💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Страхотни сте ⚘
Последни новини от Туитър

След лайкванията на Керем днес в Туитър отново се възобнови „войната“ между феновете на Керем с тези на Ханде.

По принцип от края на февруари, когато Ханде обяви, че има връзка с Хакан, Керем избягваше да коментира и лайква профили с аватари на Ханде и Ханкер.., до днес. След новините от вчера за предполагаема раздяла днес Керем активно лайква и коментира точно такива профили, с което отново нажежи обстановката. И един вид потвърди, че Хакан и Ханде са разделени.😎

Не знам дали е нарочно или всичко е безобидно, но като знаят ( а те и двамата знаят, какво влияние имат), какво ще последва, ми се струва нелогично да си играеш с огъня, ако нямаш пожарогасител наблизо.

Май скоро се очертават интересни събития 😉

# 631
  • София
Тина, Flowers Hibiscus харесва ми как ни осведомяваш за новостите - сбито, стегнато, с дружелюбна ирония и приятно чувство за хумор.Smiley

Sparkling Heart

Sunglasses

# 632
Добър вечер, момичета! Flowers Hibiscus

Всичко актуално сте сложили и за мен не е останало нищо, но все пак да мина да огрея и днес. Satisfied

Гости, честито! Flowers Bouquet Утре и неделя да минеш сутринта и с кафенце. Satisfied

Тина ще те правим новата Ани Салич в темата, наравно с Миси. Satisfied Не му е лесно на този, който носи клюките, особено когато не са приятни. Satisfied

И какво излезе сега, наш Керем отново си върна настройките и започна да отговаря на туитове със снимки на Ханде. Соло майките му в Туитър не харесват това. Satisfied
Много съм объркана от това поведение. Не знам дали има чувства или просто е над нещата. Но пък защо да спира февруари и май да започва отново. Не ми вкарвайте мухата в главата, веднага съм обърнала палачинката. Satisfied Animal Hear No Evil

От стори на Керем

https://twitter.com/satrovskaa/status/1654492095149744131

# 633
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета и Честит празник на всички, които празнуват днес! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 634
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит Гергьовден!
Баща ми (светла му памет )беше военен и този празник е на почит в семейството ни.....Парадът  също.....присъствала съм на "живо", сега ще е по телевизията....
Скрит текст:

Пожелавам ви спокойни  и весели почивни дни.....

# 635
Здравейте,

Честит празник на всички.

Последни новини - накратко 😉

Близкият приятел на Керем Oguzhan Ugur и Мехтап пътуват към Адана. Носят се слухове, че техни приятели се опитват да ги сдобрят.

Керем е лайкнал снимката.

Хубав ден на всички!🌞

# 636
Честит празник момичета !!! Дано ги сдобрят тя са ми най любимата двойка 🥰😍

# 637
  • София
Привет момичета. Честит Гергьовден! Честит  Ден на храбростта и празникът на Българската армия!
Празнувайте днес! Няма по-хубаво нещо от празниците.

Тина, много се забавлявам с твоите "клюкини". Особено за Керем и инфлуенсърката. Името й Mehtap се произнася много интересно. Това "h" в средата в турския език не се произнася и по този начин се чува едно "Метап". Някой беше го написал може би на шега "Майтап". Самата тя ми е нещо, като на майтап. Защото никой така и не разбра с доказателства, кога Керем и тази Майтап станаха гаджета, кога се скараха, а сега пък ще ги сдобряват.
Приятелят на Керем Оузхан, заедно с инфлуенсърката са пристигнали в Адана с мисия да помагат на пострадалите от земетресението. Как някои решиха, че са тръгнали специално да намерят Керем и да го сдобряват с тайното му гадже. Големи фантазьори са това някои фенове. Ако е така, време е вече да ни качат и снимки за доказателство, а не само да пишат.
Ето какво е написал в профила си Оузхан вчера: "Тук съм, за да заснема най-трудното шоу в живота ми... Бъдете в готовност за излъчване." Затова Керем е лайкнал тази снимка. Майтап също е с него. Тя е от групата за подпомагане на пострадалите.  Те са тръгнали с определена мисия. Друг е въпросът, дали ще се видят с Керем. Ако са наблизо ,защо не.

Като гледам Майтап и я сравнявам с предишните приятелки на Керем, тя е на последно място, като хубост. Керем заслужава нещо по-хубаво.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 11:49 от БлагаВест

# 638
Както казват по ТВ-то, това не е всичко: 😎
Един бърз ъпдейт-
"Тази сутрин един от добрите приятели на Хакан е спрял да следва Ханде в Инстаграм "

# 639
Честит празник на имениците!
Нека са здрави и победители!

# 640
Здравейте момичета! Flowers Rose
Минавам бързичко, да ви почерпя виртуално, че днес ставам с една година по - .... 😀

Честит празник на именниците! Бъдете здрави, сбъдвайте мечтите си с усмивка!
Весел празник на всички!

# 641
Здравейте Animal Bee

Сними, честит рожден ден! Heart Eyes Всичко най-хубаво ти пожелавам и по-честичко да ни навестяваш в темата. Kissing Heart

Честит празник и на всички останали, които празнуват днес. Heart Exl

Скрит текст:

# 642
Ново:
https://twitter.com/i/status/1654782228251934722

Gift Heart

П.С.
Сними, Честит Рожден Ден! Birthday Tada

Желая ти много здраве, късмет и успехи! Flowers Four Leaf Clover

# 643
Сними, Честит рожден ден и от мен! ⚘

Малко по- различна Ханде 😉

# 644
Ханде в Туитър Wink

Инфо:

"Вчера, петък, 5 май, се проведе ново събитие #Turkishairlines в Лос Анджелис и #KeremBürsin като имидж на марката беше "присъстващ" чрез видеоклип. "

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт