💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 47 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Започва да излиза интервюто на Ханде за списанието.

Ханде Ерчел за това, че е силна: „Мисля, че мога да придобия гъвкавост, като се адаптирам към всяка ситуация, която животът носи. […] Всеки проблем, който мислите, че няма да премине, по един или друг начин, опитът, който оставя върху вас, ви прави по-силен.“

„Какво желаете за свят, в който всичко е възможно?“
Ханде: Свят, в който децата са винаги здрави и щастливи и могат да растат с любовта и вниманието на своите родители.

„Да имаш късмет или сам да направиш късмета си?“
Ханде: Има моменти, в които всички имаме късмет и отново всеки от нас има възможност да създаде собствения си късмет. Става въпрос за анализ и възприятие.

Ханде: Вярвам, че актьорството е безкраен процес на обучение. Всяка роля е нов свят […] Винаги се опитвам да ставам по-добър, приемам сериозно критиците, за да подобря моя път. […] Опитвам се да дам всичко от себе си и да отдам справедливост на [актьорството] и ще продължа да го правя.

# 706
В какви случаи един актьор е смел?

Ханде: "Актьорството е професия, която изисква смелост. Да бъдеш на екран, да загърбиш личното си пространство за работа през повечето време, да рискуваш да не бъдеш оценен, критикуван е ситуация, която изисква смелост."

# 707
  • София
„Въпреки че винаги съм била нощен човек, не мога да скрия очарованието си от изгревите и залезите.
Обичам луната и слънцето, нощта и деня, да правя желания, докато виждам пълната луна и сънувам."

„Мисля, че изглеждам така, както се чувствам. Например, когато съм щастлива, всички го виждат, защото усещам различна светлина в себе си и излъчвам тази енергия."♥️

— Имаш ли някакъв ритуал?
 Ханде: Ако се събудя и не се чувствам добре, изгарям градински чай. Вярвам, че почиства дома и енергията ми и винаги е полезно за душата. […] Има места, където пазя добри спомени, където отивам, за да бъда сама.“

Ханде за нейната мечта: „Да създам колекция от произведения на изкуството, където мога да се събера отново с всички любители на изкуството по света, да мога да излагам изкуството си в градовете, които обичам най-много, и да виждам изкуството си в различни части на света.“

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 19:33 от Dilemi

# 708
„Вярвам, че изглеждам така, както се чувствам. Например, когато съм щастлива, всички го виждат, защото усещам различен блясък в себе си и излъчвам тази енергия.”

Имаш ли някакъв ритуал?
"Ако се събудя не се чувствам добре, изгарям градински чай. Вярвам, че пречиства къщата и енергията ми и винаги е полезно за душата. […] Има места, където пазя добри спомени, където отивам, за да бъда сама.“

„Като човек, който разбира стойността на живота и загубата от много ранна възраст, се опитвам да добавя светлина към всеки ден от живота си, вярвайки в стойността на всеки момент. Опитвам се да бъда благодарен за един щастлив момент, дори и да е малък, в труден ден.”

# 709
# 710
"Обичам да си пожелавам луната и слънцето, нощта и деня, да си пожелавам, докато гледам пълната луна, и да мечтая по изгревите."

"Правя проучване за себе си и за ролята, на която ще дам живот, и се опитвам да използвам всяка възможност, която може да има положителен принос. Опитвам се да давам всичко от себе си и давам всичко от себе си и ще продължа да давам всичко от себе си."

# 711
# 712
# 713
От всички фотосесии досега тази ми харесва най-малко. Нестандартни (изчанчени) ли са искали да бъдат...не знам, но нали такива са хората на изкуството. Satisfied

„Започваш да вярваш в силата вътре в себе си, когато осъзнаеш, че все още стоиш и продължаваш да се надяваш, докато преминаваш изпитания, които не си могъл да планираш или дори да си представиш. Когато проблемите, които смяташ за непреодолими, преминат по един или друг начин, следите и опитът, който са ви предоставили, ви правят по-силен."

# 714
# 715
  • София
От всички фотосесии досега тази ми харесва най-малко. Нестандартни (изчанчени) ли са искали да бъдат...не знам, но нали такива са хората на изкуството. Satisfied

На мен силно ми напомня модата на 90-те - дните на диското, Спайс гърлс...дори позите са подобни Stuck Out Tongue Winking Eye
Животът е като спирала, новото е добре забравено старо! Smiley

Скрит текст:

]

# 716
Разкажи ни за една мечта!
Най-вълнуващата ми мечта тези дни: подготвих колекция, която мога да събера с всички любители на изкуството по света, имах възможността да изложа творбите си в любимите ми градове по света и творбите ми са в любимите кътчета на различни любители на изкуството в различни части на света.

# 717
Още кадри от фотосесията

# 718

и малко баланс ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 719
Класацията на imdb тази седмица.
Правим крачка назад , за да се засилим. Stuck Out Tongue Winking Eye

Nature Fire

Тема 17 е готова, ако нямате търпение да си припомни епизод 13 , може да се преместим още тази вечер. На линия съм. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт