Отговори
# 120
Здравейте,момичета!

Очаквах да пуснат 2-ри фрагман,тъй като 1-ви го пуснаха в понеделник след епизода,но няма.

Джанер,когато говори с Кумру Simple Smile

и ...реакциите на Кумру...Simple Smile

Желая ви приятен ден!

# 121
# 122
# 123
От Бирсен - в съкратен вариант.
В момента Онур Туна бил много актуален в Испания, заради Ябълката. Имало интервю с него, на въпрос Искате ли да се ожените и да имате деца, отговорил Да, искам деца. Искам да съм баща и се надявам да се случи скоро. Също сигнализирал, че планира сватба.

# 124
Ех, този Онур с този мустак . Ако се ожени за Ясемин ще имат много хубави деца Hug
Дружки Heart как сте ?
Аз съм малко тъжна и разочарована от изцепките на Кадир Rolling Eyes Sad , дано моето талантливо Несали се събуди . Даже отдавна  имам чувство преди ,че той я отдалечи от нейните приятели ( Онур също , те бяха много , много близки )  и се срещаха само с неговите последните години Imp

# 125
Неслихан казала - нормален разговор в шумна среда.

# 126
Да , последните години  Кадир в много шумни среди се движи Sweat Smile , а с нея ходи по чукарите Joy , даже с Онур ( той с някаква журналиста май беше ) се засичаха там из пущинаците  , когато той издаде албума с 4 песни май беше , тя го беше публикувала как пее с телефона песента си .

# 127
Сгодили са се.

# 128

Честито на Еда!

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 06:38 от azisiq

# 129
Здравейте,момичета!

Благодаря за новите снимки и инфо от вчера!Да видим какво ще предриеме Онур...Simple Smile

Честито на Еда и Буурахан! Gift HeartЖелая им безкрайно щастие и да
остареят на една възглавница,както пожелават при тях! Flowers Four Leaf Clover

🆕  Близката приятелка на Еда също публикува нова снимка

🆕🕊Годежния гащеризон на Eда е на марката Vakko...Цена - 71 190 рубли

🆕 Актьорите от сериала ни не останаха настрана и бяха едни от първите, които поздравиха красивата двойка!

Биран Дамла Йълмаз: ''Ах, това е моментът, който чакахме!'' Heart EyesHeart
Мелиса Доуу: „Аллах, любимите ми снимки идват Wear Ring
Бахтияр Мемили: „Снаха'' Hands Pray
Берк Октай, Нилпери Шахинкая, Аслъ Енвер, Хатидже Шендил и Ибрахим Селим също се присъединиха към поздравленията....

И 2 фрагман,който очаквах  са пуснали снощи...

https://youtu.be/ZVHXQA4x8-

Джулия е решила да не се предава толкова лесно!Тя изнудва Хандан с живота на Джемал!
Ще има ли време да нарани Йълдъз?Кога ще си получи заслуженото? Кой ще спаси Йълдъз?

2 фраг с руски субт.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456252524%2Fbd5b0b414dce … pl_wall_-46308288

и с руска озвучка

https://youtu.be/MhpCTv4GpdE

Приятен ден ви желая!

# 130
Джулия влезе късно в сериала, но бързо навакса и сега ми е най- противния образ , завършен психопат.

# 131
Снимки от украсата и кетъринга.

# 132
Много се радвам за Еда - дано са щастливи , а на есен с нов проект Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Снощи случайно видях новината при Бирсен , тъкмо я беше публикувала Grinning

# 133
Не бих се учудила, ако проектът на есен е бебе.

# 134
Красива, прекрасна, ослепителна Еда

Общи условия

Активация на акаунт