Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 730
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Сигурно първия кекс... 😁
Четох спойлер, че ще излъжат че е бременна .. все пак нали трябва да превърнат тази лъжа в истина.. 🤔

След първия шамар получихме първата целувка, а след втория шамар какво ли ще получим?! Rolling Eyes

# 136
  • Дубай
Привет ,привет!
Мале колко сте писали... Благодаря на всички за чудесните коментари...

Не мисля ,че Сейран ще приеме ръката на Ферит,защото предпочита да я бие баща и отколкото Ферит да я унижава ...А и нали паралел правят с летището ...
Нали трябва новия левент да се появи някак,Ферит да ревнува малко ,да осъзнае какво е загубил...

# 137
I.V, според мен той добре разбира какво е загубил, но не видяхме другата страна да жали. Аз по- скоро искам да видя тя какво чувства и дали изобщо чувства. Едното държене за сърцето ли е любов?

# 138
Толкова са грешни младите,толкова се оскърбиха един друг. Не искам да  страдат.  Истината е,че и двамата имат вина. Не се оценяваха, не се доверяваха, не се обичаха истински.  Не се познават, млади са, всеки носи своята болка. Не показаха чувствата си, не говориха един с друг,не бяха искрени... Не бяха едно цяло,а две насила оженени хлапета  на хартия.
Всеки изисква от другия нещо,а какво даде в замяна? Например : Ферит иска Сейран да му се отдаде и да му вярва.  Колко пъти  я излъга, че да заслужи доверието и с едните думи?  
Сейран   се има за истинска  съпруга на база на какво ?  Защо Ферит да трябва да се доказва постоянно? ММ няма да ме погледне след всичко което  Ферит изтърпя от нея. Обиди,квалификации,крясъци,бутане,шамари,дърпане,овъртане.... Помисли ли се за права Сейран започва скандала. Не,че не е имала за какво, но жената обикновено е спойката. От нея идва търпението, благата дума. Не грубост и агресия, както в нашата мома бол,като подпали.
Не чува и не вижда другия,какво й говори.
Лошото е,че нямат особен напредък за тези 30 епизода. Ако има някой който се е променил и е пораснал това е Ферит.  Промени го любовта, иска и обича за пръв път. Видяхме, комплекса му за малоценност и страха от отхвърлене, комплексите му, дупките  в които изпада. Самотата,липсата на доверие...  фалшивия свят в който живее.
Сейран  носи своята болка и белезите,които са останали в нея след дългия физически и психически  тормоз от баща й.
 Може би, като човек който не е бил жертва на насилие  от страна на баща си,не разбирам  завръщането на Сейран.  Не мога да си представя  оставането й.  Не мога да разбера
възприемането й за  този човек.  Предполага,че за него тя трябва да е най-скъпа, не като добитък, а като човек.  Ако той се държи нечовешки, как реално и без страх да гледаш на света ?  Как  да се доверяваш? Как да не те е страх да обичаш?
Трябва да е човек с много наранена психика, това си е осъкатявяне до живот. Предполагам,че сценаристите започнаха да ни го показват.  Дано Кязъм получи голямо възмездие за всичко което си позволява. Много е тъжно, да видиш,че пораснали момичетата се надяват да получат любов и подкрепа от баща си,въпреки всичко.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 00:56 от Nina_richi

# 139
Интересно ми е вашето мнение. Сейран ще хване ли ръката на Ферит? Ако да, защо? И ако не, защо?

Ако Сейран тръгне с Ферит сега ще е от съжаление. Рухнал е в краката й, заплют, унизен и кървящ в пряк и преносен смисъл. Никой не иска да вижда любим човек в подобно положение. Ако сърцето й вземе надмощие в този момент, тя ще тръгне с Ферит.
И още на сутринта ще се запее старата песен. Например, когато излязат папарашки снимки на Феро и момичето, с което обядваха. Всички знаем, какво ще види Сейран. Докато тя е затворена и пребивана у дома, Ферит си хойка с мадами по заведенията.

Ако Сейран не тръгне с Ферит, ще е защото му няма доверие. Защото обидата и разочарованието й ще надделеят над сърдечния трепет.
Протегнатата ръка означаваше- "Довери ми се поне веднъж. И двамата се нуждаем от това"
Готова ли е Сейран за тази крачка? Не мисля...

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 01:08 от Juliya*

# 140
Е, не ми хареса на мен. Драмата прави рейтинг, повече от любовта. Скърпено и пак неясноти, Кязъм идва вика, дрън дрън, дедото, зъби се блъска и след два епизода си ходят нагости. Глупости. Разединението води до надмощие и Ифакат го знае. Ще ориентира и отговорника на къщата.
Аби. Започват една линия, забравят, неразвиват, нови герои с техните мании и отмъщения. Ми не ми е интересно. Афра играе, но без душа. От раздялата й с бившия тя коренно се промени. Изчезна всяка тръпка.
Мерт е доста по от нея.
Ферит като цяло е един ужасен, но добър характер...
Но не е достатъчно да оправят драмите.
Явно е въртенето в кръг и параграф 22, един може да бие, друг не и въпрос на чест
..
Вижте Esaret, и Огнено цвете как имат по 70 епизода въртене в кръг лошо отношение, гледане в една точка, въртене ... Дано тук го избегнат

# 141
Кязъмови трябва да напуснат жилището. Това означава ли, че Зерин и това е предложила?

# 142
Добро утро на Цветница

Ако имаме цветя в темата,нека да са благословени!
Честит празник!

Снощи се загледах в сцената,в която Сейран отговаря на баща си,че няма да се върне в имението и той я удря,след това и в сцената,когато тя за втори път му противоречи и отказва да му се подчини
И си спомних думите и,в които тя казва,че като малка се е чудела защо майка и не отговаря на ударите на Кязъм,а безропотно се подчинява цял живот
И разбрах защо тя постъпва така
Тя се противопоставя не само на Ферит,на неговия опит да я удари
Тя се противопоставя на баща си
Сейран е решена този път да устои на своето и да не се подчини,каквото и да и струва това
Решена е да води битка за независимост до край
Това обаче ще бъде много за кратко време,защото е сама.Ако майка и и Суна се противопоставят със същете сила,тогава има повече шансове за победа
И в случая този и гняв и противопоставеност няма нищо общо с Ферит.
Лошото е обаче,че той подклади тази борба в Сейран и ще бъде потърпевш колкото нея
И това ще спре тогава,когато Сейран се уплаши,че може да я дадат на друг,или,че може да загуби завинаги Ферит

За това дали ще тръгне с него,или не си мисля,че трябва по някакъв начин да са заедно,когато новият ухажор се появи.Трябва Ферит да види това
Или наистина папаракът ще я снима и така Ферит ще види,че тя е с друг мъж
Не искам Ферит да страда повече
На този етап той в никакъв случай не заслужава това
Но,в оставащите 7 серии не мисля,че ще се променят към добро нещата
За да има втори сезон,трябва да завърши зле,че да се оправи после

# 143
Момичето от Гърция е дошло да се снима с Мерт той много се е зарадвал и зачудил. Направил и сърце с ръцете си... Казва че е много сладък и позитивен...

Честит празник на Вас и всички цветя около вас.

Има спойлери че Феро приема развода и казва на Ифакат давай и да става каквото ще става.
Говори се че Кязъм ще иска Сейран да се сгоди с Тарък
Друго имало е сет в Маслак вчера на Баран. Направо ми мирише на кървища за СФ

Говори се че ще се срещат тайно и щяло да има сцена в колата на Ферит как се карат и плачат един на друг.

Вече не знам на какво да вярвам уж 27еп Ферит щеше да е по бардаци 🤷‍♀️😂

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 08:52 от x BlackRose x

# 144
Добро утро .

На Цветница да  ви е здраве и радост, пъстра и и усмихната плолет!

В сериала не ни очаква нищо хубаво. Кога ли сме виждали нещо различно? Joy

Тарък  ще изпълни първоначалния замисъл  с Ефе.  Нека и дано не завърши безславно като него.Ще ни докарат още триста нови герои,няма лошо.Joy

Джулия С право няма да тръгне с Ферит.  А и къде да отиде, като никой не я иска там?  
Това си е една мъка тяхното. Не мога за секунда да ги сравня с Кара севда например. Имало е спорове,но видяхме любовта и себеотдаването им. Тук всеки е сам за себе си.  Иска но не дава,не става така. Виждаме патриархат и проблемите в семейството, как се отразяват на децата. Няма любов, а две инатливи деца...

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 10:28 от Nina_richi

# 145
Честит празник на всички именници! Пожелавам само здраве и любов!

Аз пък очаквам тайни срещи на СейФер и в колата прегръдка и целувка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 146
Честит празник, момичета...опс, тук има и момчета! 🍀👌🌹🌷🐞

.......
Афра, с една моя любимка! 👍👌🌺

# 147
интервю с актрисата,която играе ролята на Зерин

https://www.instagram.com/p/CqyGnMfsjHu/

и да припомним

https://www.instagram.com/p/CqxjzlgotDV/

# 148
Въх мъри
Терлък както си го кръстих да си търси дупка за заравяне

# 149
Въх мъри
Терлък както си го кръстих да си търси дупка за заравяне

Диди,преведи ни,моля
Че чичко Гугъл такива съчинения прави-хем ми е смешно,хем ме е яд,че не разбирам за какво става въпрос

Общи условия

Активация на акаунт