Априлските джуджета хапват кашички, попарки и пюрета

• 7 855
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Фурор, значи в гювече с 200 грама вода и 4-5 чаени лъжици от овесените ядки  за 3-4 мин.- така ли?

Вени, овеса 2-3 минути, че иначе изкипява

Hug супер,аз ще пробвам още утре,слага се значи в микровълновата за 2-3 мин. 200 гр. вода с 4-5 ч.л ядки

Обче аз май съм направила грешка  Thinking ,забравих да захраня със жълтък и се чудя -късно ли е ако почна  Thinking

Вени,това с плаченето при слагане в леглото не е само при вас,малката също така започва още от въздуха да пищи и аз не знам какво да я правя  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 18:45 от Мис КаприЗ

# 106
  • Boston, MA
Обче аз май съм направила грешка  Thinking ,забравих да захраня със жълтък и се чудя -късно ли е ако почна  Thinking
...

Ами що да е грешка, почвай сега - аз също само от около месец давам, ама рядко...

# 107
  • 2 етажа над тавана
Ейц, кво прайкате, бре мацки, на кулинарна тема сте го обърнали, готско. Mr. Green Дощя ми се още утре да й наготвя всичко на беба и да й дам да лапа, да лапа, докато й заплющят ушичките Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мисти, ние вече го минахме зъбоскърцащия период, аз се бях оцъклила от това скърцане, но слава богу че мина. Устискай малко и при вас ще премине. Hug
Фурор, Маги засега се кефи на музиката от музик.играчки и на ZRock радио(Смини, от вашата партия сме  Wink), много смешно се друса и си припява.
Иленка, дай го тоя крак да го видим, бе жена, като не даваш друга снимка, поне с крак да изплакнем очи Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А, Деичка, за жълтъка не е късно, той е и алерген, та мисля, че не е проблем по-късното му въвеждане.

Айди до посли, ако мъ допущат до машината Laughing

# 108
Аз до сега умишлено не съм въвела жълтък, все до 13-я месец трябва да го направя.

Кайсии и праскови съм давала само от купено пюре, сурови не съм.

# 109
Аз пък обожавам варени овесени ядки  Thinking Никога не ми са се стрували лигави  Thinking Аз ги правя така -варя ядки на око с вода на око. ПОсле слагам сладко с плодчетата или мед, нарязани (не настъргани!) орехи, нарязана ябълка - най-хубаво става с жълта, заливам всичко това с прясно мляко. Става много хубава следобедна закуска, за съжаление неподходяща за бебета.

Жълтък не съм въвела, давам месо. С яйцата няма да бързам.

Праскови съм давала с едно пюре на Нестле, няма реакция.

Искам да напиша ода за възхвала на количката ми. Тъй като обаче нещо не ми идват рими, само ще кажа, че и със следващото бебе пак такава ще взема.

# 110
Юл4е каква ти е количката, я кажи, че ти искаш ода да пишеш за нея, а аз искам за мойта обратното на ода да напиша, искам да я охуля, да я оплюя публично.......но не се сещам какво е обратното на ода, фейлетон не е.....

# 111
  • София
Иленкооо, на твое място тема щях да пусна да се изфукам, а ти сега нещеш да кажеш  ooooh! пред тази малка аудитория, която чете тук  ooooh! На Лични ще те питам, ама после как ще се сдържа да не каже  Thinking

Фурор, почвам да правя експерименти с музика  Mr. Green Впечатлява се ако се разтанцувам (разбирай разскачам) или запея (разбирай извия)  Mr. Green

Ето какво пише за приготвянето на грис в една книжка

Грис каша

120 мл вода
2 равни с.л. грис
100 г плодове (ябълка, банан, круша, пъпеш)
1 ч.л. масло

Сложете гриса да се вари във водата при непрекъснато бъркане. Варене ябълката/крушата, докато омекне, и пасирайте или мнамачкайте банана/пъпеша. Прибавете плодовия мус към сварения грис, добавете маслото и разбъркайте добре.

Овесена каша

20 г овесени ядки
1 ябълка, обелена и нарязана
1с.л. маргарин (е тук мисля, че може и масло де)
30 мл. кърма или АМ

Смесете овесените ядки със 125 мл вода и варете 1-2 минути. Махнете съда от печката и добавете маргарина. Прибавете ябълката към овесената каша. Задушете сместа 3-4 минути и пасирайте. Добавете млякото.

# 112

Праскови съм давала с едно пюре на Нестле, няма реакция.

Искам да напиша ода за възхвала на количката ми. Тъй като обаче нещо не ми идват рими, само ще кажа, че и със следващото бебе пак такава ще взема.

Mr. Green Кажи каква е де  Mr. Green ,аз пък чакам новата си количка на 16-17-ти  Blush ,нещо мания ме обзе,но обещавам ,че ще е последната  Mr. Green

Аз също давам месно пюре,ама жълтък ,не съм давал изобщо и щом казвате,че не е късно юе дам,ама от другата седмица  Rolling Eyes

Данчееее,казвай бързо за Иленка  Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 19:31 от Мис КаприЗ

# 113
Здравейте,

Искам да питам дали някой е давал МАНГО???Днес взех и го сварих на пара...Тааа, зачудих  се дали мога да го дам ,чак след като го направих на пюре.Май го обърках с авокадото Joy

Аз въведох Просо още в началото.Беше му 3 или 4та храна.

Да се оплача и аз...Снимката на Хриската я няма от месец.Там горе Thinking,в списъка ни...И все си мълча,но ако някой я е затрил,моля да ми съобщи,за да пратя нова Sad

Какви менюта,какво чудо ShockedВече се тревожа за моето слони Rolling Eyes

Нашата пишка не е забелена newsm78Отваря се до размера на малко грахче ThinkingНе давам да го изтезават с гадните си забелваници Naughty

Не разбрах ,защо да е късно за жълтъка newsm78 newsm78 newsm78МОля светнете ме Sunglasses

Давала  съм варена праскова.Поносе се добре.Дадох ч преди около 2 седмици

Извинете ,ако има голям брой пунктоационни и правописни грешки  bouquetВсе още не съм завършила висшето си образование JoyОпсссс,то моето е и едно висшеее hahaha

Целувки на всички Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 19:37 от ~Цвети~

# 114
  • София
Аз, защото не съм въвела под никаква форма праскови и кайсии и затова питах!

Ще взема да пробвам утре с овесени ядки да видим!

# 115
Хайде черпя и си търся компанийка  Mr. Green Аз съм на това

Сама съм-Дея-Мария е при баба си,таткото го няма и аз съм човек  Sunglasses

Черпя Данчето /подкуп да каже  Mr. Green /

Извинете ,ако има голям брой пунктоационни и правописни грешки  bouquetВсе още не съм завършила висшето си образование JoyОпсссс,то моето е и едно висшеее hahaha

Целувки на всички Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha и аз така ,моля имайте го предвид за нас  Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 19:51 от Мис КаприЗ

# 116
ние с плодовете сме тотално скарани - малко ябълка - от време на време Rolling Eyes
я аз да върна темата за фидето в супата (утре мисля супа да готвя Sunglasses) - някой слагал ли е  newsm78 (аз бях купила обикновен кус кус та си мисля малко от него да сложа - то дали кус кус или фиде - все под миксера ще ходи hahaha Joy)
праскова и кайсия не съм давала Peace
жълтък давам от време на време ( 1 път седмично в зеленчуковото пюре по около 1/4)
юлче, я кажи за ланолина - лансинох ли пак или нещо друго, че моят свърши - определено помага  bouquet
Цвети, да нацункаш Хриско Heart Eyes

# 117
Дея наздраве мацка  Wine Glass ние с мъжо си пием червено домашно винце  Hug
Праскова и кайсия съм давала от купешките
грис със плодово пюре правя става много хубаво
Жълтък давам, не е късно да почваш

# 118
Дея наздраве мацка  Wine Glass ние с мъжо си пием червено домашно винце  Hug

newsm24 newsm24 на вас двамата Simple Smile
Да ви кажа ,усещам се ,че в тези моменти ама хич не се чувствам сама или да ми е скучно,такива планове съм си направила за тази вечер  Mr. Green -вино,чат после вана,тоалет за лека нощ,готин филм + листовки  Mr. Green и айде в леглото

# 119
Абе за какво "КЪСНО" относно жълтъка става въпрос newsm78???

Сминси-и ти да нацелуваш Али-Бали Heart EyesВ супата можеш да сложиш и ориз за сгъстяване PeaceАз лично не обияам супа с ориз,но пък май за дете е по-добре от фиде newsm78

Искам да споделя нещо с вас newsm78Миналата седмица ходих до диетичния магазин и там жената,която работи,а си е и собственик ми каза да не смесвам въглехидратите с плодове.По-трудно се усвоявали и преработвали.Иде реч за ориза,просото,елдата и т.н....

Общи условия

Активация на акаунт