За Сейран ще кажа, че тя има гордост,гняв,омраза и инат .. предпочете да отиде при баща си и да бъде бита като куче и на всичкото отгоре да реши да остане с него.. отколкото да остане с Феро и да си поговорят за случилото се, но Ферит и каза "ти колко пъти ме удряше и блъскаше" и е прав.. той каквото и да направи тя все е недоволна, това е човек на който всички са му виновни за живота, Сейран искала да е независима жена ама стои още при Кязъм.. ако наистина не иска Ферит повече да започне да работи по въпроса да е независима, да започне да учи,да следва мечтите си, да се изнесе от техните.. както Пелин.. или ако обича Ферит да премахне тази гордост и да се разчупи малко и да започне да се бори за този брак, но явно и тя не знае какво иска и точно за това е объркана и каза на сестра си в една от сцената за сърцето си и се докосна там..
Ако тя не хване ръката на Ферит и да се махнат от там заедно за мен тя е мазохистка и си обича напрежението и побоищата... а това с колана беше брутално... горкият Ферит колко много се унижи заради нея, пак ще кажа и той е правил много грешки, но се променя заради нея и той лично и го каза.. тя не го цени.. в главата и си има само нейните неща.. страхува се да обича,да си признае че греши, и 100% съм сигурна, че няма да хване ръката на Ферит, защото Ферит преди това и каза: " ще се върнеш" и тя сега на инат ще стои при Кязъмчо... ей много е лошо човек да живее с такава тежест на плещите.. дано сериала да има добър край....