💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus Лек, спокоен и приятен ден ви желая!
Идвам пак с цитати! Stuck Out Tongue Closed Eyes

„За да бъде нещо специално, просто вярвайте, че е специално“🌟🌟🌟

"Пей,  сякаш никой не те слуша.
Обичай, сякаш никога не са те наранявали.
Танцувай, сякаш никой не те гледа.
и
Живей, сякаш си в раят на земята."
/от мрежата/

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1497979068242878471?c … WjoCzudSB8skpAAAA
"Аз съм като теб, ти си като мен     "

Smiley

PS Grinning  Екипите за снимките пътуват към Егейско море Airplane

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 16:24 от Dilemi

# 256
Нови на Ханде

От стори на Ханде

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 19:57 от azisiq

# 257
Здравейте Animal Bee

Дилеми Hug
nrgmama Hug , един път да ме хванеш подготвена с това кой ден сме днес. Stuck Out Tongue Winking Eye Цяла седмица децата ми носят от градината и училище различни апликации свързани с днешния ден. Постоянно им говорят за ресурсите на земята и опазването на околната среда. Nature Earth Africa Това ме обнадеждава за бъдещето. Nature Sunny
Скрит текст:

Прекрасна е на тези снимки. Nature Sunrise

Новата локация за рекламата на Тюркиш еърлайнс е Егейско море.

# 258
Керем

Башак

Мелиса

Биге

Сладката Мая

# 259
# 260
Тук вече Ханде ми харесва, но пак има "празен" поглед, няма го онзи блясък в очите и, някаква меланхолия се усеща ..

Семейство Сабанджъ са били на семейна почивка ( без Хакан) за празника 😎

# 261
# 262
  • София
Керем

Скрит текст:

Башак

Мелиса

Биге

Сладката Мая

Sunglasses
Снимките са от премиерата на филма Can Feda с участието на Керем Бюрсин и Бурак Йозчивит, състояла се на  03.04.2018.

https://twitter.com/i/status/1649733987974414337

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 21:42 от Dilemi

# 263

Ханде с фен

# 264
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Дилеми Flowers Hibiscus

Стори от Ханде

https://twitter.com/Diliana_G/status/1649848339322601476

Flowers Hibiscus

# 265

Семейство Сабанджъ са били на семейна почивка ( без Хакан) за празника 😎

Ами... няма какво да си кривим душите... Изглеждат прекрасно! Innocent

# 266
  • София
Не ми се сърдете момичета, но от както Ханде започна да дружи с Михре много се промени. Сякаш виждам друг човек. Може ли на техният най-голям празник тя да не е със своето семейство. Ханде винаги е слагала семейството и сестра си на първо място. От известно време тя все по-рядко се събира на празници с тях. Докато беше с Керем винаги заедно празнуваха. На мен тази Михре не ми харесва. Когато се развеждаше с Ибрахим Челиккол я съжалявах, но сега виждам, че съм грешала. Точно на празниците тя си зарязала детето и тръгнала по света с любовника. Не и влияе добре на Ханде тази дружба. Ще видим докъде ще я докара. Дано да не съм права.
Като гледам снимките на Ханде от Флоренция виждам една първенющина. Демонстрация на "щастие", но го докарва само на усмивки. Очите й блуждаят, а не светят, като на силно влюбена жена. Вижте Ханде преди и вижте Ханде сега. Гледайте очите...

Накичила се е с толкова тежко злато върху потниче. Къде остана онази изисканата и стилна Ханде? То е позиране и фръцкане. Иска да ни покаже, че тъне в злато и разкош покрай Хакан. Между другото, кога ще ги видим заедно двамата на снимка. Защо непрекъснато се снима сама. Една влюбена двойка така ли се крие и не иска да се покаже официално. Всичките й снимки откакто потвърди, че е с този плейбой са индивидуални. Това е  смешно. Хакан също не е качил нито една обща снимка с Ханде. Каква е тази "влюбена" двойка, коато се крие като ученици да не ги видят родителите. Голяма любов, ще да е...

Относно семейство Сабанджъ, това, че са заедно на празниците с другият син и снахата, а не са поканили Хакан и Ханде с тях, за мен говори много. Ханде сама да си прави изводите.

# 267
Мисля че е нова

# 268
  • София
Добро утро на 23 април 2023, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

mi_si, извинявай пак! Kissing HeartHeartHeart Eyes

nrgmama Hug , един път да ме хванеш подготвена с това кой ден сме днес. Stuck Out Tongue Winking Eye Цяла седмица децата ми носят от градината и училище различни апликации свързани с днешния ден. Постоянно им говорят за ресурсите на земята и опазването на околната среда. Nature Earth Africa Това ме обнадеждава за бъдещето. Nature Sunny
Скрит текст:

Поли, написаното от теб искрено ме зарадна и както и на теб, вдъхна много надежди за доброто бъдеще на планетата Земя, наш дом и за щастливото бъдеще на нашите деца и внуци! Gift Heart

Влизам в темата отново рано, рано сутринта, за да ви поздравя по един празничен повод от изключително голямо значение за мен, а именно Световния ден на книгата и авторското право! По идея и решение на Организацията на обединените нации за образование, наука и култура, (ЮНЕСКО) от  23 април 1995 година датата е официално определена за Световният ден на книгата (с изключение на Великобритания, където този ден се отбелязва в първия четвъртък на март)! Изборът на тази дата се определя поради съвпадението от почти едновременното напускане на този свят на трима велики автори на световната литература: Мигел де Сервантес, Уилям Шекспир и Инка Гарсиласо де ла Вега. Този ден признава книгите като „връзка между миналото и бъдещето, мост между поколенията и между културите“ и призовава за честване на силата и радостта от книгите. Световният ден на книгата е ден, посветен на популяризирането на ползите от четенето, писането, превода, публикуването и защитата на авторските права, той е създаден за насърчаване на четенето, публикуването и защитата на авторските права по целия свят. Books

Темата на Световния ден на книгата и авторското право 2023 година е: „Местните езици“. Тази тема подчертава богатото културно наследство и значението на местните езици в литературата и разказването на истории, необходимостта от запазване и популяризиране на местните езици, които често са застрашени или изложени на риск да бъдат изгубени, тъй като притежават значително знание, мъдрост и уникални перспективи...

Една незабравима снимка на нашите прекрасни любимци, влюбените и щастливи герои от сериала „Почукай на вратата ми“ Еда Йълдъз (Ханде Ерчел) и Серкан Болат (Керем Бюрсин) с два от най-силните, оригинални и подходящо подбрани символа от нашия сериал, книгите събрали в себе си дълъг жизнен опит и житейска мъдрост, романа "Мадоната с коженото палто" на турския писател Сабахатин Али и философско-поетичния разказ "Малкият принц" на френския поет, писател, журналист и авиатор Антоан дьо Сен-Екзюпери:

Кориците на тези книги на български език, които имам удоволствието да притежавам:

И накрая един много любим, страхотно изигран и много емблематичен момент от епизод 4, в който героят на Керем Бюрсин се опитваше да чете книга, докато героинята на Ханде Ерчел се "учеше" да плува! Както се казва, не всеки момент и не всяко настроение са подходящи за такава дейност като четенето! SunglassesGrinningBlush

Пожелавам ви ведър, слънчев и усмихнат априлски неделен ден и успешна работна седмица! И винаги, когато имаме свободно време и подходящо настроение, да го използваме за четене! Blue BookBookBooks

# 269
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

nrgmama, Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт