Страсти - ясли и градини в София, кампания 2023/2024 - Тема 1

• 34 658
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Ние не сме приети, въпреки че имахме 60 % шанс. Кофти.

# 346
Приета е! Не в най-желаната в близост до нас, а в градина в посока на моята работа,. Честито на приетите!
Ако има места ще се пробвам и на второ класиране.

# 347
  • София
Системата е заключена все още

# 348
  • Sofia
Още известно време ще остане заключена.

# 349
  • София
Само аз ли нямам имейл?

# 350
Аз също имам, но я видях и в списъка с приетите в ДГ.

# 351
След миналогодишния ужас, че не ни приеха, и трябваше да изкараме 1 година в частна ясла, малка, без двор, без занимания за децата, където всички деца ходеха болни, но заради тая проклета заветна точка...

Тази година ни приеха на първо желание, шансът ни беше 100%.

Между другото, системата умря.

# 352
  • sofia
Не сме ние.

# 353
Приети сме със 6 точки във 179 градина
Район Илинден.
Успех на всички

# 354
Здравейте, къде мога да намеря списък с частните ясли, за които може да се получава компенсация?

https://kg.sofia.bg/#/manual

Четвърта точка. И понеже май сайтът падна, ето тук също има същата информация https://detskitegradini.com/vijte-koi-qsli-v-sofia-nosqt-tochki/

Мерси

# 355
След миналогодишния ужас, че не ни приеха, и трябваше да изкараме 1 година в частна ясла, малка, без двор, без занимания за децата, където всички деца ходеха болни, но заради тая проклета заветна точка...

Тази година ни приеха на първо желание, шансът ни беше 100%.

Между другото, системата умря.

Синът ми също ходи в частна ясла за заветната точка, но впечатленията от нея са ми много добри, прекрасни даже!

# 356
  • София
Получих, не е приет в яслата до нас, но при положение, че ходи в държавна градина, нямам никакво право да се оплаквам. Grinning

# 357
Честито на всички приети! И успех на всички останали за следващите класирания или за частна градина.

Ние сме приети, оспорвано до последно въпреки допълнителната точка от баткото, но късмет.

# 358
Системата възкръсна!

# 359
Ние сме приети по първо желание, което си е чист късмет 😀 Брин, какво стана при вас?

Общи условия

Активация на акаунт