Малко неудобен въпрос

• 5 723
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък на термина си отидох на кола махнанх всичко отдоло,като си  мислех че ще родя нормално,но след три дена се наложи секцио и ми обръснаха целия корем в болницата,не трябвало да има никакъв мъх.

# 61
Мен ме бръснеше мъжът ми. Още като влязох в деветия и започнахме на всеки 4-5 дни. Преди това се оправях сама, но исках като тръгна да раждам да не се налага да ме дооправят, че първия път ме порязаха и направо се плашех от тая процедура в болницата, а и тези дето го правят са едни намусени едни сърдити ( не че им е лесно ама ...), тц... Та така, аз преносих , че като ми мина термина почнахме през ден. И махахме всичко. Не мисля,че е срамно, хич даже, все пак дете ще му раждаш, а и едва ли за пръв път те вижда там. Laughing

# 62
  • София
За мен това също е проблем, като гледам още от сега почвам да се затруднявам. Не съм се и сещала за клекналия вариант, но ще пробвам. И първият път беше така и се оправях криво-ляво сама, а иначе в Майчин дом ме оправиха до кожа от всякъде - раждах нормално. Варианта с таткото е неприложим при нас  Simple Smile

# 63
Аз мислех да карам съпружеското тяло да я свърши тая работа,но водите ми изтекоха доста рано и нямахме врме за тоалети,понеже си мислех,че бързо ще излезе(надежди... Mr. Green)...Та в болницата я свършиха тая работа ,при това два пъти.Даже и корема ми бръснаха втория път,щото вече се разбра,че ще е секцио.Нямам порезни рани,бръснаха ме с моето ножче. Peace

# 64
съвсем сама се справях с бръсненото,трудно е особено към края,но по спомен  Mr. Greenнякакси се получи

# 65
Сама се бръснех, в последния месец ползвах огледалце  Mr. Green

# 66
  • София
Специално в Майчин Дом - София, имат навика да повтарят бръсненето, независимо какво човек е свършил сам.

# 67
Справих се сама без огледало, само с напипване. Не е толкова трудно, но и коремът ми не беше много голям.

# 68
Сама се обръснах и двата пъти. Не давам на разни кожодери да ме изтезават. Достатъчна ми беше клизмата.

# 69
При мен тази работа я свърши таткото.
Е верно стана инцидент-малко ми захапа едната устничка с машинката ooooh! Mr. Green Embarassed
Е да ама преди секциото пак си ме обработиха.
И то само с вода-без сапун,без нищо.
В интерес на истината накрая вече имах огромен корем,не можех да се сгъна,а и така ме мързеше да правя
каквото и да е.

# 70
С огледалото  Rolling Eyes ако не става, хвани таткото  Whistling

Ами така,де Simple SmileНяма нищо притеснително.
newsm10

# 71
  • Пловдив
сама си я оправях през цялата бременност.Е,вярно,неудобно е но на кола не ходя.Винаги съм се бръснела и така и продължавам.Аз родих секцио,но това не е от зна4ение-долу трябва да си джам Rolling Eyes Rolling Eyes Crazy

# 72
Коремът ми беше огромен и нямаше как да свърша тази работа сама. Помолих мъжа ми да ме обръсне Rolling Eyes

Въпросът въобще не е неудобен  bouquet
Peace точно така,аз си отидох напълно "подготвена",за да не ме стържат със тия същите ножчета за които говориш  Laughing

# 73
може също с крем депилатоар, много е удобно, лесно се намазва и след 10мин. се измива и готово!

# 74
Сама се накълцах и то така, че тръгвайки за болницата едва ходих. Това ме болеше повече, отколкото секциото след това.
Иначе при приемането щателно ме огледаха и ми казаха, че съм изпуснала едно снопче по-нагоре, но за секциото трябвало да се махне.
Помолих да ми вземат самобръсначката от сака, който беше до мен, но акушерката каза, че няма време и с едно старо ножче ме довърши.С него сигурно е оправила и други.... Sick

Общи условия

Активация на акаунт