💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 404
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Не съм. Искам да се съберат, но това вече е невъзможно, поне на този етап. Не знам какво им е приготвила съдбата – нито на тях, нито на нас. Времето ще покаже. Реалист съм. Просто като обърнеш нещата към реална ситуация изглежда, че Ханде прави всичко за да си отмъсти и напук, не от любов. Опитва се да нарани и да накара някой да си плати, защото я е наранил. Предполагам, че това е Керем. Не е влюбена, но когато си отмъщаваш, не ти пука за последствията. Не вярвам даже, че приема Михре като истинска приятелка, а просто като „оръжие“ .

Дано успявате да ми хванете мисълта, че днес нещо не съм във форма и даже аз трудно се разбирам.
Тина, не разбирам? Ашк вар ли си? Satisfied
Оставете ги другите.
Ханде е любов! Sparkling Heart

# 556
Не съм сигурна искам ли да се събират. Изобщо свикнах с идеята, че няма да ги видим повече заедно и всеки е поел по своя си път. Не разбирам някои действия и от двете страни, на приятели, на партньори. Много объркани взаимотношения имат. Не само те, цялата им дизи индустрия.

Излъгах ви, искам да се съберат, но не вярвам, че е възможно. Каквото-такова. Моята луда любов ръжда не хваща. Animal Hear No Evil

От сета днес на "Двама непознати".

Лека вечер, да не ви досадя много. Satisfied
Утре ще кротувам.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:26 от midnight__sun

# 557
И двамата са обидени и наранени и важи:
" Не е важно на мен да ми е добре, а на Ханде/Керем да му е зле.. "
Дано греша 😎😉
Добре, че вече имат проекти, че фокусът и напрежението да се изместят и нещата да се нормализират 😉

# 558
Инфо:
IG Morteza 📸от Серкан Болат (серия 9)

Wink

#NocturneXHandeErçel
60.3K Tweets
Sunglasses

# 559
Още една нова снимка с Ханде

Рових в сайта на Nocturne да видя какво е това розовото тоалетче - рокля ли е , костюм ли е , любопитно ми стана, но го няма.
Обаче попаднах на това...
Скрит текст:
Бихте ли се загледали по този тоалет , представен от този модел? 😳
А от този ? Sunglasses

# 560
Любимите фенки за Керем, Моята лйбов и Моята слабост! Gift Heart

Revolving Hearts

Керем! Спрете да ме гледате така или няма да нося отговорност за действията си!

Flowers Hibiscus

Мили дами, чета Ви и се радвам, един ден събирате Ханде и Керем, на другия са разделени. Истината е ясна от началото на февруари, събирането им е мисия невъзможна,, а от март започна операцията на отмъщение. На мен тази ситуация ми е грозна и пошла. Вместо да застанат един до друг и да обявят в името на успешното ни партньорство в сериала SCK оставаме приятели, гледаме сякаш някакъв сбъсък и отмъщение.  Хубавото е , че проектите им рязко тръгнаха и работят под пара. Съдбата си знае работата и ще  постави всеки на мястото.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 22:29 от didi54

# 561
Лайк от Керем за Серкан Болат Sunglasses

А това е актрисата, която ще играе майка на Лейля, феновете са се срещнали и с нея. Blush

# 562
  • София
Мира не ми дава, с коя от бившите си пише Керем. Сигурно е изказвал съболезнования на Ханде.
И как точно Мехтап го е хванала, след като тя е в Истанбул, а Керем обикаля Турция. 
За новият дом, който Керем закупи, не се притеснявам. Той е стратег. Много добре си прави сметките. Знае, че като се върти в квартала на Бамби, все ще я засече някъде. Сега очаквам Хакан да хване, че Ханде си пише с бившият и също да се разсърди и да си тръгне. Амин, дай Боже!!!  Защо не, няма невъзможни неща.   

Как да оставиш такова красиво момиче?

# 563
Досаждам отново, но да закръгля коментарите си на 10 за днес. Joy Утре ще почивам. Joy

Забавни колажи -  част 1

Отивайте да си миете зъбките и лягайте Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ! Nature Dizzy

# 564
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Wink

Gift Heart

# 565
Добро утро момичета!
Чудесен ден Ви пожелавам .

# 566
# 567
Здравейте, момичета!  Flowers Hibiscus

Ново стори от Керем

https://twitter.com/hankerXsupport/status/1653670219624087552

# 568

Предполагаемата раздяла добре му се е отразила ... Stuck Out Tongue Winking Eye