Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 973
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 085
Айде сега има виновни, защото не разбирали жестокия свят на модата. А пък коментиращите го знаят в мръсни детайли какво точно е преживяла Валерия в тази мелачка… Фантазии всякакви и после порицаване, че някой не е в същия филм.
Валерия никога не е коментирала жестокия свят на модата и как оцелява в него. Нямаме основания да развиваме този сюжет.

# 2 086
Елена усеща, че губи почва под краката си и затова е толкова нервна последните епизоди. Преди беше като бохем хедонист на коктейлите и си пийваше винце, докато хапе хубавелките, а сега седи намусена и едва изтрайва коктейла. Във всеки случай обаче друг и е виновен. Преди бяха Валерия и Айлин, че са кисели и развалят атмосферата, сега пък я дразнят другите колко са весели и как се преструвал, че се радват. Е, няма угодия! Joy
Това ми напомня колко негативни коментари отнесе Валерия, когато си седеше безизразна на дивана с Айлин. Другите момичета даже ги подкачаха за това.

# 2 087
  • София
Според мен Елена далеч не беше най-злата господарка, не виждам как е унижавала. Ивелина например беше доста по-зле. Отделно не ми е приятно да играеш по правилата и накрая някой да реши, че те трябва да се променят. На Велерия й щукнало да се прави на великодушна и аз да й играя по свирката, да бе. Точно същия случай, когато момичетата бъхтаха цял ден, какво беше, баскетбол май, и тя отиде да им се натресе на срещата. В случая става въпрос за игра и не е кой знае каква драма, но въпросът е принципен, не обичам изобщо хора, които не се съобразяват с правилата. Също мисля, че постъпката на Валерия си беше користна..

Точно същото мисля и аз. Много се дразня, ама много, когато са обявени някакви правила, даже и на тъпа игра, и после някой решава да ги наруши, и на всичкото отгоре му е позволено. Поли, въпреки че не знам за кога се засили да бъде с Ергена, поне спореше по зададеното - какво е да си мекушав и кой е бил мекушав, не седна да извърта нещата като Валерия. А тя пък съм сигурна, че не го направи от великодушие, не е особено близка приятелка с другите три "прислужнички", а на принципа "на Вуте да му е зле". Отделно е разчитала липсата ѝ да направи впечатление и да си спечели време с Генчо. (Между другото, Виктория уж на шега я попита дали няма пак да се натресе неканена и да го открадне.)
И типично в техен стил, Генчо и Валерия зарязаха Поли да поддържала огъня в камината. Много мило.

# 2 088
Това за краката и храната съм го пропуснала😄 иу

Как да не го приоуснеш каго такова нещо нямаше. Изобщо не се е хвалела с това, а и няма как да се твърди, че не си е мила ръцете, какво очаквате, да снимат точно това ли?
Така че, айде по-лекинко с лъжите и внушенията, тук повечето гледаме предаването, тези минават само в ИГ и ФБ.

Как да го нямаше, тя съвсем ясно си го каза, друг е въпросът дали го е направила, или само се изцепи, но майтапът определено беше там. Аз лично не го намирам за лошо, винаги се държа добре със сервитьорки и всякакъв обслужващ персонал, защото има мн начини да си го върнат.

Виктория ми е толкова скучна, че отвори ли устата ми идва да се гръмна. Може би най-скучният и досаден участник за мен. Simple Smile)) А доста ми харесваше в началото. Просто тя има само един моуд на съществуване.

Елена много добре си се беше дръпнала от Генчака в този епизод и съвсем логично и правилно след неговото поведение. Много добре осъзнава тролът какво направи и защо го направи и след такова разкриване от нейна страна, няма какво да ходи допълнително. Както тя каза, дала е 100 %. От там насетне няма какво повече, дано успее трайно да се отдръпне поне малко от него.

Евгени със сигурност харесва най-вече Валерия, Айлин му е ходещ секс, не го затрогва. С Елена имаше леко разпалване, но сега не дава никакъв знак към нея. От там насетне, това за мен говори много за Евгени какво търси в партньорката до себе си.

# 2 089
За да се угоди на Елена трябва всяка друга да бъде поругана и изгонена. Междувременно да се обяснява как тя е жената-богиня, нежна и силна, умна и емоционално интелигентна. Едновременно с това масажи на краката, за да няма празни ходове и да се гради прогрес като в ткзс.
Само Пам може да остане вътре като нейна придворна, за да не ѝ е скучно докато Генчо хока простите и лицемерни девойки. Той трябва да е съгласен с нея във всичките ѝ виждания иначе ще има рев. И трябва да се снимат много синхрони, защото тя там е най-силна с правилните въпроси и богатия си речников запас.

# 2 090
Върнете си епизода - Валерия масажираше краката на Ивелина, пратиха я за ледчета. Тя влезе в кухнята и я даваха как слага ледчета в чашата, докато казваше как с тези ръце, с които е пипала краката ще им пипа и леда и нека да го пият това.

Това за краката и храната съм го пропуснала😄 иу

Как да не го приоуснеш каго такова нещо нямаше. Изобщо не се е хвалела с това, а и няма как да се твърди, че не си е мила ръцете, какво очаквате, да снимат точно това ли?
Така че, айде по-лекинко с лъжите и внушенията, тук повечето гледаме предаването, тези минават само в ИГ и ФБ.
Моите впечатлвния  от живота са, че в повепето случаи не е важно какво правил, а как го правиш. Затова Валерия и с грим, и без грим, и в рилята на прислужница успява да избегне това да изглежда нелепо. Динякъде я рязбирам Елена, не е честно да не се стараеш и да омайваш, но...това са дадености. Валерия има една вътрешна сила и увереност, и няма ергенин, който да и ги срути. Почти всяка на нейно място би се чувствала неловко (Елена и Пам обидено) ако трябваше да се нарвди сред другите обкечена като прислужница.
И не, увереността не идва от това, пе е модел. Точно тази сфера ражда най-много анорексички, булимички, крайности в режимите и оперативнитв намеси, депресии.
Елена почва сериизно да изплисква легена. За съжаление Валето ше и се върже, защото е айванче. Ако може маалко да си овладее тона ше соечели единибирството. Видяхме, че никак не е трудно да затапиш Елена - вчера Виктория с едно изречение я постави на място.

# 2 091
Друго страшно странно за мен е разговорът между Джия и Евгени, че Айлин била влюбена в Евгени....това подейства ли му, повлия ли му на Евгени по какъвто и да е било начин? Направо потрес. Друг е въпросът, доколко е наистина влюбена Айлин. но той ако имаше поне минимално емоционално привличане към нея, нямаше ли да я викне да си поговорят след "неочакваното признание"?

Да не говорим да налита да се целува с други. Просто май няма нищо емоционално към Айлин, според мен.
А пък Айлин много влюбено насърчаваше целувките на Виктория и Ергена Simple Smile)) мани, цирк.
Това, че отиде да вземе Валерия, беше ясен знак за емоция към нея. Не мисля, че би отишъл да вземе друга, евт Елена, но не съм убедена.

# 2 092
Представяте ли си някой наистина да си го върне това, за да се наслади на тоя сюжетен епос?
Искате ли вместо да се коментират ледчета, вазелини, крака и филии направо да си стиснем ръцете, че Валерия е злобно чудовище и ужасен човек?
С уговорката обаче, че това няма да промени чувствата на Евгени, нито пък ще направи Елена по-харесвана и подходяща.

# 2 093
Забавен беше епизодът снощи, но не разбирам защо се приписват пак някакви възвишени качества на Валерия, като тя просто няма такива. Играта с господарки и прислужници не я бяха измислили добре, а това, че Валерия не си изми ръцете след като пипа краката на Ивелина, беше ...Униформата, в която беше облечена цяла вечер беше такова сугестиране от страна на сценаристите, за това колко е "Бяла и добра" тази Пепеляшка и как Генчо е луд по нея и отива да я търси, даже и като "прислужница". Принцът обръща внимание на "обикновеното момиче", игнорирайки всички нагласени мадами около него.
     Поправете ме ако греша, но не сме ли вече на средата на сезона? Доста нелогични и непоследователни ми се струват епизодите. Например вчера поканата за Айлин за втора среща беше неочаквана, вкл. И Айлин се изненада. Има момичета, които още не са били на среща, а по спомен миналият сезон само Александра и Капитонова (накрая вече) имаха по две. Освен това, от самата им среща почти нищо не видяхме. Само хахо хихи, "мозъче, влюбена съм" и накрая и това ухапване? Много вероятно да е имало с€кс наистина между тях. Ако той я взема за среща сутринта или ранен обяд - към 11-12 и се връщат чак за коктейла, когато вече е тъкмо - 20-21-22 какво са правили цял ден? Едва ли са се гмуркали повече от час-два, после вечеря 2 часа, а останалото време? Тя смени и няколко тоалета.
   Иначе очаквах Поли да си тръгне, но нищо, следващия епизод. Пам и Микаела, колкото и да я харесвам, също според мен са за изгонване. И остава да видим следващия епизод, пак ще има сблъсък Валерия-Елена, пак ще се крещи, Валерия горката как падна и защо не са го изрязали не знам.
   Елена този епизод, а явно и следващия, е доста напрегната, поради това, че пак губи позиции. Не мога да я обвинявам, по-скоро се дразня на Генчо в неговата тотална липса на последователност, липсата на джентълменско държание и факта, че явно е решил да ги намачка всичките. Ситуацията с колието беше ужасна и съм разочарована, че Елена така се пречупи и клекна в отговор на ужасното му поведение.

# 2 094
Хареса ми Елена как се държа в този епизод. Не видях злоба у нея. Беше и за пореден път много откровена и много точна с парада на целувките. Няма какво толкова да се радват, че всички се целуват.  Според мен, доста добре оценява ситуацията, спомена за глава в стената. Беше и много красива днес с тази рокля и грим.

Айлин, милата, след среща и ухапване (доста вулгарно, според мен), беше тотално пренебрегната и имаше целувки с Виктория, а и много внимание към Валерия. Към Айлин със сигурност емоцията е само сексуално привличане, всеки път след срещата с нея нагащва други.

Поли ми стана много антипатична с това как го играеше уж добра, а после се опита да го изкара, че не била мекушава. Доста евтинко, добре, че ще си ходи. Поли беше брутално зарязана в кухнята от Евгени. Към нея даже и сексуално привличане няма.

Валерия беше много забавна наистина с коментарите си, може би най-забавната част в този умрял епизодм ама и обичайно злобничка, хехе.

И за мен е нормално да се ревнува и да ти е неприятно, а пък е интересно за Айлин не се ли усеща, че не е съвсем супер, че след като я е хапал и ръфал, веднага хуква да се мляска с други. С нищо не го хваща за сърцето тя. Да си припомним, че след срещата с Елена, Евгени не доближи друга и веднага нея я покани и на коктейла, че и покани Пам да я разпитва. Да, според мен, тези чувства са избледнели, но няма общо поведението на Евгени към Елена и към Айлин.
В този епизод май бяха изрязали, че се натиска с Боряна.

# 2 095
Микаела пък с нейните метафори с кутийките и кибрита верно беше мн. втф Simple Smile))

Не, Алукард, от съвсем друг епизод бяха изрязали целувките с Боряна, които бяха обсъждани. Евгени си беше изцяло пдо магията на Еленка

# 2 096
Току-що върнах да чуя какво точно каза Валерия и цитирам: "Ако си мислят, че като господарки могат да ме надхитрят, няма как да стане. На едната й пипам краката, на другата й слагам лед в чашката...мнооого вкусно, иу. Много ще е вкусен този коктейл със сигурност". Придружено с ехидна усмивка. На мен не ми звучи като да си е измила ръцете.

# 2 097
  • София
Това с леда съм го пропуснала... Прекрасно, няма що. Въобще, както казах, на мен никак не ми беше забавна Валерия с коментарите си. Не знам нарочно ли даваха само нея, другите не са ли говорели нещо подобно, но ми беше досадна с това мрънкане. Най-много ми хареса Виктория, беше просто идеална. Тъпото в тая игра беше идеята за педикюра, но предполагам, че е дошла от продукцията, защото наизвадиха веднага подходящи и еднакви ванички и инструменти.

А Джия продължавам да смятам, че трябваше служебно да я дисквалифицират и да не ходи на коктейл. При разпределянето на задачите беше добре и мрънкаше, че иска да е господарка, после ѝ призля, и до вечерта се оправи. Какво беше това?!

Елена много ме разсмя с "фестивала на целувките". Наистина, каква е тая еуфория, че все повече са целунати и хайде, другите да не чакат, а да се включват и те??

# 2 098
Последният епизод ми хареса с играта, искрено се забавлявах и се посмях. Валерия наистина направи "сценката" , търчеше да угоди и пускаше лафчета срещу господарите, досущ като в комедиен сериал. Не вярвам нито да се е изплюла в кафето, нито да не си е измила ръцете, след толкова "мазньоч" по ръцете най-малко белези по чашата щеше да има.
Елена пак "блесна"с умозаключението си, че Валерия била най-непокорната слугиня. А в играта се говореше за най-мързелива все пак.
Хареса ми жестът на Валерия и да, беше жест на благородство. Никак не беше от мързеливи те, отказа се от коктейла, за да не се всява напрежение. Нещо, което не забелязах при господарките. Хайде, Елена драпа с нокти и зъби, ама приятелката и Пам, да беше направила тази малка отстъпка. И без това е наясно, че няма особена работа около ергена.
Много искрена беше реакцията на Айлин, веднага попита къде е Валерия и май наистина се притесни. И по-късно се присъедини към "низвергнатите". Не мисля, че белегът означава нещо, дори подозирам, че е сценичен грим или пък нарочно оставен "по сценарий" да се развъртят разни догадки.
 Поли, аз поначало я харесвам, въпреки че в темата е една от нехаресваните. Ако има истинска интелектуалка, това е тя. Как се завършва фармация в МУ, а освен това, доколкото помня в някаква международна организация работеше. Да, шумна и инфантилна, но е добра душа. Влезе в роля, но не и идваше отвътре да тормози и нарежда.
Не харесвам Ирина, но тя вметна една много истинска фраза, че трябва някой да иска да те целуне, а не да те целува по изискване.
Въобще, целувките ми идват в повече, много наедро се раздават, добре че май ги орязват наличните и добре правят. И показаните са в излишък.
Много неприятно поведение на Джия. Наистина повярвах, че е зле и може да има причина да не търчи по слънцето(болезнен цикъл, ниско кръвно или нещо такова), но беше некрасиво появяването и на коктейла. И прекаленото и дрънкане на моменти беше без съдържателно и досадно.
От мен този "прочит" на епизода, зная че друг е видял друго, нормално е.

Харесва ми да има весели и красиви моменти, в които да се вплитат послания. Но за жалост, твърде много се залага на разправии, обиди, настъпателност.

# 2 099

Поправете ме ако греша, но не сме ли вече на средата на сезона? Доста нелогични и непоследователни ми се струват епизодите.

И на мен, като цяло не ми харесват монтаж и сюжет. Която и да спечели, ще изглежда зле.

Общи условия

Активация на акаунт