Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 704
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Шербета има сериозен спад във всички категории

# 106
Ама защо постоянно сравнявате нашите с Шербета? Резултата в рейтинга ли е най-важен?
За мен е дотолкова важен, че да си продължава историята нормално, без притеснения от спиране за нисък рейтинг.
Високия рейтинг, както видяхме, е предпоставка за един тон глупости, които не знам как ще оправят сега.
Чух, че в 28 серия нещата още се влошават.

# 107
Ферит предупреди Сейран,че има предчувствие за нещо лошо
Така,че не би трябвало да се очаква друго
В този момент ,наистина и аз бих го посъветвала да остави Сейран и лудото и семейство

# 108
По лошо от белята която ще им докара Кязъм има ли? Заради неговия пилешки мозък може да пострада някой...

# 109
Ха,като каза Диди за пилешкия мозък-не я чухме тази реплика от Халис,а я имаше във фрага.Както и припадъкът на Сейран не видяхме
Може с това да започне новата серия

# 110
Добър ден
Серията беше общо взето 3 сцени Началото , Ферит и Абидин и края
Единственото , което ми направи впечатление е Ферит /Мерт От началото до края,  2:30 ч беше любов  Дори и паднал на земята , унижен до край , излъчваше само любов. В сцената накрая , че и при удара на Ферит , аз любов от Сейран не видях никъде Имаше всичко друго , но не и това Може и заради зелените очи и суровост у самата Афра , може и тава да е виждането на сценаристката
Харесаха ми и разговора на Ферит с Ифакат и с Орхат Казаха му точно как изглежда живота му  със Сейран , наблюдавайки го отстрани
В алчността и простотията си сега Кязъм ще набута Сейран и Суна на новите откачалки Ще ги снимат и ще вземе от Корхан точно едното нищо
Серията си беше на Мерт Heart , но той и серияла изнася. 2:30 ч без 10-15 мин неспирна игра Браво

# 111
# 112
  • Яко в Матрицата...
Реших да погледна последната сцена, защото фрагът е нейното продължение. Ех този Мерт, бее Heart Eyes Направо ме прониза в сърцето с тоя поглед Joy Афра също много добре игра. Разкошен тандем са двамата, ще изнесат сериала, то е ясно...

# 113
В Т говорят че снощи ясно е показано че Ферит ще бъде застрелян от Тарък само се чудя как ще стане като дори не съм видяла Тарък да преценя че е възможно да се случи... 😂🤷‍♀️

Това момче лети не с друго а с талант дали е с Афра не знам но таланта му е без граници и много искам да го гледам след Ферит в други неща. Последно толкова добър актьор съм виждала с появата на Арас Булут минаха сигурно 10-12г от тогава.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 12:18 от x BlackRose x

# 114
  • Яко в Матрицата...
Оф, Диди, Кара Севда №2 ли ще имаме? Rolling Eyes Напълно в традициите и стила на турските дизита Triumph

# 115
За да се оправят нещата сега или болница ни трбява, или отвличане Sunglasses

# 116
Момичета, извинете за повтарящият се въпрос… колко серии е обявено че ще има сезон 1? За първи път от доста серии с нетърпение ще чакам епизод, фрагман и спойлери…И почти съм сигурна че Сейрин няма да тръгне с него, защото новият персонаж който ще влиза много по лесно ще се забърка със  Сейрин ако няма мъж… или втори вариант да се върне при Ферит и онзи да го вкарат на финал

# 117
Момичета, извинете за повтарящият се въпрос… колко серии е обявено че ще има сезон 1? За първи път от доста серии с нетърпение ще чакам епизод, фрагман и спойлери…И почти съм сигурна че Сейрин няма да тръгне с него, защото новият персонаж който ще влиза много по лесно ще се забърка със  Сейрин ако няма мъж… или втори вариант да се върне при Ферит и онзи да го вкарат на финал

Последно разбрах , че ще са 34-35 епизода.Края на май приключват.

# 118
Ааа, ако ще е всичко както си е по всички турски дизита...първо трябва са му хване ръката сега, дя се уединят в една вила в гората, да изживеят любовта си. После ще вкарват Таръци- Маръци пак раздели, после болница, може и затвор и пак любов и тЕ така 😜

# 119
Оф, Диди, Кара Севда №2 ли ще имаме? Rolling Eyes Напълно в традициите и стила на турските дизита Triumph

Не е ново 🤷‍♀️ типично ТР дизи...
Но като се замислим всички сериозни любови на главните герои са кара Севда но тук имаме хепи енд освен ако някой не му скимне да напусне

Съгласна съм с Краси Ана за Мерт но колкото да се хвали това момче е излишно просто заслужава много повече да се говори искрено се надявам след това дизи някои луди и тн да не му съботират кариерата Афра вече е станала но при него това е ключова роля точно от no name се издигна наравно с едни от най-добрите. Пак казвам добрите актьори стават ясни най-вече в лошия сценарии.
Искам дави кажа че Дирен също е... 👌
Но те са доказали се актьори
А Мердо направо отвя всичко и направи хората на мнение
И да стои и мига ще го гледам. Факт Ферит го изстреля нагоре но чакам неговото развитие все повече.

Общи условия

Активация на акаунт