💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 085
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Моделката е класа над Мехтап, няма к'во да се лъжем Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Той нашичкият затова не иска да официализира връзката си, защото сега и да "сгафи" се брои ерген Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 19:06 от mi_si

# 106
Защо да не я снима, нали и е приятел и то официален?
Не се крият по ъглите. 😉
И аз чакам с нетърпение снимките ... и от двамата 😎

# 107
  • София
Е, тази моделка Емили определено ми харесва. Много е хубава. Няма място за сравнение с инфлуенсърката. Керем сега е свободен и има право да избира. Една изкарана "нощ" с някоя мацка не се брои за връзка. Да не бърза, да подбира и да внимава. То е ясно, че не може да ги сравнява с Ханде, но все пак да е някоя, която поне визуално да се доближава до нея. Родена е в Швеция на 15 декември 1991г. и е висока 172 см.

Аз веднага, като някоя свекърва, се поразрових да видя дали има приятел. Излезе ми, че е във връзка с Ланс Хедман. Няма информация дали и към момента и с него.

Този Ланс няма чара и харизмата на Керем...

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 20:15 от БлагаВест

# 108
Керем е сингъл и може по каквито ъгли иска да се крие, с когото си поиска. 😏
Голям мерак да го видят залюбен с нова и да го направят женкар, а завалията едвам можеше на стол да седне и сега не се спира на едно място.
Красотата е само повърхностен белег и е достатъчна за една вечер време. За нещо повече трябват и други качества. На този свят няма незаменими хора - освен семейството разбира се 😉.

Ханде също ще си се снима с гаджето, без да й пука какво мислят хората. Тя отдавна знае, че незаменими хора няма. 😉

Вече никой не дължи нищо на никого и всеки върви по пътя си, както намира за добре. ☺️

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 20:21 от Анонимен

# 109
Идвам с нов пост от Ханде за Nocturne.

https://www.instagram.com/p/CrEJ7L6Naf4/

# 110
Ханде - Nocturne (Нова)

# 111
Здравейте. Отдавна не съм писала. Но не съм Ви и седяла последно време, но следя Керем и Ханде в Инстаграм.
Нито единият е щастлив, нито другият. Това сиящо щастие, което излъчва ха двамата, когато бяха заедно, го няма от както са се раздели.
Незнам с кого спрягат Керем, ама новият на Ханде е ужасен.

# 112
  • Dupnica

Христос воскресе! ❤️
Здраве, мир и любов във всеки дом!

# 113
  • София
Христос Воскресе!

Мили момичета, пожелавам ви благословени, усмихнати и светли Великденски празници! Flowers Hibiscus

На първите две снимки, достигнали до нас от последната рекламна фотосесия на сп. Nocturne, нашата любимка Ханде Ерчел е просто зашеметяваща! Дали е влюбена или разлюбена, дали е щастлива или нещастна, дали е тъжна или весела в личен план, за мен остава на заден план, защото и аз както милионите ѝ фенове виждаме това, което ни се показва в кадри, реклами, откраднати от папараците интервюта, предварително подготвени такива, филми, сериали ..... За мен обаче е от изключително значение видяното в професионален план да е на професионално ниво, а тя, недолюбваната и критикуваната Ханде Ерчел с всеки изминал ден ни показва и доказва разностранен талант и висок професионализъм във всяко едно начинание, с което се е заела! Все още под влияние на невероятната ѝ като художествен и творчески замисъл рисунка за корицата на сп. Elle March Turkey, 2023 новите снимки буквално ме стъписаха от приятна изненада! Някъде в началото на сериала "Почукай на вратата ми" бях написала в темата, че симпатизирам силно на героинята на Ханде Ерчел, Еда Йълдъз "защото в нейната роля сценаристите са събрали накуп всичко, което една млада съвременна жена би искала да бъде: красива, умна, талантлива, усмихната, контактна, независима, енергична....., все качества които на всички нас ни допадат, харесват ни и им симпатизираме". Може и да не притежава всички качества на героинята си от сериала, но със сигурност притежава повечето от тях, на които аз се възхищавам! Снимките от предишните поставе се повтарят, но не мога да се въздържа:

Още веднъж, светли Великденски празници! Gift Heart

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 02:11 от nrgmama

# 114
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета и Честито Възкресение Христово! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен празничен ден, изпълнен с много настроение и вълнуващи моменти Wink

Gift Heart

# 115
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!✨            Честит да е този най-голям и значим празник за всички християни, който ни подсеща да бъдем по-добри, смирени! Ако желаем силно и вярваме истински в нещата, които могат да направят живота ни много по-щастлив и смислен, то ще се случи!!!

# 116
Христос Воскресе!
Воистину Воскресе!

Поли, благодаря за новата прекрасна тема, която си сътворила за нас! Благодаря ти!  Hug
Сани, честит рожден ден на патерици, пожелавам ти здраве, успех във всички начинания и много реализирани планове и желания.
И аз да мина да ви почерпя за мое здраве, тъй като днес празнувам имен ден.

Честит имен ден, ако има и други именици!
Хубави великденски празници! Flowers Hibiscus

# 117
Добро утро! Animal Bee

Христос Воскресе! Пожелавам ви много здраве, топлина и уют в домовете ви. Знам, че по празници липсата на любимите хора се усеща още по-силно, но бъдете щастливи и за тези , които вече не са сред нас. Heart Exl

Нови снимки на Ханде

"Усмивката е по-евтина от електричеството и дава повече светлина."
Шотландска поговорка

# 118
Flowers Herb ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Flowers Hibiscus Да донесе в домавете, Ви радост, здраве, любов и благоденствие!
На именниците ... носете с чест имената си!
nrgmama, постовете ти носят удоволствие и добронамереност. С удоволствие ги чета... съвпадение на мислите ми почти на 100%. Благодаря! Heartbeat
Ханде ... чистота, на излъчването!

Веселушко ...

Весел, радостен празник на всички!

# 119
Честит Великден! Здраве и благополучие за всички!
А на имениците - да са щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт