Априлските джуджета хапват кашички, попарки и пюрета

• 7 855
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Юлче, имала съм синузит и много ми помага морска сол нагрята на котлона, в една кърпа и на челото - отпушва и прочиства гнойта!

Филипа, питах майката - тя е питала в църквата и са и казали, че на Вси смвитии празнувате заедно със всички, които нямат определен ден за имен!

Много хубав ден дне - бяхме на имен ден на брато, после в парка стояхме до 4 и нещо!

Сега ще прочета за снимките!

# 256
А никой ли няма новини от Мецанката???  Cry
смин да се изкаже по въпроса Wink

Вени, енви, благодаря за разясненията Hug

# 257
  • 2 етажа над тавана
Момичета, аз се предавам по отношение на проходилката - ще взимам, вече не издържам Sad Дайте, моля ви, съвет каква да взема Praynig newsm78

Филипка, за тези, които нямат определен имен ден аз знам, че празнуват на Св.40 мъченици, ама не помня кога се пада като дата. Whistling

# 258
Ексче, мерси за инфото  Hug!

# 259
  • Русе
Добър вечер дами!
Честит празник на всички малки и големи именици!  bouquet
Юлче  newsm59 - здраве, късмет и берекет, и все така забавна съфорумка!

Мдааам, Преслав няма имен ден - ей, Филипка, сега се сещам, че ме беше питала още първия път като се видяхме с тумбаците - тъкмо го бяхте измислили името тогава... Grinning
Вие за кръщенета си говорите... Thinking, аз като една безбожница  Mr. Green, няма да си кръщавам децата  Thinking, дано не ме накаже Господ, щот иначе го уважавам... Grinning

Днес твърдото гориво беше:
1. кус-кус с козе сирене и масло (Фил, още веднъж благодаря, че ми каза откъде да купя  Hug, на Диди много и хареса  Heart Eyes)
2. домашно - кароф+червено цвекло+праз+АМ
3. бананова каша с намачкан пресен банан

# 260
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ НИ   bouquet
Бабъл- мен ако ме питаш вземи си най евтината проходилка, така и иначе ще ти трябва за малко, а ще ти върши същата работа като някоя скъпа. Единствено джинджурийките по тях ги оскъпяват. При нас съм му махнала плота пред него че първо като си сложеше ръката на музикалните копчета не се търпеше а и не си играеше толкова с нещата. Интересното му в нея е че може да ходи навсякъде и да пипа там където не трябва  Wink .

# 261
  • София
Здравейте, момичета!
Най-напред да почерпя по чаша вино за 9-тия месец на Давид и малко мезе...

Както сте разбрали, аз съм в София на гости при нашите. Не съм чела и писала, защото Давид не може да свикне с новата обстановка и надава истеричен рев, като ме изгуби от поглед. Но започна да свиква и до няколко дни ще му го върна... Mr. Green ще се отдам на живот, докато майка го гледа.

Другата седмица, ако е топличко времето, предлагам да се организираме и да се видим. Аз ще си помисля къде може да се видим и кога и ще ви пиша и който иска, да заповяда да се запознаем.
Малко ми е нервно, но ще ме извините, просто малкият ме умори, а утре имам много и важна работа!
Липсвате ми!  bouquet

# 262
  • София
Да имате идея какво може да представлява бяло топче на главичката на пишлето на Мати? Прилича на белите точки, които се образуват понякога на лицето!

# 263
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ!

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЮЛЧЕ!  bouquet

Татянчеаз го бях написала тива за 25 000 евро-чух го от бТВ новините   bouquet

Цитат
А докато бях вътре и попа нещо пее, пее, а аз си гледам в краката и с пръст закачам тапата и си мисля "Ако отпуша и изтече водата к`во става с кръщенето?! Отначало ли се почва? Попа те анатемосва и ти се скарва?"

Данче   разсмя ме изскрено,аз доколкото се познавам ,същото бих си помислила Mr. Green

Ние снощи бяхме на гости,малкия след много рев уж заспа,но като го сложих на леглото се събуди и се наложи да си тръгнем,само и само да има спокойствие.Както се прибрахме  и го съблякох и млъкна,в момента ,в който го сложих на леглото и се ухили като ряпа.Пет минути по-късно спеше и като го завих с неговото одеалце,само го опипа -позна си го и край,сутрината в 9 без 15,като изключим 1-2 присуквания през ноща Mr. GreenИска си детето леглото и това е Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 22:41 от koteto 123

# 264
Да имате идея какво може да представлява бяло топче на главичката на пишлето на Мати? Прилича на белите точки, които се образуват понякога на лицето!
Отстрани ли е?
Т.е. при кожичката?
Тони има няколко, били мастни бучици, при юздичката са,  можело да се стискат, по-добре обаче да не се. Peace

# 265
Честит празник, Юл4е!
Да бъдеш много щастлива! Hug
Честит Имен ден на всички именници!   bouquet Да ви е живо и здраво името!

На Тони първото зъбче му се показа, ръбчето само! tooth Второто според мен е въпрос на дни да избие!
Черпя ви по една биричка /+цигарка за желаещите/ с по една голяма порция пържени картофи по случая!

# 266
Честит рожден ден на Юлчето и на всички именници и месечковчета!
 bouquet 

Ема още не е заспала, направо ще се побъркам, какво му стана на това дете , преди хубаво си заспиваше към осем. Като я гледам и в какво настроение е, съмнявам се да легне преди 12  #Crazy

Фил,
да пие нощем 600 мл мляко, т.е. вечеря 200 и другите на два пъти до сутринта, но сега ще намалявам постепенно, щот не се издържа.

Исках да споделя следобедната ни закуска, ако някой му трябват идеи - банан с извара пасирах, сложих малко водичка и го омете за нула време.

Честито зъбче на Тони!

Бабъл, нашата проходилка я ползваме само за да си играе Ема в нея. Понеже съм я сложила в хола и там от мебелите няма много място, та я завирам вътре да си играе с играчките отпред. Така че съвет не мога да ти дам, но наистина не си струва някаква много скъпа, май не се ползва много време, а и като си представя , че после трябва да завирам тия неща някъде.

И един тъп сигурно въпрос, Но как правите да "пътуват" надписите  newsm78 ?

# 267
  • София

и АЗ ЧерПЯ ЗА ИмЕННИЯ ДЕН НА ЙОАН - КОЙ КАКВОТО ИСКА ТОВА ДА ПОрЪчВА КАТО СЕ ВЪрНА ЩЕ ГО ОСИГУрЯ!!! Grinning Grinning

Поръчвам - Волво, сметката ще ти дойде на мейла  Mr. Green

Да ти е жив и здрав Йо!   bouquet Честит Имен Ден на Калоян, на Ивчо, на Йоанка!
  bouquetЧестито на мамите Ванче, Ивка и Ивета!   bouquet

Честито на месечничетата!   bouquet

Честит Рожден Ден, Юлееееееееееееееее!   Първо и мнооого искрено ти желая здраве, много щастие по семейно му и не само Много успех в начинанията и късмет! Твоите постове много често ме разплакват от смях, затова моля те, продължавай да го правиш, заредила съм се със салфетки и всички нужни атрибути за един здрав, разтърсващ смях, затова пиши, пиши, пиши  Hug

# 268
Честит празник на именниците, рожденниците, и всички, които празнуват нещо!  bouquet
Аз се завърнах благополучно по-рано от предвиденото. Но иначе си изкарахме супер, починах си доколкото можах. Катеринката ми е супер кисела обаче, тия горните зъби ни сбъркаха. Уж избиха отдавна, а проблемите продължават - буди се, реве, сърби я много...малък ужас е.

# 269
А никой ли няма новини от Мецанката???  Cry
смин да се изкаже по въпроса Wink

Ах ти  Laughing Дано не се разсърди Мецанка и Жени, че казвам, но нали сме си дружинка, та питах Жени къде е Мецанка, защото наистина липсва...дала си е почивка от форума, искрено се надявам да се завърне Praynig

юлче, аз също не се притеснявам много, след кортикопрепарата петната избледняха и са по-малко сухи местата, а и той не се чеши там, благодаря ти за инфото за цинка Hug

и ние се прибрахме от имен ден, тъкмо Алекс заспа, отивам и аз

ей, софиянките  Laughing Sunglasses и аз идвам скоро, няма да бягате, ще се видим Wink към края на месеца може би, най-късно началото на другия Crazy

Общи условия

Активация на акаунт