Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 060
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 135
Аз не знам какъв човек трябва да си, за да стоиш и  като великомъченица да търпиш подигравки, обиди, лицемерие, пренебрежение и предателство. Ден, два, три- ок, ама цял живот не може. Прекъсването на срещата беше грубо и нескопосано, но тя нямаше друг избор. За мен освен, за да демонстрира превъзходство, го направи и защото Евгени наистина и липсва.Тя самата каза в синхрона, че е доволна, че е успяла да го види, а на самия Евгени призна, че го сънува всяка вечер. Това между тях за мен е 1000 пъти по истинско,отколкото напудрената история с Ленчето. Елена се разбра, че може да омагьоса всеки, но не е ли разбрала, че рано или късно магиите се развалят и Евгени ще разбере, че тя всъщност е подмолна, двулична и манипулативна.
а според мен, беше мотивирана, че на предната церемония за малко да остане без роза, един вид да си осигури престоя във вилата.
А Елена защо да е такава?-подмолвна, двулична и манипулативна- дай пример
Пам излезе начело в анкетата. Въпреки силното си желание да е харесвана и приета такава каквато е предизвика обратната реакция. Човек като се напъва да е много харесван накрая е много не харесван.
Анкетата на БГ мама не е най-правдивото нещо.

# 136
  • София
Е защо пък да не ѝ обръща внимание Ергенчо на Валерия? Да си ѝ обръща. Извинявай, Ирина, ей сега ще се върна и после ще поговорим пак. Много е сложно да отреагираш възпитано на някаква ситуация.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 13:19 от бъръльо-бъръльо

# 137
Изобщо не се впечатлевям, още по-малко пък да се потрисам, от женски зърна, прозиращи изпод дреха. Както не се потрисам и от щедро изложени на показ мъжки зърна - на плажа, примерно.
Още повече че Айлин едва ли го е искала или целяла. Просто роклята е такава. Голяма работа.

Точно. Заради това не виждам защо трябва да се размятат снимки и какво доказват те.

И аз не се впечатлявам, още повече, че не съм най-големия фен на сутиените Simple Smile
Всичко тръгна от коментар в предната тема, че ако Айлин си бе показала гърдите или разголила, сме щели да я заклеймим подобно на Пам/Елена и имаме двойни стандарти. И няколко съфорумки се включихме да кажем все пак, че тя вече е показала каквото има и не бе подложена на публичен линч, за разлика от Елена, чиито гърди и зърна даже не се видяха...

Аз и от жени по монокини на плажаа също не се впечатлявам. Simple Smile
И разсъбличането на Елена на плажа изобщо не намирам за възмутително.
Ама било имало мъже, пък били снимали.... И? Гърди нито се видяха, нито ни ги излъчиха.
И изобщо - женски гърди бих коментирала единствено ако са фалшиви и ако притежателката им е прекалила с кубиците.

Гърдите на Джия се видяха още преди това. А на Елена, просто монтажистите бяха редактирали по-натуралистичния им вид в близък план. Видя се, че тя си махна ръцете пред Евгени в последствие. Голяма работа де, "сеир да има", това е мотото на предаването.

# 138
  • София
Много ясно, че ще ги махне. Отиват да плуват, все пак. Simple Smile
Както вече писах, жена по монокини за мен е напълно естествена и приемлива гледка. Та затова не разбирам какъв й е проблемът на целомъдрената българска зрителка.

# 139
Трябваше да навие крачоли Ленчето и да влезнат да му измие краката само, нали е Перчем ефенди.

# 140
Променена е анкетата. Сега като я оглавят Пам, Валерия и Евгени ще се види как продукцията за втори път не успява да улучи любимците на публиката и да ги събере. И как плюс сайз момичето, което всички трябваше да съжаляваме, се изравни по непоносимост с Габи и Елисавета.
Аз срещнах в няколко статии и Бояна Генова, и отделно Боряна Лекова. Даже се изненадах как свободно й циркулира името в тези писания.

# 141
Променена е анкетата. Сега като я оглавят Пам, Валерия и Евгени ще се види как продукцията за втори път не успява да улучи любимците на публиката и да ги събере. И как плюс сайз момичето, което всички трябваше да съжаляваме, се изравни по непоносимост с Габи и Елисавета.
С гордост съм първата гласувала за Евгени!

# 142
  • Разпиляна във въображението
А защо не? Наистина не виждам проблем.

Евгени може да не се е върнал при Ирина, защото просто не му се слушат отново някакви откровения отникъде с какви мъже се е срещала тя. Може грам да не му пука.

# 143
Много ясно, че ще ги махне. Отиват да плуват, все пак. Simple Smile
Както вече писах, жена по монокини за мен е напълно естествена и приемлива гледка. Та затова не разбирам какъв й е проблемът на целомъдрената българска зрителка.
Е да де, не че е нещо лошо, но както коментирахме вече назад в темата те са в Турция, където това не е приемливо и тя като "интелектуалка" го знае. Но дай сега да е съблазнителка велика!
Чиста провокация към зрителя си беше това. И не, не съм пуританка, нито лелка, просто ми направи впечатление. Иначе, каквото дал Бог в пазвата.
А защо не? Наистина не виждам проблем.

Евгени може да не се е върнал при Ирина, защото просто не му се слушат отново някакви откровения отникъде с какви мъже се е срещала тя. Може грам да не му пука.

Да, пролича си, че не му пука.

# 144
Елена, трябваше да бъде изненадана от това, че ергенчето идва да я вземе на индивидуална среща и "се беше облякла" с този идиотски гащеризон, от една страна да не и се гледа под полата Simple Smile докато ергенчето я награбва до колата, а от друга, да го съблече изцяло, ох, нямала сутиен, но тя може и да не носи. Сякаш не е знаела, че ще има плуване да си сложи банския, играха го да е непринудено.
А останалите мацки, след като разберат, че са избрани, започват да се контят с помощта на стилистите.

# 145
  • София
Възпитанието няма гледна точка. Можеше да се извини на Ирина и пак да хукне след възлюбената си, или да каже на Валерия да му даде 2 минути, за толкова никой нямаше да го изяде. Просто от никаква гледна точка не е допустимо някой да ти говори, а ти да се оставиш да бъдеш отнесен като куцо пиле домат, без гък да кажеш.

Човекът се е оставил на емоцията дее, той си го каза Satisfied Но факт, че излиза доста невъзпитан и неуважителен, в не един случай. Понеже го гледам като шоу, не ме дразни особено, но хич не бих търпяла мъж да действа така с мен, и аз да продължавам да му се бутам отгоре на всичко Joy

# 146
Гледам,че още се въртят сисите на Лена и още има неразбрали,че не сисите и са проблем, а начинът,по който се опита да впечатли Евгени,а именно да се съблече, защото този акт беше по нейно усмотрение, тя предложи да плуват. След това ходи да чете морал на другите, че се предлагали. Това е лицемерие, вече не знам на какъв език да го напиша, че да се разбере наистина.

Може да пробваш на немски, така и самата представителка на немската школа може да го схване, а не да си приказваме колко сме закостенели и целомъдрени, отричащи кърменето на обществени места.

# 147
Аз си промених гласа - едното ми вотче отива при "Най-големите дразнители си тръгнаха" - имам предвид естествено, Габи и Елисавета, но и Милица.
Последната съм я гледала само по клипове, но имам чувството, че нещо не беше съвсем наред. Или щеше да си реже вените, ако беше останала, но ако не е фаворитка, или да хвърли един бой я на Валерия, я на Елена... Предполагам, няма как да знам Simple Smile

# 148
С гордост съм първата гласувала за Евгени!
Влезнах в топ 2 гласували.

Сърдечни благодарности, dreamer , че гласът на народа се чува.

# 149
Ооо, ето, имах свободно място за анкетата и Евгени с достойнство го зае - сега са Валерия, Пам и Евгени.

Общи условия

Активация на акаунт