💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 388
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Sunglasses

За предполагаемата болест на Ханде - не обичам да поставям диагнози на хората. Надявам се просто да е отслабнала от стрес, Гамзе също е много слаба в момента спрямо предходната година. Ако все пак има някакъв здравословен проблем, се надявам да го е осъзнала и да работи върху това, защото това за мен е болест на ума, не на тялото.

# 601
Те започнаха да пишат, че Ханде е зарязала Хакан и Акиф знае и дори има доказателства. Но е предупреден да си трае, така, че сега въпросът е: стиска ли му да покаже това, което има или ше си трае ..
По принцип парите управляват света, но все пак се надявам да му стиска и да пусне снимките, за които се говори..

# 602
    По принцип съм на мнение, че журналистите правят всичко за трафик, ако са чули клюка, ще я споделят веднага, ако  имат снимки, ще ги пуснат веднага. От друга страна обаче снимката на Керем и Стефани изскочи от нищото половин година по-късно , така че всичките ми теории отиват по дяволите. 🙃

# 603
    Няма дим без огън казват.
    Мики, те и клипове имали с тях двамата от визитите в Испания. Поне така пишат. По-добре ако има изобщо да не ги пускат. Satisfied

# 604
    Здравейте момичета нова съм но Ханде и Керем са ми любимци много ги харесвам и затова се включих искам да разбирам новини за тях благодаря 😍🥰

# 605
    Здравейте момичета нова съм но Ханде и Керем са ми любимци много ги харесвам и затова се включих искам да разбирам новини за тях благодаря 😍🥰
    Добре си ни дошла! Flowers Bouquet На всички съфорумки се радвам, но на новите най-много.

Още една нова снимка

# 606
    • София
    Динчева, прекрасно е че се осмели да се разпишеш. Всеки нов член в нашето "семейство"  е добре дошъл.

Отидете отвъд с @KeremBursin и @TurkishAirlines

# 607
    Относно визията на Ханде, преди 2 седмици един от жълтите таблоиди в статия написа, че Ханде използва т.н. "течна"  диета, с която смъква 5 килограма за 1 седмица. За мен това си е истинско изпитание на организма и не е здравословно.

Миналата година също беше много отслабнала за представянето и в Disney което се вижда на снимката горе, а феновете коментираха да не е анорексичка. Това отслабване в името на кариерата не е нито здравословно и си e изпитание за организма.
    Спокойна вечер!

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 00:08 от didi54

# 608

Добре дошла и от мен! Hug

Нова снимка с Керем
    Вижте и описанието от момичето Blush

Диди, да , тя беше казала, че е използвала тази диета за ролята на Селин от "Слънчеви момичета" и след това просто е внимавала за храната, за да задържи теглото. Разбрах го като нещо еднократно, а не че я прилага постоянно, но знам ли..

# 609
    Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с  хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 610
    Добро утро момичета!
    Един прекрасен и усмихнат ден ви пожелавам.

# 611
    • София
    Здравейте! Flowers Hibiscus

Динчева, Flowers Cherry Blossom

Снимките на Ханде, качени от azisiq са от  Velvet Collection на DeFacto  (есен 2017)

Ханде сега наистина изглежда  отслабнала. На много актьори им се нагала, заради определени роли, да отслабват или да качват килограми.  Не се знае, дали и при нея е нещо подобно. Thinking

Sunglasses
    https://twitter.com/i/status/1654207260388646915

Лек ден ви желая! Smiley

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 08:20 от Dilemi

# 612
    Ханде наистина от известно време е ненормално слаба незнам на какво се дължи ама а много грозно за мен толкова слабост на такава височина 😊

# 613
    • Плевен / София
    Здравейте момичета,
    Днес е петък и отново ни очакват повече почивни дни. Пожелавам ви да си починете добре, с любими хора около вас и приятни занимания.....
    Скрит текст:
    Идвам за да се отчета...Благодаря за положителната енергия и "стикането на палци"....Изпита е взет и сертификата е наличен.....
    Да почерпя... Идва хубавото време и ще се опитам да е по- здравословна...

Ако все пак килограмите ни ви притесняват едно сладко изкушение....

# 614
    Здравейте Animal Bee

Гости, браво Hug

Нова снимка
    „Тайнствена като луната, силна като слънцето...“

Общи условия

Активация на акаунт