведат ще излъжат,че е бременна. Имаше бебешки кърпички вътре в шкафа.Слизаме в миналото на Сейран,но наистина с тоя натиск около Ферит почна да ми става интересно какво толкова е преживял,че е така днес.
Нямам думи за играта на Мерт Рамо колкото и да го хваля ще звучи малко.Това момче излиза и играе все едно ще е последното нещо което ще прави.Само човек който много обича професията си може да направи такова нещо виждала съм го и при няколко други актьора този въпрос.
Колкото и да се моля да му хване ръката знам,че няма да я хване а точно сега беше момента да го направи.Но докато през цялото време Ферит я обвиняваше за нещата които ще станат и не разбираше какво се случва всъщност с поведението си показваше,че разбира,но не иска да го признае.До сега видяхме,че Ферит обича малко повече себе си от колкото Сейран ,но това беше доказателство с подаването на ръката,че вече не е така.

Ако поне един път беше ми повярвала нищо от това нямаше да стане.
Защо не ми вярваш нямаше да я ударя.Аз съм неин мъж.
Бих си счупил ръката но няма да ударя Сейран...

Освен това знаехме,че се върна заради от летището и го призна пред Аби
- Защо ме спря? Да ме беше оставил да замина...
Гривната се появи а тази гривна е паралел на Хатуч и Халис години Халис е чакал да подари гривната на Хатуч.
И нещо друго което ме вбеси Халис Ага който цял живот е страдал за Хатуч вместо да прегърне внука си някъде на страни щом е Ага да не им пада в очите той казва,че ще му изкара очите,че плаче за жена си...
Не знам какво е изживял Ферит ,но тези два ранени гълъба е време да лекуват заедно собствените си рани.Защото когато сърцата им не млъкват останалото са празни приказки.
А видяхте ли реакцията за предложението на сторито на Гюлшах колко момичета ще накацали ако разбрали,че е с Ферит...Този мъж ли не е влюбен? Нищо друго не му е в главата освен Сейран.И с пицата ясно го показаха в дясната ръка беше стария му живот а в лявата гривната - новото и това което го променя.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 08:11 от x BlackRose x

# 95
Добро утро,момичета
много неща ми се иска да напиша след снощната серия ,но основното е,че не разбирам Сейран
Не я разбирам и това е
Постъпва така,че все едно мрази Ферит и то го мрази силно и дълбоко,за да си позволи това да се случва с нея
Сложила ръка на сърцето си каза на Суна,че само с това не може да се разбере,т.е. със сърцето си
Толкова противоречив образ,толкова ненавист.Това ли изпитва Сейран?
Много тежки думи се казаха,много лоши постъпки се направиха.
Не знам как ще се излезе от тази ситуация
Дали ще дойде време Халис ага да иска прошка от Сейран,както иска баща и,или Кязъм  ще се насади на пачи яйца,благодарение на селската му лакомия-предстои да видим
Със сигурност обаче,Зерин ще излъже Кязъм,или ще го свърже с адвокат,който няма да си свърши работата,или въобще с никой няма да го свърже след развода на Сейран и Ферит.
Да не е луда да помогне Кязъм да вземе от Корфанови,когато в нейната глава предстои дъщеря и да им стане снаха
Но със сигурност ще се озове на улицата,точно като улично псе.
Стана ми много смешно,когато попита Ферит-ти кой и откъде искаш да вземеш?
Ами жена си от моя дом-трябваше да каже Ферит
Не поглеждал чуждо,а,Кязъм?Заблудената Есме,която така настрои дъщеря си,че в крайна сметка се стигна до тук.
За Ферит -
искахме да се прамени-промени се,
искахме да порасне-порасна
искахме да поеме отговорност-пое я
искахме да се бори за любовта си-бори се
искахме да покаже,че обича Сейран-показа го
Нямам повече какво да кажа
Не бих искала моят син да живее с такава "нещастна и озлобена жена",както той описа Сейран на майка си
Нахъсан от Ифакат,от баща си,от момичето,с което се срещна той се опита.
Опита се да се върне към онези безгрижни,щастливи дни.Искаше да то направи
В колата,когато пееше много ясно се видя как се опитва
Но лицето му,очите му,сърцето му останаха безизразни и тъжни
Защото вече не може
Защото вече не е прежния Ферит,Защото вече я има Сейран
Много тежка сцена за финал
Много силна игра и на двамата
Много силна игра на целия актьорски състав
Какво предстои  не искам да гадая,достатъчно ми е да се наслаждавам на играта на двамата,каквото и да ни поднесат
Само тази сценаристка да развие малко образа на Сейран,че хейта започва да се обръща от Пелин към нея
Извинявам се за дългия пост

p.s.Права си Диди за това сравнение.Имаше и още символики-червената и синя светлина в подземния паркинг,когато двата се срещнаха.Символ на гореща любов и силна мъка.
Между другото,след статията на сценаристката обърнах внимание на снимането на камерите отгоре.
Действително,силни снимки се получават

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 08:25 от VAL*

# 96
Добро утро и от мен Simple Smile
Снощи реагирах по време на гледането, че серията ще е на отвратителните. Сега добавям към тази група и Халис ага - както заради реакцията му на Сейран, така и заради двусмислената сцена с масажирането на Ифакат.
И още нещо, имах си една надежда, че Есма след разговора със Зерин ще защити дъщеря си. Е, не би. Въобще, това средното поколение няма да се събуди... За младите - след превода.
Спокоен и цветен ден на всички ви! Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom

# 97
Добро утро! За да не пиша неща, които да ви дразнят, като това, че за мен беше поредната скучна серия, ще кажа над какво се замислих снощи. В това огромно имение двама души показаха с някоя книга- Сейран и Латиф. Латиф прилежно си четеше Корана. Някъде да видяхте библиотека? Всичко това е малко в стил "богатите също плачат". Халис се разхожда наоколо като недоубит Дон Корлеоне. Разбрал, недоразбрал- издава някакви реплики и после се усамотява. Ако наистина го е хванал старческия маразъм по лелята, което не вярвам, ще пусне ли така лесно Сейран, че и да не плачел внука му. Нали Сайран беше голямата му надежда за дома? Навремето имаше едни книжки, в които определени изрязани елементи можеха да се движат. Това, което ми показват ми прилича на тези книжки. То покрай тях само едни психопати.

# 98
Момента в който Феро разбра че и дядо му няма да помогне по телефона и че няма път назад.... Тоя шекер се бетониря ей сигурно си удря двойни дози...
Шегата настрана точно каквото очаквах видях и сега когато съм сигурна във всичко ще си мълча
Не знам какво не му харесахте на епизода всичко което видяхме беше очаквано даже преочаквано и много моменти бяха ключови. Чакам Тарък по голямото зло от Ферит... 👌
Познавайки Кязъм сега ще се опре на това семейство само че не знае че Сафет деди е убил баща му и там ще има драма.
Защото ако деди Халис го е направил Хаттуча нямаше го иска види и на снимка...

# 99
  • Яко в Матрицата...

- Тази работа приключи, Ферит! Веднага се махай от къщата ми! Всички ли от рода Корхан са такива безсрамници? Аз те гоня от дома си, а ти не си тръгваш.
- Въпреки този удар протягам ръка към теб. Ела, да си вървим оттук! Ела!

ПП Положението вече е както Ферит си пожела в боя със снежни топки - всички срещу Ферит Корхан... Радвам се, че не си причиних серията. Ще следя спойлерите за следващата Joy

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 09:13 от Reni - BG

# 100
  • София
Еха! Нямате настигане! Благодаря за новата тема.

# 101
[ Радвам се, че не си причиних серията. Ще следя спойлерите за следващата Joy

Рени,гледай я
Въпреки всичко,серията беше много добра
Заслужава си да гледаш Мерт и Афра,Есме и Кязъм
Великолепна игра
Всички емоции са предадени толкова достоверно,без грам фалш
Ще те грабне и ще я харесаш

# 102
  • Яко в Матрицата...
Вал, стига ми прочетеното, благодаря че сте споделили мислите си. Изобщо не се съмнявам, че актьорите са си свършили работата, особено АфРам Heart

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 10:10 от Reni - BG

# 103
Като цяло има повишаване на интереса в групите АВ и АВС1
При шербета има увеличение на гледаемостта в тези групи,
но сме с едни гърди пред тях в общия резултат

# 104
Вал, стига ми прочетеното, благодаря че сте споделили мислите си. Изобщо не се съмнявам, че актьорите са си свършили работата, особено АфРам Heart

Малко нагоре, но трябва да се има предвид, че снощи беше излъчена серия на "Шербета". Там нещата са ясно позиционирани, при нас - може тъй, може и по-сложно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт