Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 710
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Не съм гледала 2-3 серии.. гледам тук там откъси в тик ток, но вчерашния епизод беше изигран доста добре от Мерт и Афра, особенно от Мерт браво на момчето ние с него сме набори а какъв талант има само 👏👏 явно много си обича професията, ако усетим чувствата предадени от актьора, значи играе много добре:)
За Сейран ще кажа, че тя има гордост,гняв,омраза и инат .. предпочете да отиде при баща си и да бъде бита като куче и на всичкото отгоре да реши да остане с него.. отколкото да остане с Феро и да си поговорят за случилото се, но Ферит и каза "ти колко пъти ме удряше и блъскаше" и е прав.. той каквото и да направи тя все е недоволна, това е човек на който всички са му виновни за живота, Сейран искала да е независима жена ама стои още при Кязъм.. ако наистина не иска Ферит повече да започне да работи по въпроса да е независима, да започне да учи,да следва мечтите си, да се изнесе от техните.. както Пелин.. или ако обича Ферит да премахне тази гордост и да се разчупи малко и да започне да се бори за този брак, но явно и тя не знае какво иска и точно за това е объркана и каза на сестра си в една от сцената  за сърцето си и се докосна там..
Ако тя не хване ръката на Ферит и да се махнат от там заедно за мен тя е мазохистка и си обича напрежението и побоищата... а това с колана беше брутално... горкият Ферит колко много се унижи заради нея, пак ще кажа и той е правил много грешки, но се променя заради нея и той лично и го каза.. тя не го цени.. в главата и си има само нейните неща.. страхува се да обича,да си признае че греши, и 100% съм сигурна, че няма да хване ръката на Ферит, защото Ферит преди това и каза: " ще се върнеш" и тя сега на инат ще стои при Кязъмчо... ей много е лошо човек да живее с такава тежест на плещите.. дано сериала да има добър край....

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 13:46 от Николета Кирилова 736837

# 121
Епизода беше изключително ключов, интересен, динамичен и напрегнат от самото начало до самия край. Адмирации към целия акьорски състав, който успя да ни предаде всичките тези емоции...Ами аз продължавам да си се ядосвам на Сейран, това момиче наистина не иска и не прави нищо по въпроса да е щастливо.Свикнала е да е драма куин, побоища, крясъци....до кога?! Много интересни диалози, които след превода съвсем ще си изясня. Хареса ми разговора на Ферит и Гюлгюн, ясно и каза че не знае какво да направи със Сейран, тя все е недоволна, самият той вече не може да се познае, колко пъти тя го блъска, ошамарва...Надяваше се деде да оправи нещата, надяваше се Сейро да се върне и когато това не стана той рухна. Изоставен, предаден от всички, затова се и нахвърли на Аби, от него най-малко очакваше. Може би най-предана ще се окаже Султан, че изпълни веднага заръката му да го информира на момента какво става ,Кязъм ще дойде ли в имението. Тази серия беше интригантството на Ифакат-плете, плете, плете интриги и тук и там , и тук и там , цяяяял килим с интриги наплете. Нямам търпение , образно казано разбира се , сама да се навие в този интригантски килим и аууут от имението. Завръзки имаме доста, трябва др епизод и малко развръзки да има . Финала великолепен! Интересно като разбере Халис ага за шамара, който Кязъм си е позволил да отлепи на внука му , как ще реагира. Ф каза доста истини на Кязъм, които никой не смееше до сега.   Във фрагмана изправянето на Ф, все едно като феникс от пепелта, събра се, изправи се и протегна ръка към С. Иска ми се С да хване тази ръка, ама много....но не мисля, че ще го направи. Първо защото знае, че ако си тръгне с него Есме и Суна остават там и ще бъдат пребити , а и няма как да вкарат другите персонажи като Тарък и фемилито му. Имаше и спойлери , че Ф тръгва с празни ръце. Сега е момента да видим борбата на СейФер за любовта им и то не на Ферит, а на Сейран. Защото тя нищо не прави по въпроса, не може да я разбереш обича ли го или не, иска ли да е с него или не, толкова е объркана, но взискателна. Да, две думички са, на пръв поглед простички, но с огромно значение и това са "обичам те". И Сейран трябва вече да ги каже и покаже.
 За актьорската игра на Мерт- блестящ! Това момче ми взима акъла, за секунди те пренася от едни емоции в други, феноменален е!

Прекрасни АфРам Heart

# 122
Интересно ми беше да видя как Сейран свободно, дори ми се стори целенасочено и леко припряно разказа на всички за вдигнатата ръка на Ферит, когато ревностно крие от целия свят бащиното насилие.
Върнах се към думите на Бурджу Алптекин:
"Сейран е горда. Дори да са я пребивали, тя винаги е мълчала за това. Един горд герой не казва, че е бит, а го крие. Да не забравяме, че Сейран е само на 19 години. Тя съзнателно крие това насилие. Тя се страхува да не стане зависима, ако не го скрие. Сейран не използва това насилие, за да се обяви за жертва. Тя не позволява на другите да я съжаляват. Тя крие болката, от която страда. Тя се срамува от това, през което е преминала; дотолкова, че го игнорира."
Не мога да избягам от усещането, че капката която преля чашата не е тази..., но се използва от нея, като сериозен довод и с право, който Ферит не може да отрече, замаже или оспори. Струва ми се, Сейро знае добре, че ако Феро не бе съжалил в момента, в който вдигна ръка, тя нямаше да може да я спре- никога!
Мисля си, че нейната голяма болка си остава Пелин и Сейран е безкрайно унизена и обезсърчена да научи, че двамата с мъжът й се ровят дълбоко в сърдечните й тайни и рани, от които тя се срамува.
Как да простиш това?
Можеш, само ако разбереш, че си в дълбока заблуда. Дотогава не ти остава друго освен да мажеш с мехлем тялото и притискайки да заглушаваш гласът на сърцето.
Разбирам я.

Но, Ферит... Ах бе Ферит... Как ми докосва сърцето това момче Heart
Кого има до себе си той?
Само Аби. Но офанзивата на Ифакат елиминира и него.
Има ли брат Ферит?
Къде беше брат му в цялата суматоха? Защо не дойде да го попита поне веднъж как е? Всички помним, какво направиха Ферит и Сейран, когато семейството на Фуат беше в криза. Само един разговор!
Орхан го направи, но как?
Имам съмнение, че за пореден път Орхан беше воден от собствен интерес. Въпреки, че каза някои истини на Ферит и, въпреки че го увери, че изборът ще си е лично негов, все ми се струва, че Орхан подобно на Ифакат има изгода от развода. Няма Сейран- няма проблем! Ферит пак ще тръгне по живот, ще зареже фирмата, дядото и той... На кого му пука за Ферит, и кой е той в голяма схема?
Тъжно...

# 123
Сейран поне може да гушне мама и да плаче а Ферит мама за какво го гушна?
Джулия все едно аз съм писала... Благодаря ти за поста.
Ферит го каза никой че не го обича и ето факт нещата които усещане винаги са истински. Много жалко почувства се предаден от Аби.
Разбит от Сейран и за капак унизен от Кязъм за Халис да не коментирам.
Но всички му казваха раздели се с нея а сърцето на Ферит тичаш като кошута към нея. Ферит много чисто се влюби дано Сейран види това.

# 124
И отново се връщам към интервюто на Бурджу - безусловната любов.
Явно Халис не обича толкова Хатуч, Орхан не обича Гюлгюн, Ифакат обича изгодата.
Никой до сега не е усещал безусловна любов, първи ще бъдат СейФер и според мен са на правилен път.

"Защото в тази история всички са жертви. След като анализирате внимателно героите и ги разберете, виждате, че всички те имат труден живот. Всичките им проблеми са донесени от техните предци, от предишното поколение. А общото чувство е любовта. Безусловната любов е чувството, което от една страна липсва на всеки герой, а от друга - те не знаят какво е то и се страхуват от него. Надявам се да разкажа това на зрителите по един балансиран начин."

# 125
Ако идеята на филма е да покажат, че не трябва да се търпи насилието, зависимостта..., то Сейран трябва да се противопостави на това и да тръгне с Ферит. В "Каква е вината на Фатмагюл?" такъв беше замисъла на филма и завърши с победа на онеправданите. А и тук имайки пред вид желанията на феновете...хубаво ще е Сейран да хване ръката на Ферит.

# 126
Чета ви днес и си мисля друго.., ако аз бях сценатист и Сейран не хване ръката на Ферит. Защо Феро тябва да тръгва по живот? Нека тръгне към Америка. Този път наистина , без сбогуване просто да си хване багажа и газ......нека разчупят малко турските сериали.

# 127
Аз пък си мисля, че по един или друг начин Сейран и Ферит ще са заедно и ще има щастлив край. Сейран му беше казала, че за нея думите обичам те са много силни и няма да ги каже просто така. Според мен в най-трудния момент тя ще му ги каже и ще е кулминацията в техните взаимоотношения.

# 128
Чета ви днес и си мисля друго.., ако аз бях сценатист и Сейран не хване ръката на Ферит. Защо Феро тябва да тръгва по живот? Нека тръгне към Америка. Този път наистина , без сбогуване просто да си хване багажа и газ......нека разчупят малко турските сериали.

Ще свърши сериала. Все пак таланта и потенциала на Пелин /Буче не е разкрит още напълно Grinning

Имало е снимки в дома на Кязъм с Гошко-хубавеца и в имението с Пела Confused

# 129
Ее, няма бе, ще се върне след епизод отсъствие, за да има време Сейран да проясни мислите си.
Буче, ооо единствена - то талант ли е да се опише, мисля , че е време да напусне сериала и да заблести в друг 😜. Не бива да бъдем егоисти и да я пазим само за нас 🤣

Ще свърши сериала. Все пак таланта и потенциала на Пелин /Буче не е разкрит още напълно Grinning

Имало е снимки в дома на Кязъм с Гошко-хубавеца и в имението с Пела Confused

# 130
Интересно ми е вашето мнение. Сейран ще хване ли ръката на Ферит? Ако да, защо? И ако не, защо?

# 131
Логично е да я хване. Не случайно написах, че е добре Ферит да хване самолета..При предния шамар какво последва- неговото потегляне. Ако това момиче има сърце за това момче, не би  изпуснала ръката му. Стига инат, какво цели?
Стиска юмруци и се пули при думите на баща си за развод, а същевременно сигурна, че го иска. Не го разбирам, дори не знам какво целеше с обаждането си до Агата? Да, наранена е от факта , че Ферит замахна,но какво очаква? Не желае уж развода, ама май го иска...какво очаква да се случи , някой да набие Ферит? Ами ето случи се!
Иначе за да има как да вкарат новия левент, логично да не я хване. Въпреки, че незнам кой мъж би изтърпял такава любов. Тя те обижда, удря, лигави, не ти пуска, че и баща й те бие, дядоти те бие, а ти да продължаваш да тичаш по нея, някак шизофренично ми се струва.  
Интересно ми е вашето мнение. Сейран ще хване ли ръката на Ферит? Ако да, защо? И ако не, защо?

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 20:12 от Ela1

# 132
Не, няма да я хване със сигурност, защото сценаристите са садисти! Joy
Няма да я хване, защото, в момента, в който я попита баща й дали е сигурна за развода в главата й бяха само думите на Ферит: Пак лекичко ще се върнеш и аз като всеки път ще кажа: бях прав!
Това, че й посегна тя няма как да преглътне, може хиляда пъти после той да повтори, че по-скоро би си счупил ръката, отколкото да я удари, но няма кой да му повярва, парен каша духа. Пелин, Мелин, какво ли не беше готова да прости, но бой-никога. И, да, може и да е била бита от баща си и тормозена, но това не означава, че ще позволи и на мъжа й да я бие. И все се забравя факта, че е само на 19 години, без опит, без опора, без никого, на когото може да се довери или да разчита, или да я подкрепи.

Уникална игра на Мерт, няма да се уморя да го повтарям. Този епизод беше просто неговият, а финалната сцена закова. Афра също, с агресията и злобата дори на моменти, с обидата и страха. Но определено епизодът беше на Мерт.

Някаква известна турска певица похвалила Мерт Рамо за играта му, но вместо да тагне него, тагнала бившия Мерт. Ето това е яко Joy

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 20:21 от Бл@гуна

# 133
Пиша трия,пак пиша и пак трия....
Толкова противоречив образ ми е Сейран,че каквото и да напиша все  не излиза това,което искам да кажа
Тя все още е дете,все още се надява,че след една добра постъпка от страна на баща и/ в която отново си имаше умисъл за изгода/,той отново ще бъде на нейна страна.И това е странно,защото те двете със Суна би трябвало много добре да познават Кязъм
Все още е дете...
Така реагират децата-силно се обиждат и разсърдват,тръгват си обидени и въобще не си дават сметка какво може да произлезе от това
Все още е дете...
Играта на на ти куклите,дай си ми парцалите беше прекратени от шамара на Кязъм
Трябва да е подействал,трябва да я е отрезвил,трябва да и е показал,че това наистина не е игра
Говореше за Ферит,че бил такъв,онакъв,че бил още малко момче
Но,Ферит порасна,а Сейран остана малкото,сърдито,малтретирано дете,което иска да се довери,но не може,защото е осакатена точно там
Ако хване ръката на Ферит ще бъде,защото точно в този момент е пораснала
Но,не вярвам
Още не е дорасла......

# 134

След първия шамар получихме първата целувка, а след втория шамар какво ли ще получим?! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт