Априлските джуджета хапват кашички, попарки и пюрета

• 7 855
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Докато намеря снимката минало 12, ама нищо, по добре късно, отколкото...

ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ С ТОЗИ ИЗГЛЕД И ТИ ЖЕЛАЯ СКОРО ДА ИДЕШ НА ТАКОВА МЯСТО ИЛИ ДА СЕ ЧУВСТВАШ ВСЕ ЕДНО СИ ТАМ!!!

# 271
Сега се прибираме от рожден ден на снаха ми, много хубаво прекарахме Hug, ама доста закъсняхме, не ми се мисли как ще ставам утре Tired

Бабълче, какво те мъчи момата Маги?Сигурно е станала неудържима Rolling Eyes
Аз нямам все още опит с проходилките, съвети не мога да дам.

Майско цвете, това за изварата с банан наистина е добра идея, днес аз за себе си си направих кисело мляко с банан, доста ми се услади Blush

Иленка, ама си паметливичка Mr. GreenНаистина тогава те питах разни нещица за името Laughing
Кус-кусът харесва и на Пресил, радвам се че и Диди го е одобрила.
Btw, като му дадох за пръв път кус-кус обикновен хич не му беше на сърцето.Ама този на Плазмон е супер.

Айде, банята и лягам, лека нощ!

Сега прочетох, че днес е Бабинден, не забравяйте да поздравите мислено или наяве докторите, които помогнаха да се родят живи и здрави дечицата ни!  bouquet

# 272
Добро утро, дами! wavey
Като най-ранобудна днес - слагам кафенцето...  food010
Днес нашият батко вече е на градина и аз ще се заловя с домакинстване, дано ми спори повече, а после сме на разходка, че се чака едно временцееее... thumbsup

Бюти, успех в днешната важна работа! Flowers Four Leaf Clover И ти липсваш, да знаеш! Heart Eyes

Мецанка дано скоро се завърне! Sad

Вени, нямам идея за това, което питаш.  Thinking При нас се беше получило бяло топче, но под кожичката, което беше натрупан секрет.

Слънчев ден ви желая!!! Kissing Heart sun Two Hearts

Я, днес си нямаме месечковци!

# 273
Айде и от мен Добро утро!

Аз бях събудена в 7:30, ама реших да не пиша пак първа, без това снощи аз спуснах кепенците Mr. Green

Мдааам, днес и дните до четвъртак ги дават слънчеви, ще има разходки.
Нашите вече не са много дълги, защото Пресил на вън много се разсейва и забравя кога му се спи.Та към 14:30 се прибираме, спинка си в леглото и свиква, че като го пуснем на ясла трябва да знае що е туй сън от 14-16ч.
После като стане, ако времето позволява пак сме навън.

# 274
Филипка, кога планирате яслата?

# 275
А, нищо не планирам, просто си мисля, сигурно най-рано на есен.
Знам ли го кога ще проходи Whistling
А и бърза работа нямам Grinning

# 276
А къде са останалите Априлки!? newsm78
Усъмних се, че е отворена нова тема, но проверих, че няма... newsm78

# 277
Добро утро.
Ето ни и другите априлки-поспалани.
Честито на месечковците

# 278
Здравейте, аз докато се усвестя от имения ден и вие сте изписали темата. Искам да се похваля, че за пръв път я оставям цяла нощ при майка и всичко е било ок. Май ще се отбива, но аз се успокоявам с това, че 9 месеца не са малко.Споделете ми някоя идея за закуска, моля ви. Как правите точно кус-кус?

# 279
  food010 ТУК СМЕ
Добро утро на всички, това малко ми заприлича на април месец, когато имаше сутрешна проверка кой къде е, за да знаеме кой е забегнал да ражда  Joy Това ще ми останат най-милите теми, не че сега не са, но тогава да разбираш всеки ден, че са се народили толкова много приятелски бебоци беше супер  Hug

# 280
  • София
Добро утро!
Чаена, Енви, като че ли е под кожичката точно до главичката и неможах да разбера дали е натрупване на секрет или каквото казва Чаената!

Аги, доки видя ли вашите?

# 281
  • София
И ние сме тук! Добрутро!  Hug

Ех, Наде, много мил спомен напомни  Heart Eyes Ехххх, дали някога ще ни върнат бременските теми?  Thinking

Хубав ден желая на всички, днес щяло да бъде по-топло от вчера! Бързам, защото мънечкото реве за попарка - на която станах спец!  Mr. Green

# 282
Вени, ако е под кожичката - нашето беше станало като бобче голямо, но доки каза, че не е нищо притеснително. Аз все пак държах, да се изчисти, за да не стане възпаление, т.к. беше и по-надолу, а не до главичката. Заведи го на док, да се успокоиш и да те посъветва! Peace

Наде, така се бройкахме, даааа! Joy

Данче, и да не ни ги върнат  pregnant- нови бременски ще си направим!  Wink
/Оп, и аз къде се сложих!/

Хайде, кой ще се престраши, да пусне новата тема!? smile3506

Последна редакция: пн, 08 яну 2007, 09:40 от envia

# 283
и аз съм тука къде без мене, нашия човек снощи не ни остави да спим през един час се будеше с рев гушна го той спи и сега едвам гледам  #Crazy
днес ще ви почерпя, защото мъжо има рожден ден и правим 9 год. откакто сме тръгнали  Hug

# 284
Добро утро и от мен!
Аз вече съм си в новия офис,но защо ли да ми направят акаунт newsm78, та май ще си вися днес при вас Hug.
Това с преброяването през април, ако се не лъжа, Данчето го подведе Peace.Наистина мили спомени-винаги ще ми липсва това време/особено сега като съм на работа/.
Днес моето синче за пръв път направи чао, толкова ми липсва вече миличкия.
"Твърдото гориво" на Юлката тудей е следното:
10.30-попара от овесени ядки+сиренце и масълце
14.00-зелен фасул+броколи+тиквичка
17.30-царевично нишесте с круша
Ми това е засега от мен момичета.Пожелавам ви приятен ден и големи разходки.

Общи условия

Активация на акаунт